Şimdi Ara

iPhone 2.2 yazılımı çıktı. iPhone artık gerçekten Türkçe... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dark_town

ya arkadaslar Turkce gelmis sorun degil TR siz de yine bir sekile tlf kullanabiliriz ama Adobe Flash Playet gelmis mi burasi cok onemli en son okudugumda bu guncelleme ile gelecegini soyluyordu yoksa yine tlf youtubuna bagliyiz cemek

ve en guzel ekleme olarak su anda google Street viq gozukuyor yani sokagi canli olarak bakabilme imkani tabiki onceden cekilmis google serverlerinde ki resimler ile

Bildiğim kadarı ile bunda Flash Player daha yok!
    Hala o konuda çalışılıyor.
    Zaten Flash Player çıksa idi baya olay olur ve çok önceden duyulurdu!

• Arkadaşlar selamlar,
    Forumda araştırdım, ama notlar ve takvim bilgileri hakkında yeterli bilgiyi bulamadım.
    Merak ettiğim bir şey var. Telefonum 2.1 ve jailbreak yapılmamış. 2.2'ye geçtiğimde telefonumdaki notlar, takvim bilgileri ve rehber siliniyor mu?
    iTunes bunların backup'ını alıyor mu? Alıyorsa, geri yüklemek için nasıl bir yol takip etmem gerekiyor.
    Şimdiden teşekkürler.

2.2 versiyonunda Flash Player yok..
  • Peki arkadaşlar 2.1 e yükseltmek istiyorum diyelim. Adımlarda belirtildiği gibi itunes dan 2.1 i yükleyemeyceğim için ben quick pwn de kullanacağım ve falanca yerden indirdiğim o firmware dosyasını kullansam ve adımları izlesem olmaz mı?Yan Amacim şuan sadece 2.1 yapmak. Yanı donanım haberde anlatıldıgı uzere ıtunesdan indirme adımını geçip quick pwn yi açıp firmware dosyasını gösterip yükleme yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 21 Kasım 2008; 17:02:08 >
  • Pressing Home button from any Home screen displays the first Home screen

bu özellik nedir anlamadım bazı arkadaşlar türkçe açıklamılar ama genede anlamadım.. home tuşuna basınca ne oluo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densev -- 21 Kasım 2008; 17:33:56 >
    Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

Pressing Home button from any Home screen displays the first Home screen

bu özellik nedir anlamadım bazı arkadaşlar türkçe açıklamılar ama genede anlamadım.. home tuşuna basınca ne oluo..

Diyelimki iphone unda bir sürü program ve oyun yükledin ekrana bir sürü logo geldi, parmağınla kaydırarak 5. sayfaya gittin 1. sayfaya gelmek için home tuşuna basman yeterli demek (yanlışım varsa düzeltin lütfen )
  • Peki "Copy - Paste" var mı??????

Flash zaten kesın yoktur???

Orjinalden alıntı: sothemre

hala bluetoothun veri transferine izin vermemesi sıkıcı bir olay umarım yakın zamanda bunu da eklerler :(

Bu konuda ciddi gelişmeler var...Bluetooth aygıtına ulaşıp cevap almayı başardılar en son gördüğüm resimde..

Onunda unlock' u gelir yakında..

iPhone 2.2 yazılımı çıktı. iPhone artık gerçekten Türkçe...

arkadaşlar eğer ilerde soft-unlock yani turbosim kullanmadan unlock yapmak istiyorsanız 2.2 yi jailbreak çıkana kadar yüklemeyin.
    eğer türkiyeden yasal olarak iphone aldıysanız (turkcell .. vs sözleşmeli sözleşmesis farketmez ) ve jailbreak yapmadıysanız gönül rahatlığıyla 2.2 ye update edebilirsiniz. aynı yasal yollarla alanlar ve jailbreak yapmış olanlar ise dayanamayıp 2.2 ye update ederlerse cydia , installer ve yükledikleri 3rd party program oyun vs lerini kaybedecekler ve jailbreak yapana kadar yükleyemeyecekler yada downgrade le uğraşacaklardır. bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 21 Kasım 2008; 18:23:58 >

Orjinalden alıntı: meo@pro

quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

Pressing Home button from any Home screen displays the first Home screen

Diyelimki iphone unda bir sürü program ve oyun yükledin ekrana bir sürü logo geldi, parmağınla kaydırarak 5. sayfaya gittin 1. sayfaya gelmek için home tuşuna basman yeterli demek (yanlışım varsa düzeltin lütfen )

hemen düzeltelim, dediğin doğru 5. sayfadan veya atıyorum safariden de vs. 1. ana sayfaya dönmek için ÇİFT TIKLAMA sistemi geldi. Artık home tuşuna iki kere basınca isterseniz 1. ana sayfaya dönebilirsiniz. Tabi diğer seçenekleriniz iPod kontrollerini açmak ve Phone Favorites'ı açmak... ben şahsen favorites'i kullanıyorum

• 2.2 yi şimdi yükledim gerçekten safaride ciddi performans farkı var . Örneğin 2.1 de forumda uzun sayfalarda donma ve cevap yazmada kasma oluyordu. Şimdi bunlardan eser yok denecek kadar az,

Ayrıca wireless le youtube a bağlandığımda videoları edge den çok çok yavaş yüklüyordu artık bu sorun da ortadan kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 21 Kasım 2008; 18:48:52 >
  • Arkadaşlar cihaz Türkçe iken "Youtube geçerli değil" hatası alıyorum. İngilizce iken sorun yok. Cihaza hard reset attım, backup'dan geri dönmeden denedim sorun düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Edge'den giriyorum.

Maps uygulamasındaki gelişmeler
    Google Street View özelliği
    Toplu taşıma ve yürüyüş rotaları
    “Drop pin” seçeneği ile belirlediğiniz noktanın adresini görüntüleme
    Bulunduğunuz yerin adresini e-posta ile gönderme
    Hat düşmesi ve arama ayarlarında hatalar azaltıldı
    E-posta geliştirmeleri
    Otomatik E-posta kontol problemleri düzeltildi
    E-posta görüntülemede HTML düzenlemesi geliştirildi
    Podcast yayınları cihazınızdaki iTunes uygulaması ile Wi-Fi ya da Şebeke Network’ü üzerinden indirme özelliği eklendi.
    Safari uygulamasının sağlamlığı ve performansı artırıldı.
    Visual Voicemail’in ses kalitesi yükseldi.
    Home düğmesine bastığınızda, ana sekmeye dönüş eklendi.
    Otomatik yazı düzeltme seçeneğini kapatma özelliği eklendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: sothemre

evet bendede şuanda öyle bir uyarı çıkıyor tamam diyorum geçiyor

Peki video açıyor mu? Ben de arama falan yapmıyor.

cihazda (özellikle de safari'de) gözle görülür bir hızlanma var. yatay ve dikey kullanılabilen yazılımlarda, cihazın duruşunu değiştirdiğimde görüntü takıla takıla değişiyordu. arkadaşımın iphone'unda da aynısı olduğu için önemsememiştim. yeni sürümle birlikte bu problem de aşılmış oldu.
    Türkçe dil desteği gerçekten güzel ve geç kalmış bir özellik olmasına rağmen sadece 5 dakika kullanabildim, süper çeviri harikaları beni ingilizce kullanmaya mecbur etti.

Belli ki cihaz hızlanmış ve buglardan bir nebze olsun temizlenmiş fakat asıl "yenilik" diyebileceğimiz copy-paste ve flash olayından hala ses yok. bluetooth olayını söylemiyorum bile. ve sanmıyorum ki apple bluetooth ile dosya paylaşımına izin verecek olsun. belki jb ile yapılabilir.

-Albert Einstein
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.