Şimdi Ara

IPhone 4 16 GB Mi Yoksa IPhone 4s 8 GB mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu Ay Iphone almayı Düşünüyorum 2 Seçeneğim Var '' IPhone 4 16 GB ,IPhone 4s 8 GB '' Iphone 4 Performans Olarak Kötü Fakat Kapasite Olarak İyi , 4s İse Performans Olarak İyi Kapasite Olarak Sıkıntı Bu İki Seçenekten Başka Düşünmüyorum Bu İkisi Arasında Hangisini Almalıyım Kararsız Kaldım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 16 Ocak 2014; 18:14:25 >

• Tabikide 4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

Tabikide 4s

Bende Öyle Düşünüyorum Fakat Kapasite Sonradan Sıkıntı Olur Diye Korkuyorum
  • Hocam kesinlikle 4s resimlerinizi falan dropbox icloudta tutarsiniz size 7 8 gb ek alan saglar bulut. Hatta skydrive kullanarak biraz daha arttirirsiniz. Ama sirf hafiza icin sakin 4 almayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaidenRozz

quote:

Tabikide 4s

Hafıza sıkıntı olabilir ama telefon kasmasından bıktıktan sonra hafızanın hiçbir anlamı yok gibi.

• quote:

quote:

quote:

Tabikide 4s

Hafıza sıkıntı olabilir ama telefon kasmasından bıktıktan sonra hafızanın hiçbir anlamı yok gibi.

Evet Aslında Haklısınız Bunu Düşünememiştim ..
  • 4s şu an stabil çalışıyor. Hafızadakileri de bilgisayara falan yedeklersiniz sorun olmaz. Sonuçta en önemli şey kasmaması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreemiroglu

Hocam kesinlikle 4s resimlerinizi falan dropbox icloudta tutarsiniz size 7 8 gb ek alan saglar bulut. Hatta skydrive kullanarak biraz daha arttirirsiniz. Ama sirf hafiza icin sakin 4 almayin.

Hımm Haklısınız Peki Bişey Sorucam 8 Gb 4s Alsam Kaç Gb sini Kullanabilirim Yani Sistem(İOS) Tek Başına Kaç GB Harcıyordur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

4s şu an stabil çalışıyor. Hafızadakileri de bilgisayara falan yedeklersiniz sorun olmaz. Sonuçta en önemli şey kasmaması.

Peki Yorumunuz İçin Teşekkürler 4s Almayı Düşünüyorum Artık Ciddi Ciddi :)
  • Kesin 4s alın.Kapasite konusunda fotoğrafları belgeleri dropboxa,müzikleri spotify ile,3g paketi ile izlersiniz,ancak 4'ün bu son senesi kesinlikle alınır telefon değil.
  • hocam ip4 16 gb kullanıyorum. ios 7.1 beta 3 ile yukarda bahsedilen kasmalar giderildi. Cihaz yağ gibi akıyor safi rüzgar yapanlara aldanmayın. İp4 16 gb ile hafıza konusunda sıkıntı yaşamazsınız zaten...
  • 4s Almakta Yinede Fayda Var .
  • Siz bilirsiniz tabi
  • 4s

• iphone 4S 8 GB der susarım dostum. Mantıklı düşünmek gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreemiroglu

Hocam kesinlikle 4s resimlerinizi falan dropbox icloudta tutarsiniz size 7 8 gb ek alan saglar bulut. Hatta skydrive kullanarak biraz daha arttirirsiniz. Ama sirf hafiza icin sakin 4 almayin.

Hımm Haklısınız Peki Bişey Sorucam 8 Gb 4s Alsam Kaç Gb sini Kullanabilirim Yani Sistem(İOS) Tek Başına Kaç GB Harcıyordur ??

6gb civari bi yeriniz kalir. Cokta asiri kotu sayilmaz hocam. Kesinlikli 4s almalisiniz.

• Tabikide 4s

• İkinci temiz 4s 16 gb da alabilirsiniz ;)

• 4S öneririm.Çünkü daha yeni ve işlemcisi vb. daha üstün.Eğer ki çok fotoğraf çekme ya da müzik huyunuz yoksa kesinlikle 4S diyorum.
  • 4S i Kararlaştırdım Yorumlarınız İçin Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.