Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

arkadaslar androidden ios a gecmem soz konusu, androidde en sevdigim ozellik 3g uzerinden dahi youtube izleyebilmem birakin wifi yi, iphone'da bu mumkun mu? boyle bir app var mi 3g ya da edge uzerinden de youtube izletebilen? androidde hem youtube appi hem skyfire ile flash tabanli videolari izlemek mumkundu, hepsini olmasa da sadece youtube olanlarin pesindeyim :)

dns fix ile youtuba erişebilirsin dns adresi yazarak.ama JB yapman lazım
    ama iphone ile videoları sayfanın içinde oynatamazsın kendi oynatıcısına aktarıyor.zaten izlemek için tam sayfa yapıcaksın fazla sorun olmaz o yüzden.

Tesekkurler hocam ama ben cydiadan dns fix i bulamadim, search yaptigimda cikmadi, repository mi eklemem lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kby

quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

TV Tracker - İzlediğim yabancı dizileri bu takvim üzerinden takip ediyorum, hangi dizi ne zaman başlayacak, bir sonra ki bölüm ne zaman öğreniyorsunuz.

Bu uygulamayı bulamadım,siz nerden edindiniz?

Telefon jailbreakli mi?

Evet,jailbreakli iphone 4 4.0.2 ver.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar androidden ios a gecmem soz konusu, androidde en sevdigim ozellik 3g uzerinden dahi youtube izleyebilmem birakin wifi yi, iphone'da bu mumkun mu? boyle bir app var mi 3g ya da edge uzerinden de youtube izletebilen? androidde hem youtube appi hem skyfire ile flash tabanli videolari izlemek mumkundu, hepsini olmasa da sadece youtube olanlarin pesindeyim :)

ama iphone ile videoları sayfanın içinde oynatamazsın kendi oynatıcısına aktarıyor.zaten izlemek için tam sayfa yapıcaksın fazla sorun olmaz o yüzden.

Tesekkurler hocam ama ben cydiadan dns fix i bulamadim, search yaptigimda cikmadi, repository mi eklemem lazim?

cydia.iphone.org.hk/apt/ bu source ü ekle çıkar
    Ardından cihazın dosyalarına ssh veya ifile ile girip usr/bin/enable-opendns dizinindeki satırları

desired_dns1="8.8.8.8"
    desired_dns2="8.8.4.4"
    change_dns=1
    bu şekilde düzenle ..

• arkadaşlar vlc player yükledim gayet güzel çalışıyor ama ekran büyümüyor bunun bir yolu varmı kullanan arkadaşlar yardımcı olabirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresiflaz

arkadaşlar vlc player yükledim gayet güzel çalışıyor ama ekran büyümüyor bunun bir yolu varmı kullanan arkadaşlar yardımcı olabirse sevinirim

cinexplayerı denedim az önce .direk avi dosyalarını itunesdan cinezplayerın klasörüne atarak çalıştırılabiliyor.tam ekran izlenebiliyor videolar ekrana çift tıklanarak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ardından cihazın dosyalarına ssh veya ifile ile girip usr/bin/enable-opendns dizinindeki satırları

desired_dns1="8.8.8.8"
    desired_dns2="8.8.4.4"
    change_dns=1
    bu şekilde düzenle ..

Cok tesekkurler...

• Merhaba

Msj ım bulunsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

FIFA 11 çıktı yaklaşık boyutu 848mb.

İphone'a aktarınca 1 gb'ı geçiyor :)
  • jb yapılmış telefonlar için en güzel program bence SBsetting'tir..

Sbsettin ile tek tuşlqa 3g,wifi ve bluetoothu açabiliyorsunuz..

cydia ya girdikten sonra search kısmında sbsetting diye aratıyorsunuz ve install yaptıktan sonra ana ekranda iken saatin üzerinde parmağını kaydırınca menüsü açılıyor...
  • up
  • quote:

quote:

quote:

quote:

desired_dns1="8.8.8.8"
    desired_dns2="8.8.4.4"
    change_dns=1
    bu şekilde düzenle ..

Dostum ifile ye girince tel üzerinden dns ayarlarına ulaşamıyorum pc uzerindenmi yapılıyor ve nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 20 Ekim 2010; 1:17:54 >

• Kendim cevaplayayım
    Buldum :)
  • Videolarınız için oplayer'ı kullanın.
    Hiçbir convert programı kullanmanıza gerek duymadan tüm .avi (divx) uzantılı filmlerinizi direk atın oynatsın.
    En güzel yanı altyazı destekliyor.
    Özellikleri kısmına girin encoding(srt) kısmında ISOlatin5'i seçin.Ben çogunu denedim buradakilerin, türkçe karakterlere tam uyumlu olanı bu çıktı.
  • ya arkadaşlar iphone de kendi kendimizi aratabiliceğimiz bi proğram varmı biz proğramı açıcaz sonra 2 3 dk sonra kendi otomatik telefon çalacak felan gibisinden anlatamadım ama anlamışsınızdir umarım
  • Benim bir sorum olacak;
    Jb yükledim fakat hala uygulamaların yanında 0.99$ diye fiyatları yazıyor.Bunun sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop
    ya arkadaşlar iphone de kendi kendimizi aratabiliceğimiz bi proğram varmı biz proğramı açıcaz sonra 2 3 dk sonra kendi otomatik telefon çalacak felan gibisinden anlatamadım ama anlamışsınızdir umarım

Fake A Call gayet kapsamlı, tam istediğin uygulama..
  • Dakika skor en çok kullandığım app. Mclardan saniye saniye haberiniz oluyor.

Bump, onceden tanıttığınız telefonlarla diledigizce mesajlasin mma dahil

Rintones zilsesi yapmak için birebir
  • Vodafone Taksi ==> Vodafone uygulaması olduğu halde herkes indrebiliyor. Size en yakın taksi durağını bulup arıyor. Ayrıca taksi metre sayesinde gideceğiniz mesafenin tutarını hesaplıyor.
    Vodafone Etrafımda ==> Etrafınızda ne var ne yok söylüyor... Muhteşem kesinlikle tavsiye ederim.

Bu iki uygulamayı özellikle tavsiye ederim arkadaşım.

• Ekran kapansada wifi yi açık tutan programın ismi neydi arkadaslar

edit isomania

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jajabo -- 25 Ekim 2010; 0:38:24 >
  • navigasyon konusunda kesinlikle igo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.