Kısmet olursa öyle ya da böyle IP4 almayı düşünüyorum. İlk defa Iphone kullancağım için şimdiden sorayım dedim. Bilmiyorum çok mu erken :) Ücretli ya da ücretsiz "şunları mutlaka yükle" diyeceğiniz neler var? Öyle oyunla falan işim olmaz. Ne bileyim sözlük, navigasyon, foto edit, ses kaydı, internet yazlımları tarzı şeylerden bahsediyorum. Hani İsviçre Çakısı gibi her an her yerde lâzım olabilecek şeyler. Bu tür yazılımların bir çok sürüm ve çeşidi olduğunu görüyorum. "Ben şunu yükledim, çok memnunum" diyeceğiniz neler var? Hangi yazılımları önerirsiniz?
Oyun istememişsizin ama "Real Racing" ve "Gun Range" ' i yüklerip en azından grafiklerine bir bakınız...:)) Eminim uynarsınız.. Indirin, zararı olmaz..:))
Çok teşekkür ederim. İlk bunları deneyeceğim :)
birde ne işe yaradıklarını yazsaydında faydalansaydıkk
ne işe yaradıklarını öğrenirsek paylaşan arkadaşlardan dört dörtlük olacak
Aynı şeyi ben de diyecektim ama ayıp olur diye yazmadım :) Sağolsun ilgilenip yazmış yine de. Uğraştırmayayım diye program isimlerini google dan aratıp bakmaya başlıyordum şimdi. Bir çoğu belli de zaten. Tekrar teşekkürler...
apptracker org derim :)en popülerleri veya en yenileri sıralayabilir katagorilere göre seçim yapar ne neymiş görürsünüz.
Facebook IBB Trafik ( istanbulda trafik yoğunluğunu gösterir, kameralardan çekilmiş görüntülerle de görebilirsin ) Deniz Otobüsü ( deniz otobüslerinin tüm saatlerini ve nerden nereye kaçta kalktığını gösteriyor ) Sinema Kurdu ( tüm sinemalar tüm filmler ve iletişim bilgileri ile çok daha rahat oluyor bilgi almak ve rezervasyon yapmak ) Atm ( harita üzerinde nerede hangi bankamatik var onu gösterir ) Bankanızın kendi application'ı Turkcell Pusula ( Yakınınızdaki hastane eczane vb vb her şeyi gösteren yararlı bir application. Istanbul ( tüm istanbuldaki gece gündüz nerde ne event var ne konser var onu gösteren application Biletix ( tüm biletler hakkında bilgi alabileceğiniz yararlı bir uygulama ) Remote ( wifi üzerinden pc nizle bağlantı yapar ve bilgisayarınızın başına gitmeden itunes dan şarkı değiştirir ses açıp kaparsınız )
Şimdilik bu kadar bu söylediklerimden remote dışında hepsi ücretsizdir. Bu arada volcano2K da güzel belirtmiş apptracker diye bir site ve app de var buradan size application öneriyor, en çok satılan, en popüler, en iyi rating almış gibi... Bunun dışında itunes dan genius ı açarsanız eğer indirmiş olduğunuz app leri baz alarak sizin hoşunuza gidebilecek appleri sıralar.
umarım yardımcı olabilmişimdir
eklemeyi unutmuşum whatsap messengar ile nimbuzz ı da indirebilirsiniz. Whatsap ücretli bir app ama whatsap veya bbm kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor. Parasını hemen çıkarıyor app yani. Nimbuzz ise msn aim skype facebook icq ve daha aklıma gelmeyen bir çok hesabı tek bir hesapta açmanızı ve kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir apptir. Çok basit bir ücretsiz üyelik ile hemen kullanıyorsunuz. Ben ip4 ümde de ip3g imde de kullanıyorum çok memnunum
Meebo Facebook msn ve birçok chat destegi. 3,4,5 tane Face ve msn yasa başka chat açabilirsiniz mail ile. Kolay gelsin. Hayirli olsun.
Real racing,N.O.V.A,Sandstorm...Aklıma geldikçe eklerim.
bu konuyu hortlatmak lazım herkes yararlı gördüğü uygulamaları yazarsa çok iyi olur
bencede.mesela banada lazım program. :))
Tanidiginiz birinin iphone u varsa i tunesle ondan aktarabilirsiniz
What's App tam olarak ne işe yarıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
Tanidiginiz birinin iphone u varsa i tunesle ondan aktarabilirsiniz
il iphone u olan tanıdık ben olucam onun için bu konu iyi olmuş bende vodafone haber verince teli almaya gidicem önceden bilgim olur güzel bir konu
süper başlık sabit olsa yeridir..
sleep cycle alarm clock sizi uykunuzun en zayıf yerinde ufacık bir sesle uyandırmayı garanti ediyor ve tüm uyku analizinizi yapıyor.
1- ABBYY BCR : Kamerasini kullanarak kartvizitteki tüm bilgileri rehbere ekleyen harika bir program.
2- Scanner Pro: Dökümanlarınızı anında tarayarak mail atabilir veya çeşitli serverlara upload edebilirsiniz. Harika bir program daha.
3- Sim Manager : iPhone hafızasındaki kontakt listesini Sim kardınıza atmanızı sağlar.
4- Avesome Note : Harika bir ajanda ve yapılacaklar uygulaması. Kesinlikle en iyisi...
5- Microsoft Dynamics CRM 4.0 : Firmalarında Microsoft CRM kullananlar için harika bir program daha...
6- SAPLAPP ERP : Sap'in ERP programını kullanan firmalar için... Diğer firmaların ERP çözümleri de var...
Not: iPhone oyuncaktır, iş için kullanılmaz diyenlere kapak olsun...
ücretli mi hocam bunlar
Twitter ==> Biliyorsunuz... NTV ==> En sevdiğim haber uygulaması CNN Türk ==> Başarılı bir haber uygulaması daha Vodafone Taksi ==> Vodafone uygulaması olduğu halde herkes indrebiliyor. Size en yakın taksi durağını bulup arıyor. Ayrıca taksi metre sayesinde gideceğiniz mesafenin tutarını hesaplıyor. Vodafone Etrafımda ==> Etrafınızda ne var ne yok söylüyor... Muhteşem kesinlikle tavsiye ederim. Joyfm iradyo ==> Nerdeyse tüm radyolar mevcut. Skype ==> Bilgisayadan skypte olanlarla sesli konuşabiliyorsunuz. Umarım ilerde güncelleme ile görüntülüyüde destekler.. idrivelite ==> Kesinlikle her iphone'da olmalı ve tamamen ücretsiz... Programı kuruyorsunuz. Ve hesap açıyorsunuz kendinize. Ardından tüm telefon rehberinizi backup alıyorsunuz. İnternet ortamına sizin telefon rehberinizi kopyalıyor. Nereye giderseniz giin rehberiniz online sizin için duruyor... Ayrıca olası çalıntı veya benzeri olaylarda rehberinizi tekrar olduğu gibi telefona geri yükleyebiliyorsunuz. Çok hayat kurtardı :) Speed test ==> İnternet hızını ölçüyor. Touch mouse ==> Uygulama telefona yükleniyor... Resmi sitesinden'de bilgisayar için server kuruluyor... Ardından telefon ekranı fare oluyor... Film izlerken oturduğun yerden ses açma kapama için ideal... Klavye desteğide var :) Kalorimetre ==> Neredeyse tüm gıdaların ve içeceklerin kalori miktarları yer alıyor. Tavsiye ederim. MoTv ==> 10-15 tane türk tv kanalı var. globeconvert ==> Tavsiye ediyorum... Belki şu ana kadar sadece 10 kez fln kullandım... Ama telefonda mevcut olduğunu bilmek harika... Tüm birimleri bir başka birime dönüştürüyor. Örneğin. 1 inch kaç cm ? biletix yemeksepeti battery ==> Kalan pil ömrünü gösterir... Ayrıca kalan pil ömrü ile neleri ne kadar yapabileceğinizi... Örneğin 2 saat video 10 saat mp3 gibi.
Benim olmazsa olmzlarım bunlar... Tabii şu anda telefonumda jailbreak olmadığı için diğer programlarımı yazamıyorum. :)