Yüzbaşı
09 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Silinsin

Merhaba gold mastera sitesine üye olup telefonunuzu kaydettiğinizde. % 61 indirim kodu geliyor ürün

559 TL DEN 218 TL YE DÜŞÜYOR İHTİYACI OLAN KULLANSIN

Home Time 50 - Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Ve Dijital Saat - Yeni Seri! ( Telefon Standı Dizaynı,

Home Time 50 - Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Ve Dijital Saat - Yeni Seri! ( Telefon Standı Dizaynı,
Merhaba arkadaşlar monitör almak istiyorum ama kararsızlığım ve bilgisizliğimden yanlış tercih yapmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

*Bütçe:2000

Oyun amaçlı 144 hz 1 ms 24 inch civarı olur

Bu fiyata alabilceğim en iyi tercih hangisi bir model buldum iyimidir. Bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g24c4-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000OCR44
Merhaba beyler şöyle bir hata ile karşılaşıyorum ne bir uygulama yükleyebiliyorum nede kaldırabiliyorum. Bilgisayrimda cd rom yok usb ile flash atacam windowsun kendi iso araci bile indirmiyor hata veriyor sabahtan beri ugrasiyorum bir yardim
Not:Güvenli modda calisiyor bilgisayar bir problem yok

Windows 10 hata
silinsin
Selamlar herkese 2010 model toyota corolla aracımıza cam filmi ve merkezi kilitli cam sistemi yaptırmak istiyorum(camlar tektek kapanmıcak 4 üde aynı anda kapanan cinsten)
istanbul avrupa yakasında varmı tanıdıık güvenilir bir yer :?
Merhaba arkadaşlar AMD A 10 7870-K İŞLEMCİ 8gb ram sıvı sogutmalı sistemim var
elimde 2 ekran kartı mevcut
bir tanesi
msi gtx 1050 2 gb 128 bit

diğeri

sapphire amd R7 370 4 gb 256 bit ben hangisinden daha iyi verim alırım

oyun olarak cs go dota oynuyorum.
Selam arkadaşlar 2 ci el sistem alacağım.
bu özelliklerdeki pc 1500 tl ye alınnırmı alınırsa cs go ve dota2 için idealmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
1 tb harddisk
8 gb kingston gigabyte ram
2 gb nvidia gtx 1050 ekran kartı
Amd a10-7870k Radeon R7 işlemci

Ayrıca sıvı soğutma
Merhaba Arkadaşlar sizden yardım istiyorum bu konu hakkında bizim baba 35 bin tl ye araç bakıyor toyota corolla bulmus
e140 2010 mus modeli 170 binde comfort https://carfax-img.vast.com/carfax/3441421882206597888/1/344x258

adam 39 bin tl istiyor fikirlerinizi bekliyorum iyimi bu fiyat babam 36dan fazla vermem diyor

edit aracın ilanı bu ve 38 500 e aldık tanıdıktı pazarlık fln

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dosta-gidecek-corolla-453898605/detay
Haberler kismindaki haberleri asagi dogru kaydirinca uygulama cöküyor kapaniyor kendiliginden son sürüm ios 10.2 iphone Se kullaniyorum

Cihaz: iPhone8,4 (10.2)
Sürüm: 2.0 (18258)
Hakkında
Meslek: textile designer
İlgi Alanları: hiphop rap music, apple ,
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 774
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 916 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 439 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.