Şimdi Ara

ACİLL!!!Note 2 mi yoksa nexus 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 gün önce konu açtım alınık telefon diye...Bu iki telefondan teklifler geldi...Çok kararsın kalıdım...Benim için önemli olan şey boyut değil.Ben kalıplı birisiyimdir.Benim elimde note 2 çok kaba duracağını sanmıyorum(Note 1 durmuyordu).Note 2 nin ekranı + kalemi beni cezvediyor.Gel gelelim nexusa baktığımızda beni cezveden tek yeri adreno 320 ve s4 işlemci...Bildiğim kadarıyla adreno 320 Mali 400MP4 den çok çok daha başarılı...Benim öncelikli ihtiyacım medya ve oyun olduğundan Nexusa da gözüm kayıyor.Şimdi sizden istediğim NOTE 2 NİN BOYUT DEZAVANTAJINI YOKSAYARAK BANA BİRİNİ ÖNERMENİZ.(note 2 den soğutan tek şey mali 400 mp4,nexus4 ten soğutansa 16 gb olması ve genişletme imkanı yok.Sadece adamakıllı 5-10 oyun atsan telefon doluyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Arkadaşlar 1-2 gün önce konu açtım alınık telefon diye...Bu iki telefondan teklifler geldi...Çok kararsın kalıdım...Benim için önemli olan şey boyut değil.Ben kalıplı birisiyimdir.Benim elimde note 2 çok kaba duracağını sanmıyorum(Note 1 durmuyordu).Note 2 nin ekranı + kalemi beni cezvediyor.Gel gelelim nexusa baktığımızda beni cezveden tek yeri adreno 320 ve s4 işlemci...Bildiğim kadarıyla adreno 320 Mali 400MP4 den çok çok daha başarılı...Benim öncelikli ihtiyacım medya ve oyun olduğundan Nexusa da gözüm kayıyor.Şimdi sizden istediğim NOTE 2 NİN BOYUT DEZAVANTAJINI YOKSAYARAK BANA BİRİNİ ÖNERMENİZ.(note 2 den soğutan tek şey mali 400 mp4,nexus4 ten soğutansa 16 gb olması ve genişletme imkanı yok.Sadece adamakıllı 5-10 oyun atsan telefon doluyor!

dostum adreno320 de mali400mp4 te aynı performansı verir şüphen olmasın

hem batarya ömrü çok daha iyi hem kalemi var hem de kamerası ve sesi daha iyi

ve güncelleme açısından 2 side uzun süre alıcak ama nexus daha önce alıcak

hemde note2 nin hafızasını genişletme şansın da var ama tavsiyem galaxy s4ü beklemen olucaktır

3 haftaya türkiyede olur

• Amoled hastasi bir insan olmama ragmen note 2 nin ekrani beni amoledden soguttu. O yuzden ips de olsa nexus 4 derdim ben. Zaten kendi fikrimce android keyfi nexus serisinde cıkarılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note2 phablet olarak çok daha iyi. .aslında kullanışlı diyelim. . Kalem güzel bir detay. .

Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun
    fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Hocam yurt disi ne kadara gelir note 2 ve one?

ALINIR:Mi Note 3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon note 2 yazmisim s4 olcak o :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.