< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kılıf konusunda uyarı mesajı atmak istedim.. spigen.com.tr'den birkaç yıl önce birkaç kez alışveriş yapmıştım. Geç gönderim vs. birkaç sorun yaşamıştım ama adamlar artık iyice dağıtmışlar.. Son alışverişimi anlatayım. Kılıf siparişi verdim. Stokda görünen ürünün 1 hafta kargolanmasını bekledim. Yok. Telefon ettim. Bugün kargoya verilmiş dediler. 3-4 gün daha bekle yine ses yok.. Tekrar aradım. Ne oldu ? Stokta yokmuş da, gelecekmiş de, yerine başka birşey gönderelim mi vs.vs.. saçmalıklar.. Kızdım. İptal ettim. Bu sefer de siparişiniz iptal edildi, ücret iade edilecektir diye mail geldi. Tabi başka yerden aldım kılıfları. Bu arada kredi kartının ekstresine baktım bir 15 gün falan geçince.. İade falan yok.. Telefon ettim. İlgileneceğiz vs.. sonra yine bekle bekle iade yok.. Sipariş iptalinin üzerinden 1 ay geçti halen parayı iade etmemişlerdi. Tekrar telefon ettim, biraz fırça, biraz ses yükselt vs.. paranız iade edilmiş görünüyor bizde vs.. Artık dedim ki, bakın bu yaptığınız artık nitelikli dolandırıcılık kapsamına girmeye başladı. Ya paramı adam gibi iade edin, ya da işi gücü bırakıp suç duyurusunda bulunacağım. Derken 10 gün sonra para ancak iade edildi. Buradan sipariş verip de sonra iptal edip, param nasılsa kartıma döner diyen arkadaşları uyarıyorum, ekstrenizi takip edin. Bu adamlar resmen stoklarında olmayan ürünü var gösterip para topluyor, sonra da 45 gün işletmeden iade yapmıyor. Belki de dikkat etmeyen, takip etmeyen, 3-5 kez arayıp sormayanın parasının üzerine bile yatabilirler.. Benden uyarması... |
Bu UAG kullanan arkadaşlar tipini gerçekten beğeniyor mu
Korumasına bir şey dediğim yok da hayatımda gördüğüm en çirkin kılıf desem abartmış olmam. |
sipariş ettim.mükemmel uyumlu.
al bunu arkana bakma hiç.fiyatıda bugün düştü.sadece 2$ kargo var ama en iyisi bu.https://tr.aliexpress.com/item/3D-Curved-Edge-Full-Cover-Tempered-Glass-for-iPhone-6-7-S-6S-Premium-Screen-Protector/32740170460.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7U5yrE bunlarda ekstra kamera koruyucu :https://tr.aliexpress.com/item/Camera-Lens-Protector-Guard-Cover-For-iPhone-7-6-6S-Plus-Samsung-Galaxy-Note-7-5/32739606750.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7U5yrE arkaya film :https://tr.aliexpress.com/item/0-3mm-premium-Tempered-Glass-for-Apple-iPhone-4-4s-5-5s-SE-5c-6-6s/32803329675.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7U5yrE |
Puhaha kılıfını vatandan daha pahalıya satmaya çalışsan dh kurnazı daha bi bitmediniz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Eylül 2016; 7:47:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|