Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Abim karttan al nollcak pahalı da deil ama fifa11 bende biraz kasıyor nedden olabilir acep?

Telefon nedir?
  • Fotoğraf kalitesini düşüremiyor muyuz iPhone da? Mutlaka 5 mp mi çekmek zorundayız?
    Eğer öyleyse bunun için bir app var mıdır? Foto kalitesini değiştirebilecek, gecikmeli çekim falan yapabilecek bir app var mı bildiğiniz?
  • Şimdi biraz daha arayıp buldum şöyle birşey: iTimer Camera Lite
    bakalım bir deneyelim nasılmış :)
    Gerçi sadece gecikmeli çekim yapıyor ama kalite düşürenini de buluruz elbet...

ClapCamera Lite
    Bu da el çırpınca çekiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 3 Ekim 2010; 23:26:12 >
  • arkadaşlar AUTO CAD, 3D MAX, ARCHICAD programlarının dosylarını açan bir program var mı ? özellikle 3D MAX ve ARCHICAD açabilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Abim karttan al nollcak pahalı da deil ama fifa11 bende biraz kasıyor nedden olabilir acep?

Telefon nedir?

İphone 4 ama şu sıralar bayağı azaldı eskiden daha çok kasıyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Telefon nedir?

İphone 4 ama şu sıralar bayağı azaldı eskiden daha çok kasıyordu.

Arka plandaki uygulamaları kapatıyorsun değil mi ?
  • Evet bende onu farkettım arkaplanda uygulama açık bırakıgım için oluyormuş hepsini kapadım sorun düzeldi..
  • quote:

Evet bende onu farkettım arkaplanda uygulama açık bırakıgım için oluyormuş hepsini kapadım sorun düzeldi..

• quote:

Evet bende onu farkettım arkaplanda uygulama açık bırakıgım için oluyormuş hepsini kapadım sorun düzeldi..

bencede düzelmeli yoksa ip4 ve kasma biraz zor normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

arkadaşlar AUTO CAD, 3D MAX, ARCHICAD programlarının dosylarını açan bir program var mı ? özellikle 3D MAX ve ARCHICAD açabilen ?

hiç işi olan yok mu bu programlarla ..
  • ßerßat 4 ;S
  • quote:

quote:

arkadaşlar AUTO CAD, 3D MAX, ARCHICAD programlarının dosylarını açan bir program var mı ? özellikle 3D MAX ve ARCHICAD açabilen ?

Autocad ws adindaki uygulamayi indirebilirsin;)
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak ?
    iTunes dan free uygulamalara oyunlara nasıl bakıyoruz ?
    Great free diye bi yer buldum sadece ondada 20-30 tane uygulama var yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Arkadaşlar benim bi sorum olacak ?
    iTunes dan free uygulamalara oyunlara nasıl bakıyoruz ?
    Great free diye bi yer buldum sadece ondada 20-30 tane uygulama var yok ?

Ben app shopper ile bakıyorum.cok kullanışlı.
  • unutmayalım bu başlığı :))
  • arkadaslar androidden ios a gecmem soz konusu, androidde en sevdigim ozellik 3g uzerinden dahi youtube izleyebilmem birakin wifi yi, iphone'da bu mumkun mu? boyle bir app var mi 3g ya da edge uzerinden de youtube izletebilen? androidde hem youtube appi hem skyfire ile flash tabanli videolari izlemek mumkundu, hepsini olmasa da sadece youtube olanlarin pesindeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

arkadaslar androidden ios a gecmem soz konusu, androidde en sevdigim ozellik 3g uzerinden dahi youtube izleyebilmem birakin wifi yi, iphone'da bu mumkun mu? boyle bir app var mi 3g ya da edge uzerinden de youtube izletebilen? androidde hem youtube appi hem skyfire ile flash tabanli videolari izlemek mumkundu, hepsini olmasa da sadece youtube olanlarin pesindeyim :)

dns fix ile youtuba erişebilirsin dns adresi yazarak.ama JB yapman lazım
    ama iphone ile videoları sayfanın içinde oynatamazsın kendi oynatıcısına aktarıyor.zaten izlemek için tam sayfa yapıcaksın fazla sorun olmaz o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobapli

quote:

quote:

Autocad ws adindaki uygulamayi indirebilirsin;)

evet autocad için bu program var. ama diğerleri için bulamadım hala...
  • TV Tracker - İzlediğim yabancı dizileri bu takvim üzerinden takip ediyorum, hangi dizi ne zaman başlayacak, bir sonra ki bölüm ne zaman öğreniyorsunuz.

Bu uygulamayı bulamadım,siz nerden edindiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

TV Tracker - İzlediğim yabancı dizileri bu takvim üzerinden takip ediyorum, hangi dizi ne zaman başlayacak, bir sonra ki bölüm ne zaman öğreniyorsunuz.

Bu uygulamayı bulamadım,siz nerden edindiniz?

Telefon jailbreakli mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.