Şimdi Ara

iPhone 2.2 yazılımı çıktı. iPhone artık gerçekten Türkçe... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mac kullananlar bilir, daha 1 hafta oncesine kadar mac lerde flash video izleyince o kadar cok cpu kullaniyordu ki fanlar deli calismaya basliyordu..
    daha yeni duzeltti adobe..
    buyuk sayfalarda o kadar gorseli scripti anca idare ediyor safari, bide flash cikarsa hadi girin bakalim bu foruma, sagdaki tonla reklamdan sayfa bile acilmaz, acilsada pil mil dayanmaz..
    bu arada youtube videolarini flash ile dusuk kalitede, iphone ile h.264 formatinda daha yuksek kalitede izliyorsunuz.. bilmem farkinda misiniz...
    Desktop : Intel C2D E8400 - Gigabyte GA-P35C DS3R - Zotac GTX275 896mb - 20" Philips 200CW - 2x2 1600mhz DDR3 - 500 Gb Sata2 Seagate - Thermaltake Matrix - CM Real Power M620 - Logitech G15 - Logitech x530 - MS Windows 7 x64
    HTPC : AMD Phenom II 555 [BE] - Asus M4A78L-M - Corsair 2x2Gb xms2 1066mhz - HIS ATI Radeon HD 5770 1gb 128bit - 500GB WD GreenPower, x2 1TB WD GreenPower 64mb cache - Sharkoon Rush - 500w FSB BlueStorm - MS Vista x64 + Ubuntu 10.04
    Laptop : Dell 1520 - Intel C2D (Penryn) T9300 2.5ghz 6mb L2 Cache - 2x2 gb DDR2 OCZ 5-2-2-7 667Mhz - 256 mb (1023 mb TurboCache) nVIDIA 8600GT - 320 Gb Seagate 7200.3 - MacOSX iAtkos v7 & Windows Xp Prof. Performance Edition & Ubuntu 9.10
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jabba

Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu direkt update yapabilirsiniz..
    Turkcell veya Telsim'den aldığınız iPhone 3G telefonunuzu EĞER jailbreak yaptıysanız ve update ederseniz telefonunuzda jailbreak ile yüklenen bütün programlar, oyunlar silinir ve 2.2 ye geçmiş olursunuz tabi JAILBREAK'SİZ olarak..

Çok yakında 2.2, JailBreak uygulamasi için gerekli programlar çıkıcak.. 2-3 gün sabredin arkadaşlar..

katılıyorum birkaç gün bekleyin quick pwn çıkcaktır
  • arkadaşlar ben çok büyük bi hata yapıp telefona 2.2 versiyonu yükledim ancak telefon amerikadan gelmiş ve benim bundan yeni haberim oldu....napıcam telefon ölece kaldı sim unclock filan oldu hiç birşey yapamıoyrum...nasıl olcak yardım edin...iphone hakkında o kadar bilgi sahibi değilim..

Orjinalden alıntı: killbill

quote:

Orjinalden alıntı: techfash

bende 2.2 yı yukledım jaılbreaksız oldugu ıcın yukleme yapmadan once nasılsa aynı sekılde oldu telefonum super oldu 4 sayfa uygulamalarım aynen duruyor fakat bılgınız olsun 2.2 turkceye gecıs yapınca youtube ıptal oluyor vıdeo ızleyemıyorsunuz

bende dun gece 2.2 yaptim ama youtube izliyorum.

dostum emınmısın telefonun turkcell veya vodafone mı yanı garantılımı yurtdısından aldıysan belkı ızlersın dıye tahmın edıyorum ama bende calısmıyor youtube bunun nedenınıde acıkcası turkıyeden garantılı almıs olmama baglıyorum youtube gecerlı degıl dıye uyarı alıyorum bu uyarıyı alan arkadaslar varmı yoksa bana ozel bı uyarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 23 Kasım 2008; 0:19:50 >

• neyse ben cozum buldum arkadaslar telefonu turkce yapınca youtube engellenıyor ıngılızce yapınca youtube acılıyor saka gıbı yawwww

Orjinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar ben de 2 adet soru sormak istiyorum.

Uzun zamandir telefonu sync etmiyordum (Genpa iPhone 3G - jailbreaksiz), ilk sayfadan 3G icin 2.2 firmware dosyasini indirdim, update etmeden once sync edeyim dedim, transferring purchases from iPhone dedi, yani telefonda App Store'dan yukledigim uygulamalari bilgisayara yedekliyor, bunu yaparken birden cop kutusunun doldugunu gordum ve girdim, bir baktim ki en son sync'ten sonra yukledigim yeni programlarimi geri donusum kutusuna atiyor :)

Bunun nedenini bana aciklayabilecek olan biri var mi? Yani telefonu 2.2 yapinca sync edince geri donusum kutusundaki uygulamalarim telefona yuklenecek mi? Hayir yuklenecek ise bosaltmamam lazim geri donusum kutusunu :D Yoksa sadece program ile ilgili ise yaramaz seyleri mi geri donusum kutusuna atiyor (ki atmasi normal birsey gibi gelmedi bana ama neyse).

Dostum iphone ile itunes'u sync etmeden önce mutlaka itunes'u yetkilendirdiğinden emin olmasın. itunes'ta yukarıda Store kısmında Authorize Computer sekmesine tıklayarak, açılan kullanıcı adı ve parola kısmına, appstore'da kullandığın hesabını ve parolanı yaz ve daha sonra sycn et..

• arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etmiyodum. Iphonelada ilgilenmiyodum. Bugün 2.2 update çıktı itunes açınca bende iyi ozaman update etsin bare zaten artık jailbreak filan uğraşmıyoruz turkcell hattım var filan dedimki öyle deilmiş aptal şey. Şimdi forumu açıp bu başlığa bakınca anladımki JB olanı daha piyasaya çıkmamış. Şimdi ben telefonu kullanmak için nasl downgrade yapcam? 1.4 olan filan varmı veya 2.2 den düşük JB ile kullanabileceğim bi versiyonu? yardımcı olursanız çabuk çok sevnirim. Telefonum şuan kapalı durumda kullanamıyorm....

Edit:

1) İlk deneme başarısız... Birde restore deniyorum bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 23 Kasım 2008; 1:42:21 >
  • Hayırlı olsun çıktı sonunda 2.2 QuickPWN..

http://torrents.thepiratebay.org/4527189/QuickPwn22.zip.4527189.TPB.torrent

the pira te ba y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 23 Kasım 2008; 1:50:50 >
  • Ben custom firmware yapıp yükledim oldu jailbreakli olarak kullanıyorum ama mobile installation dosyası kırılamıyor şu anda haberiniz olsun. Benim izlenimim cihaz hissedilir şekilde hızlandı vede türkçe dil var ama gülmekten yarılacağınız birçok çeviri şaheseri mevcut makinede. Safari güzel olmuş ve hızlanmış birde şu cihazı çevirdiğimizde ekranın yan dönmesi ve tekrar dik olması arasındaki geçiş süresi kısalmış.

adresinden indirdim sorunsuz kurdum ve jailbrak yaptım arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :)

quote:

2sinide yükledim..
  • quote:

Bir problem yok içiniz rahat olsun..

Sağol kardeşim şimdi yaptım gayet güzel gözüküyor...Vatana millete hayırlı olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.