Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bu jb'li uygulamaları ipa dosyası olarak internetten indirebileceğimiz bir site var mı arkadaşlar? apptrackr.org'a baktım ama ordaki uzantılar ipa uzantılı çıkmadı..

yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • Genelde rar dosyası olarak iner.Ancak içinden .app uzantılı dosya çıkar.Bu dosyayı itunes üzerine sürükleyip bırakırsanız aynı ipa dosyası gibi açılır ve application'larda gözükür
    quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

peki bu jb'li uygulamaları ipa dosyası olarak internetten indirebileceğimiz bir site var mı arkadaşlar? apptrackr.org'a baktım ama ordaki uzantılar ipa uzantılı çıkmadı..

yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

• Sonsuz teşekkürler dostum ;)
  • Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Ekran kapansada wifi yi açık tutan programın ismi neydi arkadaslar

edit isomania

Benimde ihtiyacım var bu uygulamaya, uygulamanın adı isomania değil dimi bulamadım çünkü applestore'da.
  • İlk İphone ne bulursan yükleyip deniyorum sonra siliyorum şimdilik hoşuma gidenler bunlar telefonum jb li street fighter ve x2 2010 futbol harika igoda 600 mb lık yer tutuyor google amcaya istediğin progmın adını tam yaz sonuna .ipa (nokta koymayı unutma ) yaz arattır cracliler bir bir dökülüyor. harika birşey yahuu. samsung omnia kullanıyordum 16 gb lık wm işletim sistemi gördümkü iphone çok daha iyi omniam da iyiydi fakat seviyordum telimi bunu daha çok sevdim. kurcalamadık delik bırakmadım.

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz...

• jb yapacaklar içinde ben kendi eklediklerimi söyliyim..

Kaynak olarak eklediğim siteler;

http://cydia.hackulo.us
    http://www.sinfuliphonerepo.com
    http://cydia.myrepospace.com/iphonetechie
    http://cydia.iphone.org.hk/apt
    http://cydia.xsellize.com
    http://deb.danstaface.net
    http://cydia.myrepospace.com/HackStor

jb sonrası ilk kurduklarım;

AppSync - iTunes üzerinden crackli uygulama kurmayı sağlar.
    afc2add - Dosya gezginleri ile telefona erişimi sağlayan yama.
    OpenSSH - Komut satırına erişimi sağlayan yama.
    Winterboard - Tema kurulumu için arayüz programı.l
    Mobile Terminal - Terminal uygulaması
    CyDelete - Cydia üzerinden kurulan programları basık tutarak silmeyi sağlayan yama.
    WeatherIcon - Hava Durumu simgesini gerçek zamanlı hale getirir.
    Live Clock - Saat simgesini gerçek zamanlı hale getirir.
    Lockscreen Clock Hide - Kilit ekranındaki saati kaldıran yama.
    zToggle - Multitasking ve Arkaplan resmini açıp kapatma
    NoSpot - Springboard dakı Search kısmını kapatır
    haptic pro - Menüdeki ikonlara ve klavye tuşlarına dokunduğunuzda titreşim sağlar.
    GPower Pro - Kapatma tuşuna reboot ve respring seçimini ekler.
    UserAgent Faker - Safari ile açtığımız sayfaların telefondan girdiğimizi anlamasını engeller.
    3G unrestrictor - Wi-fi kullanan facetime gibi uygulamaların 3G üzerinden kullanmamızı sağlar.
    Folder Enhance - Klasör görünümünü ve içerik sınırlamasını kaldırır.
    Installaous - Kırılmış yazılımlara ulaşmamızı sağlar.
    iBlacklist - Rehberde sınıflandırma yaparak istemediğimiz numaraları engeller.
    YourTube 2 - YouTube 'a video indirme tuşunu ekler.
    iPhoneDelivery - SMS için ayarlara iletim raporunu ekler.
    Attachment saver - Mail eklerini kaydetmeye yarar.
    DNSfix - YouTube 'u 3G üzerinden izleyebilmek için.
    usr/bin/enable-opendns i açıp aşağidaki satırları düzenliyoruz
    desired_dns1="8.8.8.8"
    desired_dns2="8.8.4.4"
    change_dns=1

• daha önce verildimi bilmiyorum ama flac player adında bir app keşfettim ve flac çalıyor...
  • okadar app. bahsedilmiş ama nedense office programı yok aralarında bende bunu arıyorum arkadaşlar ve bu alete nasıl yüklenir bu word exel powerpoint dosyaları nasıl tanıtacam alete anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: engastrius

quote:

Ekran kapansada wifi yi açık tutan programın ismi neydi arkadaslar

edit isomania

Benimde ihtiyacım var bu uygulamaya, uygulamanın adı isomania değil dimi bulamadım çünkü applestore'da.

Cydia da var appstorede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil
    okadar app. bahsedilmiş ama nedense office programı yok aralarında bende bunu arıyorum arkadaşlar ve bu alete nasıl yüklenir bu word exel powerpoint dosyaları nasıl tanıtacam alete anlamadım gitti

Quickoffice i tavsiye ederim süper
    bilgisayarimdaki tüm word excel dosyalrini wifi ile bu program sayesinde yükledim jb olmadan
  • quote:

quote:

okadar app. bahsedilmiş ama nedense office programı yok aralarında bende bunu arıyorum arkadaşlar ve bu alete nasıl yüklenir bu word exel powerpoint dosyaları nasıl tanıtacam alete anlamadım gitti

bilgisayarimdaki tüm word excel dosyalrini wifi ile bu program sayesinde yükledim jb olmadan

hocam çok saol ama wifi ile atıyorum demişsin nasıl oluyor o direk atılmıyormu be alete biraz açarmısın dosyaları nasıl yükledigini...
  • quote:

quote:

quote:

hocam çok saol ama wifi ile atıyorum demişsin nasıl oluyor o direk atılmıyormu be alete biraz açarmısın dosyaları nasıl yükledigini...

Direk kabloyla atamiyosun. Sitesinde kullanma. Klavuzu var incelersen. Programın icinde wifi bölümü varhttp://10.0.0.5 gibi sana bilgisayarda explorer a yazacağın bilgiyi veriyor explorer a yukardaki gibi girdiğinde iphone icindeki klasor aciliyor bilgisayar ekranında ardından istediğin dosya veya klasoru sürükle bırak. Dosyaların artık iphoneda

• bu jailbreak yapanlar cydia dan bişey kurup tüm dosyaları word dur pdf dir atabiliyormuş ölemi hakikaten...
  • quote:

bu jailbreak yapanlar cydia dan bişey kurup tüm dosyaları word dur pdf dir atabiliyormuş ölemi hakikaten...

Quickoffice varsa jb ye gerek yok
  • bu konu gündemde kalsın arkadaşlar çok faydalı oluyor..
  • arkadaşlar cydia dan indirilen programlar telefonu yavaşlatırmı??
    mesela dnsfix programını yüklesem veya iphonedelivery i yüklesem telefonun hızında azalma olurmu menü geçişlerinde fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece77

Videolarınız için oplayer'ı kullanın.
    Hiçbir convert programı kullanmanıza gerek duymadan tüm .avi (divx) uzantılı filmlerinizi direk atın oynatsın.
    En güzel yanı altyazı destekliyor.
    Özellikleri kısmına girin encoding(srt) kısmında ISOlatin5'i seçin.Ben çogunu denedim buradakilerin, türkçe karakterlere tam uyumlu olanı bu çıktı.

Bir türlü encoding tipini bulamamıştım. Şimdilik OPlayer ile izleyeceğiz. OPlayer fazla kullanışlı değil sanki. Buzz Player daha iyi. Ama bunda da türkçe karakter sıkıntısı var. Belki Vlc en iyileri olabilir ama vlc'yede altyazı desteği bir an önce gelmesi lazım.

Bu arada şöyle bir istatistik paylaşayım sizle. 1 hafta kadar önce çıkan "Angry Birds Halloween" adlı oyunu test amaçlı mediafire'a atıp linkini apptrack'a koydum. 7 günde download sayısı an itibariyle 318193.
     IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 28 Ekim 2010; 14:23:49 >

• quote:

quote:

Gercekten çok kaliteli bir program kabloya yada raci bir programa gerek yok. Seç gönder.
    Merak ettigim bir konu aynı ağda olmak şartmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: hobapli

quote:

quote:

arkadaşlar AUTO CAD, 3D MAX, ARCHICAD programlarının dosylarını açan bir program var mı ? özellikle 3D MAX ve ARCHICAD açabilen ?

hiç işi olan yok mu bu programlarla ..

Autocad ws adindaki uygulamayi indirebilirsin;)

evet autocad için bu program var. ama diğerleri için bulamadım hala...

benimde çok işime yarayabilirdi bu tarz programlar. öğrenen olursa paylaşırsa süper olur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.