Şimdi Ara

İphone 4 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem fazla olmadığı için 2.el iphone 4 almayı düşünüyorum bugün temiz 350tl ye buldum ios7 varmış. Fazla oyun ve uygulamalarla işim yok sosyal ağları rahatça kullansam yeterli. Sizce almaya değer mi?

• İ4 ancak ios 6 ile idare eder.. 7 de kasma yapıyor.. Biraz daha bütçeyi arttırıp 500 liraya 4S bulabilirsiniz..
    Ya da iPhone kadar stabil bir telefon olan galaxy S4 mini satın alın, o da temizi 450 liraya bulunur..
    Benim 4S mini ve i4S - 8gb yeni iki telefonum var.. İkisi de aynı ayarda telefon..
    Tablet olarak iPad kullandığım için bir de klasik model i4S satın aldım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla artik sosyal aglarda bile cekilmiyor ben buyuzden degistirdim ama fazla takintiniz yoksa kullanabilirsiniz 10 saniyede facebooka giriyor 6 saniye whatsapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelast34 kullanıcısına yanıt
    insanlari dinlersen herkes alma der dostum egerki isini görecegine inaniyorsan hic düsünme al emin olki en kral telefonla arasinda 2 bilemedin 3 saniye hiz farki var zaten telefon oyun oynamak icin alanlarada hayretler icinde bakiyorum senin ihtiyaclarini karsilayan her cihaz yenidir takma kafani bütcenide gereksiz zorlama
  • Peki 4s alınır mı kendim için soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Peki 4s alınır mı kendim için soruyorum?

Evet bal gibi alınır ama İos 6 veya 7 sürümde bulursanız kaçırmayın,çünkü bu sürümlerde şarj ve hız performansı daha iyi

• Cevaplar için sağolun iphone 4 16gb miş biraz geç açılması sorun değil benim için mesaj yazarken falan takılma yapmıyosa yeterli bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelast34

Cevaplar için sağolun iphone 4 16gb miş biraz geç açılması sorun değil benim için mesaj yazarken falan takılma yapmıyosa yeterli bana

Gec acilmasi sorun degilse alabilirsiniz yukardada belirttim takintiniz yoksa alin

• İos 6 sürüm bulursanız kaçırmayın lakin ios 7 de oyunları geçtim sosyal ağlarda bile ara ara kasmalar yaşarsınız. Ama çok önemli değil işimi halledeyim internete gireyim çıkayım, bikaçda ufak oyun oynarım fotoğraf çekerim ve alo alo diyorsanız o fiyata kaçırmayın. Lakin az biraz daha kendinizi sıkıp 4s almanız taraftarıyım.

• Anladım peki ios6 daha iyi çalışıyorsa geri yükleme yapma şansımız var mı?
  • bende yeni 4s aldım bence 4s alın 4 kullandım iyi değil çekilmez kırmaya bile çalışırsın :))
  • O telefona 200 TL'den fazla verilmez. İos 6 olsun mutlaka geri yükleme olmuyor

• alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Evet bal gibi alınır ama İos 6 veya 7 sürümde bulursanız kaçırmayın,çünkü bu sürümlerde şarj ve hız performansı daha iyi

Bilgi için teşekkürler.Peki ios 9 çıkınca yeni uygulamaları 4s e yüklenmemesi gibi bir sorun olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.Peki ios 9 çıkınca yeni uygulamaları 4s e yüklenmemesi gibi bir sorun olur mu?

9 çıkarsa 4s için son sürüm olacak diye düşünüyorum,
    Yeni uygulamalar son sürüm ister ama bu tarz durum rahatsız edecek düzeyde olmaz
    Genelde önceki sürümün inmesine olanak tanıyorlar

• iPhone 4 ün ios 6 ile gideri var,7 ile de kullanılır da bazen kanser eder adamı takılmalar yapabiliyor. ios 6 ya tethered (kapandığında bilgisayara bağlayıp öyle açmak zorundasın) ile geri dönülebiliyor eğer bilgisayara bağlama ihtimalim olur her türlü diyorsan öyle kullanmayı düşünebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni uygulamalar son sürüm ister ama bu tarz durum rahatsız edecek düzeyde olmaz

Hayır 9 gelmeyecek 4S e. IOS 8 ile sonlandı 4S

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim 4s e ios9 yok

• Ben İphone 4 sahibiyim, bir süredir İos 7 ile kullandım. Tam bir facia, sonra İos 6 ya döndüm nispeten kullanılabilir bir hale düştü. Ama ben daha önceden shsh kaydı aldığım için sorunsuz bir şekilde ios 6 ya düştüm. Bir çok kişi sazan balığı gibi ios7 ye atladığı için geri dönemiyor :)

İphone4 İos 6 ile kullanılır, tek yavaş çalışan facebook uygulaması, whatsapta azıcık kasıyor. Telefonun geri kalan genel işleyişi iyi. Ama ios7 yüklü İphone adamı kanser eder.
  • Haklısınız arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.