Arkadaşlar bakın şu Almanya’da bu kadar şu şukadar laflarına aldırış etmeyin artık Almanya’da yaşayan biri olarak kısaca anlatayım vasıfsız bir işe girerseniz saat ücreti 10.80 diyelim sekiz saat çalıyorsunuz ay sonu elinize geçecek ücret en fazla 1400 yada 1500€ olur daha fazlası imkansız eğer yalnız yaşıyorsanız en az 500 ila 600€ arası kira verirsiniz cep telefonu elektrik size yaklaşık 100€ extra masraf olur elektrik en az 80€ başka masrafım yok benim cep telefonu internet kullanmıyorum derseniz ama mutlaka evde internet bağlıdır bence o yüzden 120€ dedim kira ile birlikte hadi 600€ diyelim ulaşım için mutlaka aylık bilet lazımdır bu 85€ hadi arabam var derseniz 45 € sigortası aylık 100€ benzin diyelim size 150€ bir masraf getirir ben araba yok diye bakıyorum etti size 700€ gider bunun mutfak masrafı var 300€ diyelim aylık mutfak ve inanın bu çok zor 300€ ile karnı doyurmak bakın çocuk falan yok sadece bir kişi için konuşuyorum etti toplamda 1000€ daha giyim yok sosyal hayat yok sigara yok extra eğlence yok arabanız var ve bozulursa bunların hesabı yok en basit en sade yaşam şekli ile 1000€ € lazım size ... geri kalan 500€ ile ne isterseniz yapın diyorlar arabayı taksit ile 300€ ile 500€ arası alırsınız bunu kim diyorsa bıraksın sallamayı evet alırsınız ama benzin sigorta yıllık vergisi bakımları ne olacak ? Rahat bir yaşam için 2 kişi çalışmalısınız o zaman idareli olursanız para biriktirirsiniz hayır bir vasfınız var ise durum biraz değişir ama inanın deli gibi fark yaralamazsınız çünkü bu sefer devlet sizden inanamayacağınız kadar vergi keser öyle lüx bir yaşam biraz zor iki kişi birden vasıflı bir iş gerekli birisi masraf eder öbürü biriktirir ama inanın burada kimse kolay kolay hesapları birleştirmez ben en basit yöntemi ile açıkladım yurt dışında olup hayır yalan bu diyen varsa buyursun tartışalım
Sayın Süleyman Soylu
Sayın Süleyman Soylu bakanım avukatlar barosu için suç duyurusunda bulunacakmış lütfen kendisinden rica ediyorum aynı suç duyurusunu Osman öcalan adlı PKK yanlısı teröristi TRT ye çıkaranlar içinde yapabilirmi Türkiye şöyle delikanlı bir adam tanısın .......
|
Ios 8 uyumlu Itools !!
|
15.03.2015 Bir kuponda ben yapayim
|
|
üyelik iptal istegi
|
Iphone 5S Wifi sorunu
|
|
Stick Hero güzel ama bir okadar zor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.651
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 7.829 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.379 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar