Şimdi Ara

Iphone 5 için icra işlemi başlattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki konumda kameradan dolayı Mahkeme ile para iadesi hakkı kazanmıştım. 3 Aydır parayı alamıyordum dün icraya verdim. %9 yasal faizi ile 15 gün içerisinde alacağım. Eğer alamazsam icra işlemi başlıyacak. Masraflarımda iban numarası verdim karşı taraftan her durumda alınacakmış.
    20 Lira takip forumu
    9 Lira posta pulu
    1 Liraya barodan dosya
    28 Lira harç parası
    Hepsi bu kadar. Eğer gecikmeli alsaydım faizi alamıyordum böyle daha iyi oldu :) kendileri zararlı çıktı.

Diğer konu hakk. Bilgi için ;

Buradan Bakabilirsiniz TIKLAYINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 14 Mayıs 2015; 11:12:10 >

• o kadar laçka bir ülke olduk adamlar mahkeme kararını uygulamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

o kadar laçka bir ülke olduk adamlar mahkeme kararını uygulamıyor

Evet öyle çalışan da diyor ki gitseniz de bir şey olmaz. Fena girecek tabi haberleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Evet öyle çalışan da diyor ki gitseniz de bir şey olmaz. Fena girecek tabi haberleri yok

malum yerlerde tanıdığın yoksa ki tahmin ediyorum yok çünkü olsa zaten çoktan alırdın paranı ama şu anda icra dahi olsa kesinlikle sana 1 lira para vermiyecekler bak görüceksin sana şimdiden söylüyorum yaptığın masrafla yaşadığın strestle kalıcaksın bizim ülkemizde adalet yok güçlüye kanun işlemiyor maalesef

• İnşallah istediğini hakkını alırsın hocam inşallah

• Hangi mağaza?
  • hakkını arayan arkadaşların en azından manevi olarak burda yorumlarımla yanlarında oluyorum. hakkını almak insana yaşama sevinci veriyor vallahi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

quote:

malum yerlerde tanıdığın yoksa ki tahmin ediyorum yok çünkü olsa zaten çoktan alırdın paranı ama şu anda icra dahi olsa kesinlikle sana 1 lira para vermiyecekler bak görüceksin sana şimdiden söylüyorum yaptığın masrafla yaşadığın strestle kalıcaksın bizim ülkemizde adalet yok güçlüye kanun işlemiyor maalesef

Gelen icraya şirketin para ödemeden kurtulması için yol varsa öğrette şirket sahipleride öğrensin. İlginçsiniz gerçekten.
    Banka hesap blokesi, taşınmazlara satılamaz diye birşey duydun mu acaba hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

quote:

İcraya uymama gibi bir lüksleri yok. Tamam kanunlar geç işliyor sistemler sıkıntılı ama o kadar da değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.