Şimdi Ara

iPhone 2.2 yazılımı çıktı. iPhone artık gerçekten Türkçe... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurozane

yeni sürümü şimdi inceleme fırsatı buldum...

cihazda (özellikle de safari'de) gözle görülür bir hızlanma var. yatay ve dikey kullanılabilen yazılımlarda, cihazın duruşunu değiştirdiğimde görüntü takıla takıla değişiyordu. arkadaşımın iphone'unda da aynısı olduğu için önemsememiştim. yeni sürümle birlikte bu problem de aşılmış oldu.
    Türkçe dil desteği gerçekten güzel ve geç kalmış bir özellik olmasına rağmen sadece 5 dakika kullanabildim, süper çeviri harikaları beni ingilizce kullanmaya mecbur etti.

Belli ki cihaz hızlanmış ve buglardan bir nebze olsun temizlenmiş fakat asıl "yenilik" diyebileceğimiz copy-paste ve flash olayından hala ses yok. bluetooth olayını söylemiyorum bile. ve sanmıyorum ki apple bluetooth ile dosya paylaşımına izin verecek olsun. belki jb ile yapılabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar youtube uçmuş ne yapmak lazim ayni sorun bende de var

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Arkadaşlar youtube uçmuş ne yapmak lazim ayni sorun bende de var

Alıntıları Göster
    youtube girmek için ingilizce seçeneğini seçmek lazım

Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

yuh ya böle şey mi olur saçmalığa bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

yuh ya böle şey mi olur saçmalığa bak

Alıntıları Göster
    jailbreaksiz iphone kıymasız köfteye benzer o yuzden bekliyore

• quote:

Orijinalden alıntı: Æmre93

jailbreaksiz iphone kıymasız köfteye benzer o yuzden bekliyore

Alıntıları Göster
    evet beklemekte fayda var. hatırlayan var mı 2.1 çıktıktan kaç gün sonra jailbreak çıktı? ona göre hazırlayalım kendimizi sürekli dev team in blogunu refreshlemekten sıkıldım :D

Orijinalden alıntı: Jabba

Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu direkt update yapabilirsiniz..
    Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu EĞER jailbreak yaptıysanız ve update ederseniz telefonunuzda jailbreak ile yüklenen bütün programlar, oyunlar silinir ve 2.2 ye geçmiş olursunuz tabi JAILBREAK'SİZ olarak..

Çok yakında 2.2, JailBreak uygulamasi için gerekli programlar çıkıcak.. 2-3 gün sabredin arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    şu home screen işi süper olmuş ama malum bizimki jailbreakli

• arkadaslar biraz once mail geldi iphone 2.2 versiyonu cikmis diye bende yukledim simdi ama jealbreak falan kalmadi simdi tekrar 2.1 nasil donerim yardimci olurmusunuz.

Orijinalden alıntı: killbill

arkadaslar biraz once mail geldi iphone 2.2 versiyonu cikmis diye bende yukledim simdi ama jealbreak falan kalmadi simdi tekrar 2.1 nasil donerim yardimci olurmusunuz.
    quote:

Orjinalden alıntı: killbill

arkadaslar biraz once mail geldi iphone 2.2 versiyonu cikmis diye bende yukledim simdi ama jealbreak falan kalmadi simdi tekrar 2.1 nasil donerim yardimci olurmusunuz.

bekle biraz sende ne sabırsız milletiz ya

Orijinalden alıntı: Lod0ss

quote:

Orjinalden alıntı: killbill

bekle biraz sende ne sabırsız milletiz ya

Alıntıları Göster
    2.1' in pwn aracı sanırım bir kaç saat içinde verilmişti.. Ama bu sefer aynı şey olmayacak gibi duruyor bir kere bu herifler pazar günlerini seviyorlar nedense 3G baseband unlock ile alakalı videolarını bile pazar günleri yayınlıyorlar

Pazar günü uyandığımız saatlerde yükleyebilecek pozisyonda oluruz yeni versiyonu, tahminimce..

http://blog.iphone-dev.org/post/42848890/sundays

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 21 Kasım 2008; 21:17:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

ya arkadaslar Turkce gelmis sorun degil TR siz de yine bir sekile tlf kullanabiliriz ama Adobe Flash Playet gelmis mi burasi cok onemli en son okudugumda bu guncelleme ile gelecegini soyluyordu yoksa yine tlf youtubuna bagliyiz cemek

ve en guzel ekleme olarak su anda google Street viq gozukuyor yani sokagi canli olarak bakabilme imkani tabiki onceden cekilmis google serverlerinde ki resimler ile

Alıntıları Göster
    Merhabalar;

Konunun yeri belki burası degıl cok ozur dılıyorum ama bılgısı olan lutfen yardımcı olsun.

İphonla yenı tanıştım. Versiyon guncellemenn bu kadar tehlıkelı oldugunu bılmıyordum. Sanırım eskı versıyonum 1.1.4 tü. Son versiyona yanı 2.2. ye update etmek ıstedım. iphone normal calışıyordu. sorun yoktu. ama şuan cok fena acılmıyor. sim yasaklı vs.

Çok aradım yontemler denedım ama cozum bulamadım. Bu tarz bı sorunu aşan veya cozum bılen varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNiCK

Merhabalar;

Konunun yeri belki burası degıl cok ozur dılıyorum ama bılgısı olan lutfen yardımcı olsun.

İphonla yenı tanıştım. Versiyon guncellemenn bu kadar tehlıkelı oldugunu bılmıyordum. Sanırım eskı versıyonum 1.1.4 tü. Son versiyona yanı 2.2. ye update etmek ıstedım. iphone normal calışıyordu. sorun yoktu. ama şuan cok fena acılmıyor. sim yasaklı vs.

Çok aradım yontemler denedım ama cozum bulamadım. Bu tarz bı sorunu aşan veya cozum bılen varmıdır?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NoNiCK

Merhabalar;

2.2 için unlock çıkmasını beklemen gerekiyor. Leopar'ın da söylediği gibi tahminen pazar günü 2.2 için unlock ve jailbrake çıkacaktır.

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• quote:

Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu direkt update yapabilirsiniz..
    Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu EĞER jailbreak yaptıysanız ve update ederseniz telefonunuzda jailbreak ile yüklenen bütün programlar, oyunlar silinir ve 2.2 ye geçmiş olursunuz tabi JAILBREAK'SİZ olarak..

Çok yakında 2.2, JailBreak uygulamasi için gerekli programlar çıkıcak.. 2-3 gün sabredin arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    valla ben update yaptım. şu otomatik metin olayını kapatma secenegi super olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

valla ben update yaptım. şu otomatik metin olayını kapatma secenegi super olmuş.

Alıntıları Göster
    cok sükür cıktı şimdi 1.1.4 kullanıyorum fake imei ile ben nasıl gecicem su anda 2.2 ye dostlar?

Orijinalden alıntı: dark_town

ya arkadaslar Turkce gelmis sorun degil TR siz de yine bir sekile tlf kullanabiliriz ama Adobe Flash Playet gelmis mi burasi cok onemli en son okudugumda bu guncelleme ile gelecegini soyluyordu yoksa yine tlf youtubuna bagliyiz cemek

ve en guzel ekleme olarak su anda google Street viq gozukuyor yani sokagi canli olarak bakabilme imkani tabiki onceden cekilmis google serverlerinde ki resimler ile

Alıntıları Göster
    herkese iyi geceler ben yurt dışındna bir iphone 3g 16 telefon aldım kayıt ettiridm fakat hat bir türlü gelmiyor bunun için birşey yapmam gerekiyormu telefoun versiyonu 2.01

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1

herkese iyi geceler ben yurt dışındna bir iphone 3g 16 telefon aldım kayıt ettiridm fakat hat bir türlü gelmiyor bunun için birşey yapmam gerekiyormu telefoun versiyonu 2.01

Alıntıları Göster
    Merhaba imei kontrol ettinizmi tk sitesinden kayit durumu ne gozukuyor?

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1

• arkadaşlar selam,

iphone 3g mi 2.2 ye upgrade ettim ve kitlendi. ne yapılması konusunda bilgisi olan varmı....
    teşekkürler.....

Orijinalden alıntı: hshakan

arkadaşlar selam,

iphone 3g mi 2.2 ye upgrade ettim ve kitlendi. ne yapılması konusunda bilgisi olan varmı....
    teşekkürler.....
    jb cikana kadar beklemek lazim arkadaslar yoksa para veip appstoreden bisey almadiktan sonra iphone jailbreaksiz pek bi ise yaramaz benim icin

Alıntıları Göster
    auto-correction gitmiş sırf bunun icin bile update yapılır sinir krizine son!

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

• quote:

Orijinalden alıntı: octaine

auto-correction gitmiş sırf bunun icin bile update yapılır sinir krizine son!

Alıntıları Göster
    4.30 saatlik urasımın sonunda
    bırakın 2.2 ye gecmeyı restore atmak zorunda kaldım bı ton hata verdi.(vodafone dan aldım)
    neyseki yedegini almıstı itunes artık yarın tekrar yuklucem sonra ustune bıde 2.2 yi yuklemeyı denicem.
    olmazsada hay ben bole işin ta ......

Orijinalden alıntı: alleniverson#3

4.30 saatlik urasımın sonunda
    bırakın 2.2 ye gecmeyı restore atmak zorunda kaldım bı ton hata verdi.(vodafone dan aldım)
    neyseki yedegini almıstı itunes artık yarın tekrar yuklucem sonra ustune bıde 2.2 yi yuklemeyı denicem.
    olmazsada hay ben bole işin ta ......

Alıntıları Göster
    simdi about a bir baktım 2.2. yazıor gercektende gecmıs 2.2 ye
    neyse simdi isin yoksa tekrar yukle bilgileri. of iphone of
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.