Şimdi Ara

Iphone 5 mi yoksa Samsung Note 2 mi alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
11.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arada derede kaldım fikirlerinizi alabilirmiyim.

    Elimdeki 4s i hanıma verince ortada kaldım.

    Ipod touch 5 nesil cihazımda var bunuda değerlendirsem diyorum.

    Örneğin sadece hotspot için 400tl ye telefon alıp görüşme yapabilip,aynı zamanda internet bağlantısını ıpod touch 5 verip internete girsem.

    Karar veremiyorum ama fikirleriniz benim için önemlidir.

    Iphone 5 olursa Ipod Touch satarım.
    Samsung note 2 olursa Ipod touch satarım.

    Ama Touch dursun derseniz Bunu alıp hotspot cihazı yapabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9001-galaxy-s-plus-sifir-kutulu-sinirli-sayida-112339909/detay/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki cihaz taşımak sıkıntı olur üstelik interneti paylaştırırken boş yere telefonun şarjından olursunuz. Ben olsam 5 alırdım. Android-İos farkına girmeden bile note 2 yi elerdim çok büyük cihaz her türlü sıkıntı yaratır taşıması sorun olur , evde bile mesjlaşması sıkıntı olur , sokaklarda konuşması sıkıntı olur malum tek elle kullanılması çok zor bir cihaz. Kendi adıma söyleyim şarj aleti bulmak bile sıkıntı olur benim çevremde iphone daha yaygın kullanıyo nereye gitsem genelde şarj aletini kolayca birilerinden bulabiliyorum note 2+şarj aleti taşımaktansa bu daha büyük avantaj her ne kadar note 2nin batarya süresi iyi denilsede yoğun kullanıma gün ortasında ortada bırakır gibime geliyo sonuçta kullanmazsan iphonun bataryasıda iyi gidiyo. Son olarakda iosdaki pratikliği ve kullanışlılığı android bulabiliceğini düşünmüyorum gerek menü yapısı olsun , gerek karmaşık arayüzü olsun , gerek göz yoran kalabalık wignetları olsun iosun sadeliğini aratır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkiside güzel telefon ya. Valla seni hangisi cezbeder bilemiyorum ama ben yine de ikisinin resimlerini koyayım, belki birisi aklına direk resimden yatar;

     Iphone 5 mi yoksa Samsung Note 2 mi alsam  Iphone 5 mi yoksa Samsung Note 2 mi alsam

    Şahsen ben daha çok iPhone 5 kullanıyorum ve çok memnunum ama Samsung Galaxy Note 2'de güzel telefon, şimdi hakkını yememek lazım. Samsung güzel narin telefonlar yaptığı kadar biraz boyut olayını da abartıyor diyebilirim. Şahsen S-pen mevzusu var ancak S-pen ile telefonu kullananı çok görmedim(ben bile onu kullanmıyorum düşün). Samsung'un satış stratejilerinin hepsinde S-pen ile harikalar yarattığını gözlemlersin ama eline aldığında sadece o reklamlardaki hayalleri yapmaya çalışıp vakit harcarsın. iPad'de kalemi kullanırsın, sunum yaparsın veya diğer tablet telefonda yaparsın anlarım ama bu bana göre biraz gereksiz kaçıyor. Kamera olarak iPhone 5 çok iyi. Samsung ile çektiğim fotoğrafları paylaşmaya utanırım çünkü yakınlaştırdığım zaman küçük küçük nokta halinde kameranın kalitesinin ne kadar kötü olduğunu görebiliyorum. Abartı derecede sorun yok ama bana göre beklentilerimi tam olarak karşılamıyor. Bu nedenle telefonda paylaşım yapmayı sevdiğim kadar paylaşacağım şeylerin de kalitesine önemle dikkat ederim.

    Samsung'a büyük vs. deniliyor ama abartı derecede büyüklüğünü gösterdiği de söylenemez. Çoğu kişi telefonun kulağa gittiği halinde dışarıdan nasıl göründüğünü merak eder. Aslında bunu merak ediyorlar çünkü telefonun kaba duracağından şüphelendikleri için çetrefilli bir duruma düşüyorlar. Bu konuda pek bir şey diyemem çünkü insan büyük bir telefondan küçük bir telefona geçince de aradaki farkı anlayıp eskisine dönmek bile isteyebilir. Misal; iPhone 5 kullananların 4s'i eline aldıklarında kalas gibi ve ağır olduğunu hissedip şaşırmaları gibi bir duygu olsa gerek.

    Uzun zamandır telefonlarda oyun hastalığı aldı başını gidiyor, ben pek oyun oynamıyorum ama oynayanları da bazen telefonu telefon için değil de sadece Nokia N-Gage modeli gibi sadece kullandıkları aleti oyun oynamak için kullanıyorlar diye şüpheye düşüyorum. Burada biraz çıkışmış olabilirim ama bazen dışarıda gözlemlediğim kişilerin ne amaçla kullandıklarını pek anladığımı söyleyemem.

    Telefonda bütçeye çok fazla önem veriyorsanız ve cebinizde kısıtlı miktar varsa bir şeyleri kullandığınız aletlerden mahrum kalıp satmak yerine son dediğiniz fikri yapmanızı öneririm. Eğer Touch'unuzu kullanmıyorsanız veya pek ilginizi çekmiyorsa satmanızda bir sorun yok ama sevdiğiniz bir şeyi satmanızı pek önermem.

    Olaya olabildiğince objektif yaklaştım umarım aklınızdaki soru işaretlerini çözmüşümdür.




  • S3 satip almis biri olarak tercihim Iphone 5.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

    @Amedra hocam klavyenize sağlık.

    Ipod touch 5 i seviyorum aslında onu alma amacım gün boyu wifi ile internete onunla giriyordum.Şimdi wifi olayı yattı 3G internet kullanacağım o sebeple en mantıklı çözümü yapmak istedim.
    Amacım 3g ile internet günde 4 saat gerisi görüşme telefonlaşma.Yarına kadar kafam iyice harmanlansın bakalım ne olacak.

    Yeni fikirleri alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de gördüm, kullandım. Şunu söyleyeyim ki Note2, iPhone 5'in yanında çok kaba duruyor. Ve iPhone kullanırkenki o akıcılığı, stabilliği kesinlikle bulamıyorsunuz. Ama Android olduğu için çok çok özgür bir sistem. Yine de tercih sizin.
  • iPhone 5 tabiki. Note 2 ne oyle ? Cok buyuk ve kullanisiz ve en onemlisi Android iste almamak icin bir sebep daha.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam 5 i alırdım çünkü note 2 çok büyük bir telefon neredeyse ipad mini kadar abartılı yani onunla sokakta konuşmak hele birde toplu taşımada tutunacakmısınız yoksa telefonu mu tutacaksınız toplu taşıma kullanmıyor olsanız bile ben 5 deridm note 2 çok büyük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    iPhone 5 tabiki. Note 2 ne oyle ? Cok buyuk ve kullanisiz ve en onemlisi Android iste almamak icin bir sebep daha.....


    android işte demek azıcık tuhaf oluyor bence , her iki cihazıda kullanıyorum iphone 5 harika fakat en kötü yanı aktif kullanımda örneğin web yada oyunda 3 saati zor görüyor , galaxy note bu konuda 2 katı daha yüksek kullanım sunuyor .

    Kolay kullanım , sorunsuz bir işletim sistemi , harika oyunlar , kolay taşınan bir cihaz istiyorsanız iphone 5 , uzun giden batarya , büyük ekran , s pen gibi özellikler istiyorsanız galaxy note .
  • Sahibinden ilandaki telefonu veya o mantığı doğru bulmuyorum,sürekli 2 şarj cihazı falan o bile yeter sorun çıkması zorluk için.
    Note 2 arkadaşımda iphone 5 bende var o da bende çok memnunum.
    iphone 5 çok rahat bir telefon biliyorsun,4s ten sonra pek bişey farketmeyeceksin içerik olarak ama değişen kasa bayaa hissettiriyor kendini.hafif keyifli bi alet note 2 ye kıyasla, çok göreceli bi karar ama
    yine telefon alcak olsam yine iphone 5 alırım.
  • Yorumlar ıphone 5 diyor.

    Normalde bende apple istiyorum ancak ben cihazı 3G de hergün kullanıyorum.
    Ve batarya ömrü şarj olmaktan 1 yılda belirgin şekilde azalıyor 1 saat geriye geliyor,o yüzden applee ın bataryaları çok pahalı ve garantili olunca arka kapagı açıp değiştiremiyorsun.

    Ancak samsung cihazların öyle değil en kötü yedek bir batarya taşıyıp kullanabiliyoruz.Piyasada uygun fiyata bir batarya ile işi çözebiliyorsun.

    İşte benim asıl sorunlarımdan bir tanesi şarj ın az gitmesi ve batarya değişim problemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleymangonca

    Arada derede kaldım fikirlerinizi alabilirmiyim.

    Elimdeki 4s i hanıma verince ortada kaldım.

    Ipod touch 5 nesil cihazımda var bunuda değerlendirsem diyorum.

    Örneğin sadece hotspot için 400tl ye telefon alıp görüşme yapabilip,aynı zamanda internet bağlantısını ıpod touch 5 verip internete girsem.

    Karar veremiyorum ama fikirleriniz benim için önemlidir.

    Iphone 5 olursa Ipod Touch satarım.
    Samsung note 2 olursa Ipod touch satarım.

    Ama Touch dursun derseniz Bunu alıp hotspot cihazı yapabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9001-galaxy-s-plus-sifir-kutulu-sinirli-sayida-112339909/detay/

    SAMSUNG DAN ŞASMA DERİM TELEEFONDA AMA TABLETTE APPLE




  • Note 2 kullanıyorum . Şarjı inanılmaz orta düzey kullnımda 2 gün elinden düşürmezsen yatana kadar götürür. Sanıldığı kadar büyük değil cebe çok rahat sığıyor kot cebe bile giriyor. 2 gün sonra kesinlikle bu ebatın doğru olduğuna kanaat ediyorsunuz.O minicik ekranlarda internet oyun keyfini nasıl sürmüşüm hayret diyorsunuz.Note adını sonuna kadar hakediyor biriyle konuşurken s peni çıkartıp adres telefon yazmak çok rahat diğerlerinde kalem olabilir ancak önemli olan pratik olması kalemi çektiğiniz anda note defteri açılıyor ve inanılmaz hassasiyet ve hızla notu alıp anında kaydediyorsunuz. Benim gibi sürekli ufak tefek notlar alan biri için mucizevi bir şey. S penin diğer özelliklerini araştırmanızı tavsiye ederim süratle el yazınızı fonta dönüştürüyor klavye kullanmayı bıraktım ekrana bir çizgi çek # yap Ali yaz telefon etsin s yap isim yaz mesaj yaz dönüştürüp hemen yollasın vs vs . Note 2 tatmin edici bir cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathmania -- 30 Ocak 2013; 22:38:05 >




  • ben 4.5 inç cihaza bir hafta dayanamadım, tek elle kullanım gerçekten çok önemli birşey.

    iPhone 5 ideal boyut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon istiyorsanız iPhone 5. Phablet istiyorsanız note 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradigim konu basligiydi, ama hala bende de karar yok. Apple dan vazgecmek cok zor ya, karsi tarafta bekki daha ozellikli bir tlf var ama ios kullanim kolayligi herseyin onunde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 gereğinden fazla büyük bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleymangonca

    Arada derede kaldım fikirlerinizi alabilirmiyim.

    Elimdeki 4s i hanıma verince ortada kaldım.

    Ipod touch 5 nesil cihazımda var bunuda değerlendirsem diyorum.

    Örneğin sadece hotspot için 400tl ye telefon alıp görüşme yapabilip,aynı zamanda internet bağlantısını ıpod touch 5 verip internete girsem.

    Karar veremiyorum ama fikirleriniz benim için önemlidir.

    Iphone 5 olursa Ipod Touch satarım.
    Samsung note 2 olursa Ipod touch satarım.

    Ama Touch dursun derseniz Bunu alıp hotspot cihazı yapabilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9001-galaxy-s-plus-sifir-kutulu-sinirli-sayida-112339909/detay/

    Günümüz koşullarında şarj çok önemli bir unsur. Yaşınız gereği oyun oynamıyorsunuz gibi geldi. Eğer amacını telefon görüşmesi yapıp sosyal ağlarda gezinip browserda vakit geçirmek ya da mobil cihazda bişeyler izlemekse note 2 modeli bu saydıklarımı ip5 e göre en az 2 kat daha fazla keyifle size sunuyor. Bunun haricinde pil olarakta ip5 veya 4s ten en az 2 kat daha fazla gidiyor. Hiçbir note 2 sahibi telfonunda bağlantı hızını edge ye çekmez mesela. Çünkü buna gerek bile yoktur Normal kullanımlarda 1 saatlik internet veya sosyal ağ kullanımıyla 45-50 saat şarjı gidebilir. Note2 kullanıpta 1 günü çıkartamayan arkadaşım etrafımda yok. Tabi bu insanalr oyun oynamıyor. İş adamları, müdürler vs. telefon görüşmeleri ve kısa kısa sosyal ağlarda takılıyorlar. note 2 de 1.5 saatlik film izleseniz bile %10 şarjınız düşer. ip4s teki durumu siz biliyosunuz. Aynı pil ömrü ip5 te de mevcut ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 31 Ocak 2013; 0:16:46 >




  • Büyük olması beni etkilemez.Varsın büyük olsun pil süresi uzun olsun yeterki.

    Ben günlük internette turlarım.Iphone şarjı bana 6 saat dayanıyor.

    O zaman Note 2 almalıyım.En uygun fiyatı bekleyeyim 1500tl ye düşünce alırım.

    Ipod Touch 5 im dursun ios isterse canım ara ara onunla takılırım.

    Sonucta Iphone 4S deki işlemci ve ram miktarına sahip.

    Bugün arkadaşımla Ipod Touch 5 ile Iphone 4S i kapıştırdık.

    Ne yaptıysak ne açtıysak ne yüklediysek Ipod kazandı.
    Ve bende satmaktan vazgeçtim.

    Diyorum ya dursun İOS istersen canım arada arada kullanırım.4s den tek farkı görüşme yapılamaması.

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.