Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herşeyi okudum birkaç şey anlatılmamış dikkatimi çekti;

birincisi wi-fi ile niye uğraşıyorsunuz ki "iPhone explorer" diye ücretsiz bir program var pc'de kurun o jbli iPhone'un sistem klasörlerini gösteriyor,böylece wi-fi ile uğraşmadan 20kat daha hızlı bir şekilde dosyalarınızı aktarabilirsiniz. sadece hedef klasörü bulun yeter.

cydia'ya sadece sinfuliphonerepo.com'u ekleseniz hemen hemen tüm programları ücretsiz bulursunuz, iprotect ios 4.1'de çalışıyor fakat lockdown pro daha kullanışlı tavsiye ederim.

oplayer'ı bir türlü itouch 2g'de çalıştıramadım eğer benim gibi eski cihaz kullanan varsa buzz player'ı denesin, video oynarken txt diye bir ikon var ona tıklayıp text encoding'i iso latin 5 yaparlarsa türkçe karakterler düzgün gösteriliyor.

son olarak bence mutlaka yüklemeniz gereken program "pandoras box"dır. bu programla tüm indirimleri ve yeni çıkan oyunları bulabilirsiniz, çoğu oyun özel günlerde 1 dolara düşüyor yada bedava oluyor bu programla rahatça bedava uygulama bulabilirsiniz. ayrıca takip ettiğiniz uygulamaları belirlerseniz o size indirim olduğunda mesajla bildiriyor. herkese kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sas34

emeginize saglık inş. ip 4 alırsam bunların faydası çok olacak

Evet kismet olurda alirsak. Bir turlu getiremedi su vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: sas34

emeginize saglık inş. ip 4 alırsam bunların faydası çok olacak

Evet kismet olurda alirsak. Bir turlu getiremedi su vodafone

ya anlamadım vodafoneye nazarmı degdi ne oldu
  • quote:

son olarak bence mutlaka yüklemeniz gereken program "pandoras box"dır. bu programla tüm indirimleri ve yeni çıkan oyunları bulabilirsiniz, çoğu oyun özel günlerde 1 dolara düşüyor yada bedava oluyor bu programla rahatça bedava uygulama bulabilirsiniz. ayrıca takip ettiğiniz uygulamaları belirlerseniz o size indirim olduğunda mesajla bildiriyor. herkese kolay gelsin.

jb varsa kullanışsız oluyor bu uygulama :) o zaman zaten herşey bedava
  • arkadaslar benımkıde dogmamıs cocuga don bıcmek gıbı bırsey oldu bu haftasonu kısmetse gelıcek telefonumda ondan once verdıgınız bu bılgıler gercekten oldukca degerlı emegı gecen tum arkadasların ellerıne saglık
  • Arkadaşlar bende vodafon dan haber bekleyenlerdenim... Merak ettiğim şu; acaba ip4 le appstorun sitesine girip bu appleri telefona indirip kuramazmıyız? ya da sadece itunes i PC ye kurup programları illa buradanmı ip4 e atmamız lazım? Anladığım kadarıyla itunes mtlaka pc ye kurulacak...Jailbreak olayına giremiyorum bile çok karışık geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerm

Arkadaşlar bende vodafon dan haber bekleyenlerdenim... Merak ettiğim şu; acaba ip4 le appstorun sitesine girip bu appleri telefona indirip kuramazmıyız? ya da sadece itunes i PC ye kurup programları illa buradanmı ip4 e atmamız lazım? Anladığım kadarıyla itunes mtlaka pc ye kurulacak...Jailbreak olayına giremiyorum bile çok karışık geliyo

iphone kullanarak wi-fi veya 3g den appstore gidip oyun, uygulama indirebilirsin. Jailbreak olayıda karmaşık değildir aslında biraz araştır bir sürü güzel anlatım mevcut.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak tavsiye ettiğiniz uygulamalar sadece ios4 içinmi yoksa ios3'te de çalışır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko
    mesajım geçsin.

Bunu yapip sonra silerseniz kendi mesajnizi sonra yine gorursunuz diger gonderilen mesajlari. Kirlilik olmamis olur.
  • arkadaşlar bendede ip4 var ama jb lurmak istemiyorum hem garanti bitiyo zaten uygulamaların çoğu free paralı olanlarda bir kaç dolardan ibaret ama ben tema yüklemek istiyorum her yerde jb için tema var normal menüdeki hani bayan çıkıp cam siliyo ne biliym ateş edip cam çatlıyo vs gibi tema veya ekran koruyucusu bilen varmı app store dan indirebilcem teşekkürler şimdiden herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerm
    Arkadaşlar bende vodafon dan haber bekleyenlerdenim... Merak ettiğim şu; acaba ip4 le appstorun sitesine girip bu appleri telefona indirip kuramazmıyız? ya da sadece itunes i PC ye kurup programları illa buradanmı ip4 e atmamız lazım? Anladığım kadarıyla itunes mtlaka pc ye kurulacak...Jailbreak olayına giremiyorum bile çok karışık geliyo

Jb korkulu ruyamdi takihttp://donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43655037
    Bu konuyu okuyana kadar. Tam 1 bilemedin 2 dakika sürüyor teli hacklemek cydia dunyasına girince de zaman su gibi geçiyor 

• jb ile uğraşıp hırsızlık yapanlar bana komik geliyor
    1-2 $la uğraştığına göre
    elinde avucunda yoktu aptalca bi gösteriş için mi aldın iphone diye sorarlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

jb ile uğraşıp hırsızlık yapanlar bana komik geliyor
    1-2 $la uğraştığına göre
    elinde avucunda yoktu aptalca bi gösteriş için mi aldın iphone diye sorarlar adama

jb yapanlar zaten 1-2 dolarlik app.lere bakmaz suanda benim telde yaklasik 1000$ lik app var büyük vurgun yani ':D
  • henüz iphone 4 ümü alamadım ama ( vodafone sağolsun) stokladığım programlardan bazılarını yazayım

Tango : wifi/3G üzerinden görüntülü veya sesli konuşma yapmanızı sağlıyor. üstelik sadece iphone 4 ile değil android li telefonlarında dahil olduğu pek çok telefon ile.(ön yüzde kamera bulunması gerekmiyor) tabi onlardada tango programı yüklü olmalı. kullandığınız veri ücreti dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. (program ücretsiz)

heywire: programı açtığınızda üye oluyorsunuz ve size uluslar arası bir telefon numarası veriyor. o numara artık sizin numaranız oluyor ve türkiye dahil pek çok ülkedeki numaralara ÜCRETSİZ msj atabiliyorsunuz. program msj ların sonuna imza olarak kendi site reklamını ekliyor ama ayarlardan bu imzayı değiştirebiliyoruz. yanlız dikkat etmeniz gereken birşey msj ı attığınız kişi cevabı bu numaraya değil sizin kendi kullandığınız numaranıza atması faydalı olacaktır. çünkü o numaraya atılacak sms ler yurtdışı sms olarak ücretlendirilir. size msj atan kişiye 1.5tl/sms gibi bir ücrete patlayabilir. bence ayarlardan değiştireceğiniz imzanıza adınızı ve cevabı benim numarama yaz şeklinde bi not düşebilirsiniz. bu programda ücretsizdir.

not: iki program içinde jb gerekmiyor app.store da mevcutlar ;)

• Tango yu ben iphone a yükledim fakat androide yükleyemedik kendi sitesindende geri çekmiş androidin setupunu umarım tekrar koyarlar.
  • işte öyle aptalca bir soru sormazlar her jb yapana! yada anca iphone'u gerçekten kullanmayı bilmeyenler sorar böyle bir soruyu..çünkü jailbreak sadece appstore'daki uygulamalara parasız erişim sağlamak için yapılmaz. iphone'un yazılımında eksik olan ve kullanımını daha da kolaylaştıran ve AppStore'da para verseniz de alamayacağınız birtakım özellikleri (msj iletim raporu, wifi olmadan 3g ile görüntülü konuşma, resimli telefon defteri oluşturma vs vs vs) eklemek için de jailbreak yapılır!

bir de yukarıda bir arkadaş jb yapınca garantinin biteceğini yazmış, için rahat olsun arkadaşım öyle bir durum yok. gönül rahatlığıyla jb yapabilirsin. garantiyi etkileyen bir durum değil o. örnekleri forumda çokça mevcut

quote:

1-2 $la uğraştığına göre

• ben bizzat alırken üstüne basa basa sordum garanti olayını bana dedikleri şu oldu"jb kurduğunda oturup akşama kadar uygulama indiriceksin ve bunları yaparken telefonu kitleyip ekranı donar dedi ve bu halde bana getirirsen garatiye girmez her açılış için 150 tl alırız"dedi bende onların yalancısıyım en az 2 bin lira verip alıyoruz app lerin çoğu ücretsiz ücretli olanlarda bir kaç dolardan ibaret ama bir çok şey jb te var sadece iphone kullanan herkezdede bu yüklü nerdeyse demekki buna bizimde el atmamız gerekicek bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
    Tango yu ben iphone a yükledim fakat androide yükleyemedik kendi sitesindende geri çekmiş androidin setupunu umarım tekrar koyarlar.

Ben marketten indirdim hocam...
  • quote:

1-2 $la uğraştığına göre

sen pc kullanmıyorsun galiba yada bu zamana kadar kurduğun bütün programları satın almışındır yada hiç hayatında mp3, film vb.. indirmemişindir öyle değil mi.

ben sanmıyorum ki hiç mp3, film indirmemiş olacağı yada her programı satın alacağını. hayatında tek mp3 dahi indirmiş olsan bile gelip burda jb ile hırsızlık yapıyorsunuz demeye hiçbir hakkın yok, gerçi aksi olsada hakkın yoktur ya neyse.

kim komik oluyor bu durumda onuda düşün.

• wi-fi ugrasma sebebım kabloyu takmak ıstememe her seferınde sarj basa donuyor.. ama hala wifi sync yı yapamdım o yuzden ifunbox a devam :)

quote:

Orijinalden alıntı: mert5

arkadaşlar herşeyi okudum birkaç şey anlatılmamış dikkatimi çekti;

birincisi wi-fi ile niye uğraşıyorsunuz ki "iPhone explorer" diye ücretsiz bir program var pc'de kurun o jbli iPhone'un sistem klasörlerini gösteriyor,böylece wi-fi ile uğraşmadan 20kat daha hızlı bir şekilde dosyalarınızı aktarabilirsiniz. sadece hedef klasörü bulun yeter.

cydia'ya sadece sinfuliphonerepo.com'u ekleseniz hemen hemen tüm programları ücretsiz bulursunuz, iprotect ios 4.1'de çalışıyor fakat lockdown pro daha kullanışlı tavsiye ederim.

oplayer'ı bir türlü itouch 2g'de çalıştıramadım eğer benim gibi eski cihaz kullanan varsa buzz player'ı denesin, video oynarken txt diye bir ikon var ona tıklayıp text encoding'i iso latin 5 yaparlarsa türkçe karakterler düzgün gösteriliyor.

• arkadaşlar evde işte wi-fi ile her işi hallediyoruz ama dışardada internete bağlanmadan olmuyo bu ağletle acaba kaç gb lık internet paketi alırsak rahatça kullabilirim ?Bide iphone 4 teki en iyi browser hangisi jb siz olucak ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_psiko -- 4 Kasım 2010; 17:22:56 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.