Yüzbaşı
12 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet soru oldukça basit. Performans ödevim var ipadde animasyon yapabilir miyim bildiğiniz sağlam programlar var mı?
Arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için dikkatimi çeken Teknosa Preo Pwatch Akıllı Saati almak istiyorum. Sizce 100 liraya değer mi? kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan varsa bildirirse sevinirim. Bu arada İp4 ve İpad mini ile kullanacağım.
Merhaba Arkadaşlar. Bu tür birçok konu var özür dilerim ama çoğu eski olduğu için bu konuyu açma gereği duydum. Offline oyun önerilerinize ihtiyacım var. Tablet yanımda olduğunda wifi bulamadığımda hiçbir işe yaramıyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim
İpadım kendiliğinden ekrana dokunuyor. Birkaç kez kapatıp açtığımda bir süre düzeliyor. Son sürüm 8.4.1 kullanıyorum. Sinir olmaya başladım. Neden olur acaba yazılım hatasımı
Edit: hiç düşürmedim zarar verici bir darbe sıvı vs başına bişey gelmedi
Merhaba Arkadaşlar. Benim arka jantımda akor bozukluğu var sanırım. Tekeri havaya kaldırıp çevirdiğimde yarım tur kadar döndükden sonra fren jantı kapıyor. Tabi bu bisiklete binerken çok belli olmuyor ama performansıma etki eder diye düşünüyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba Arkadaşlar. Ben Bisikletimin Temizliğine Çok Dikkat Ederim. Çok ufak bir kir bile olsa o kafama takılır hemen temizlerim. Bisikletim binmeden önce mutlaka parıl parıl parıldar. Eve geldiğimde ise hemen temizler öyle bırakırım. Ama ne yazık ki jant parlamıyor. Ne ile silebilirim parlaması ve güzel gözükmesi için. Bu arada Alüminyum Jant. Bu forumda mutlaka benim gibi titizler vardır diye düşündüm Bisiklet koltuğu yerine araba koltuğu amortisör yerine tahta takanı elektrik için güneş paneli döşeyeni bisikleti komple led ile saranlar varken çok ilginç bir sorunum olduğunu düşünmüyorum Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Tabletimi ios 8.4 e güncelledikten sonra ara ara ekran kendi kendine haraket ediyor tuş kilidinini kapayıp açınca veya tableti kapayıp açınca düzelir. Nedeni yazılımsalmıdır. Çünkü 8.4 güncellemeden önce böyle sorun yoktu
Arkadaşlar kolay gelsin Bi hevestir gidiyor bisiklete modifiye tarzında (abartmadan) bişeyler yapmaya çalışıyorum. Hoparlör-müzikçalar var. Dün akü buldum birtane şarj aparatıyla birlikte hemen değerlendirmek istedim. Evde 19 lu led var yuvarlak onu ön tarafa far yaptım. Size sorum akü ye neler takabilirim nasıl yaparım. Teşekkürler
İpad ile Kısa Filmler Çekmeyi Düşünüyorum da introsundan düzenlemesine kadar program tavisyesi istiyorum teşekkürler
Meraba arkadaşlar. Haftaya Bolu'ya yolculuk edeceğim. Yolculuk yaklaşık 5 Saat. Yolculuğu İpad ile geçirmeyi planlıyorum. oyun-film vs gibi. Sizden isteğim Oyun-uygulama tarzı zaman geçirecek vs. tavsiyeler vermeniz . Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 337
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.021 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.