< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (330. sayfa)

-
-
Mutlaka öyledir. Ups özel getiriyordur onu bilemem ben genel uygulamadan bahsettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung yapar :)))
Saka bir yana ben de bahsettiginiz haberleri daha once gormustum ama bunlar o buyuk platformlarda satis yapan baska saticilar diye biliyorum. Yani bir amazon veya hepsiburada degil. Yaniliyorsam duzeltin lutfen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipariş aşamasında teslim alacak kişi bilgilerine o kişinin bilgilerini girmeniz gerekli. Ben amsterdam'dan teslim alırken direk geçerli bir kimlik belgesi istediler. Pasaport gösterip aldım. Ödeme yaptığım kartı istemediler bile. Mağazadan fiziksel olarak satın alıp orda ödeme yapacaksa o kişi, kartın PIN kodunu bildikten sonra herhangi bir sıkıntı yok. Öder, alır.
İlave bilgi de vereyim bazı bankalarda kıllık çıkabiliyor. 2016'da Manhattan apple store'da 6s plus alırken POS cihazına PIN girdikten sonra cihaz bir süre bekledi, sonra Türkiye'den 444'lü banka numarasından arandım onay istendi, sonrasında cihazdan makbuz çıktı ve aldım. Kartınızı başkasına verecekseniz ödeme esnasında telefon başında hazır olun sorun çıkabiliyor büyük meblalarda.
-
-
Satıcısı HB olarak satın alan insanların başına geldi hocam malesef. Senin dediğin gibi olsa hiç sorun yok.
-
Tez zamanda yürürlüğe girer umarım.
-
Maalesef daha önce satıcısı hepsi burada olan samsung galaxy s8 satın almıştım. Ürün geldi, kutunun güvenlik şeridi sanki sonradan takılmış gibiydi. Kutuyu açtım ama açmaz olaydım parmak izleri, toz üstteki jelatin rezil durumdaydı. İade ürünü olduğu besbelliydi. Ürünü hemen iade ettim. Sonra hb den bir daha telefon almadım.
Gercekten cok sasirdim.quote:
Orijinalden alıntı: Serdar0644Maalesef daha önce satıcısı hepsi burada olan samsung galaxy s8 satın almıştım. Ürün geldi, kutunun güvenlik şeridi sanki sonradan takılmış gibiydi. Kutuyu açtım ama açmaz olaydım parmak izleri, toz üstteki jelatin rezil durumdaydı. İade ürünü olduğu besbelliydi. Ürünü hemen iade ettim. Sonra hb den bir daha telefon almadım.
Neyse, ben online aldigim kargo ilen gelen urunleri genellikle video kaydi esnasinda acardim, ola ki urun kargoda zarar gormusse diye. Demek ki Turkiye’de boyle seyler oluyor maalesef.
13 pro veya pro max ten 14 pro veya pro max e geçen arkadaşların görüşlerini rica ederim. Özellikle resim performansı için geçmeye değer mi? Fiyattan bağımsız soruyorum. Belirgin derecede fark hissediyor musunuz?
Kardeş ruh hastası mısın neyin gerginliği bu? Gayet kibar bir şekilde kendi fikrimi yazıp altına da şahsi düşüncemdir demişim. Neden dert oldu bu kadar sana?
Bende 13 var midnight renginde ve gayet memnunum.
İçimde kalan hiçbir şey yok.
Fakat sende baya bisey kalmış belli ki..
Allah yardımcın olsun..
Kamera performansı olarak ciddi bir iyileştirme var. İnceleme videolarını izleyebilirsiniz.
-
iOS 16.0.3 gelmiş.
-
Yahu neden bu kadar zoruna gitti bu mesaj bazılarının anlayamıyorum.
Defalarca okudum. Birisi mor mu siyah mı demiş ben de kendi fikrimi yazmışım.
Alınacak gücenecek hiçbir şey yok.
Sanırım tespitim doğru imiş.
Demek ki gerçekten bazıları mor alıp da pişman olmuş ve öfkesini benden çıkarıyor.
13 pro max'den 14 pro max'e geçtim. Belirgin bir fark yok. RAW 48mp foto çekip zoomlarsanız belli oluyor anca. Ben oyun performansından çok memnunum. Çok daha geç ısınıyor ve parlaklığı 13 pro max kadar kısmıyor ultra ayarlarda grafik ağırlıklı oyunlar oynarken.
edit: Linç yemeden ekleyeyim, kamera'daki aksiyon modu harika. Ama kullanmıcaksan da etkisiz eleman tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 11 Ekim 2022; 15:54:35 > -
Son derece seviyeli ve mantıklı bir cevap. Teşekkürler hocam 👍🏼
Deep purple pro max için kılıf önerisi olan var mı ? Şeffaf veya deri deep purple gözüme hoş geldi açıkçası kullanımı nasıl etkiler bilemedim ama.
bir de ekran koruyucu için bir önerisi olan var mı?
Tam tersi gece çekimlerinde ben 13pm de daha memnundum.
Mürekkep moru deri kullanıyorum ben orjinal. Bence çok güzel ama zevk meselesi, kimileri de güneşte bile mavimsi duruyor falan diye beğenmedi. Teşhir bulabilirsen bence bir bak hocam. Ben çok yakıştırıyorum.
-
Herkese selam iPhone 14 pro silver 256 gb abd’den alınmış çift e-sim kapalı kutu var ilgilenenlere. İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X