< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 23 Eylül 2022; 0:29:36 > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

-
-
Ama şimdi hakkını vermek lazım DH elemanı gibi güzel titiz konu açmış Bi de diğer bazı konulara bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Temmuz 2022; 21:43:30 > -
Arkadaşın meselesi kişisel sanırım copy Past olan dh deki tek konu da değil ki , bence güzel bir konuya değinmiş -
Kamera sızıntısı
Kaynak: Apple analisti Ross Young
Apple, iPhone 14’lerin sadece ön kamera sistemi için Sony, Genius, Largan, Alps, Luxshare, Cowell ve LG Innotek gibi tedarikçilerden parça alacak.
Arka kamerada se en büyük ilerlemeyi “Pro” modeller görecek. iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max, arkalarında 48 megapiksellik bir geniş açı ana kamera taşıyacak. Bu kamera daha düşük diyafram değeri, yeni optikler ve büyütülen sensör ile 13 Pro ve 13 Pro Max’ten daha çok ışık toplayacak. Pro modellerin arkasında makro / ultra geniş açı + telefoto + geniş açı olmak üzere toplam üç farklı kamera bir araya gelecek.
-
Kuo: Yalnızca iPhone 14 Pro serisi, en yeni Apple işlemci ile gelecek
Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, giriş seviyesi ve orta sınıf iPhone modellerinde en yeni işlemcisini kullanmayacak. Sadece iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, A16 Bionic çiple gelebilir.
Kuo, bu yılın başlarında Apple A16 Bionic çipin iPhone 14 Pro modellerine özel olacağını, diğer iPhone 14 modellerinin geçen yılki A15 Bionic chip ile geleceğini ortaya atmıştı. Şimdi de giriş ve orta seviye iPhone’ların en yeni çiple güçlendirilmeyeceğini iddia ediyor.
Kaynak:https://www.donanimhaber.com/amp/apple-a16-bionic-cip-iphone-14-pro-modeline-ozel-olabilir--150383
-
Giriş seviye ve orta seviye iPhone modelleri neler oluyor? -
Geldiği gün 13 pro max’imi satıp ön sipariş geçicem. -
Aferin tosunuma.
Aman ha geç kalmayasın, el alem ne der sonra nasıl insan içine çıkarsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Temmuz 2022; 21:26:32 > -
Ben sana öğretmen olamazsın demedim...
-
Telefon umarım en oranı yüksek şekilde çıkmaz tutması çok zor oluyor telefonu -
sırf bu yuzden sıfır aldıgım 11i sattım kılıfla kullanmak cok zor ve agır geldi
-
yeni özellikler pek beklemiyorum apple dan.sadece fiyatlarda nekadar cok mokoko yapacaklar onu merak ediyorum.
-
-
Teşekkürler hocam. Her yıl olduğu gibi sızıntıları ilk siz paylaşacaksınız diye düşünüyorum şimdiden emeğinize sağlık -
Teşekkür ederim. Sızıntılar geldikçe paylaşım yapacağım. 13 pro dan farkı olmayacak gibi duruyor tasarım anlamında. Sadece önde 2 delik ekran koruyucusu sızmış zaten
-
Güzelim çentik dururken niye böyle bir değişikliğe gitme gereği duydular acaba?
Aferin tosunuma. Aman ha geç kalmayasın, el alem ne der sonra nasıl insan içine çıkarsın? |
En az 40 bin lira para sayıp aldığınız su cihazları bi salın artık Allah aşkına. Yok pil yüzdesi yok şarj nasıl olmalı yok rengi yok o bu. Ya arkadaşlar bu cihazlarla gömülmeyi düşünmüyorsunuz herhalde değil mi? Max 3-5 sene sizin iletişiminize yardımcı olacak bir kaç fotoğraf
Video çekeceksiniz haberlere bakacaksınız veya sosyal medyaya içerik üreteceksiniz bu cihazlarla. Nedir alıp veremediğiniz. Siz ne yaparsanız yapın nasıl şarj ederseniz edin bu cihazın ve pilin bir ömrü var bitecek BİTECEK ya eninde sonunda pil değişecek. Muhtemelen bu cihaza 40 bin veren insanlar 5 sene kullanmayacak en az yüzde 70 i seneye tekrar değiştirecek. Pil sağlığı 90 a gelmeden satıp yenisini alacaksınız alacağız. Bırakın saçma sapan paranoyak düşünceleri de telefonu kullanmaya bakın. Renk tercihi de kimseyi alakadar etmez kim hangi rengi severse veya hangi amaçla aldıysa aldı. Konuşacak başka konu mu yok Allah aşkına telefonla ilgili bu kadar sığ mısınız gerçekten? Bıktırdınız harbiden. Kıçı kırık pil için sayfalarca konuşuluyor ya bi durup düşünmüyor musunuz ben ne diyorum diye. Binlerce mühendis çalışıyor apple da binlerce emin olun sizin aklınıza gelen bütün senaryolar deneniyor boşuna kendinizi yediğinizle Kalıyorsunuz. Takın abi gece şarja sabah alın araç kullanıyorsanız takın araç kullanırken inerken çıkarın ofiste çalışıyorsanız takın şarja lazım olunca çıkarın sonra tekrar takın ya siz kullanım alışkanlıklarınızla bu pillere zarar veremezsiniz bu kadar basit mi bu. 3310 kullanmıyoruz. Telefon yüzde 80 olunca kendi şarjı yavaşlatıyor ısınınca şarjı kesiyor ekranı kısıyor zaten sizin yerinize yapılması gereken herseyi yapıyor. Kullandığımız cihazlar su ana kadar üretilmiş en ileri düzey cihazlar zaten. Oldu olacak düşük güç moduna alın öyle kullanın aman Şarjı bitmesin aman günde 15 saat ekran süresi alayım. Ya hepinizin elinin altında öyle veya böyle elektrik var yoksa bile bi powerbank var. Takın abi şarja geçin. |
Yeni telefonun hayatinizda degistirecegi en buyuk etki: Onceden masa uzerine logo gorunsun diye ters konan telefon, artik centik degisiminden dolayi duz konulmak istenecek. Ne de olsa son modele sahip oldugumuzu belirtmeliyiz. Yasadik. |
inşallah 100k olur kardeş bu millete her şey müstehak her şeyi hakediyor |
Pillocanlar, umarım ilerde elektrikli araba almazsınız. Şimdiden araba forumunda yazılanları okur gibiyim, menzil uzun gitsin derseniz gösterge panelinin ışığını kısın, benim arabamın şarjı neden az onun neden fazla? %100 şarjdan sonra şu kadar km gidiyorum sizce normal mi? 500w kablo ile arabayı şarj etsem pile zarar verir mi?
|
Arkadaşlar burasi yurtdisindan telefon getirme forumu mu yeter artik. İphone 14 pro ve pro max modelleri ile alakali acilmis bir basvuruyu köreltiyorsunuz
|
yaptığınız ne ticari, nede ahlaki olarak etik değil. |
Arkadaşlar fazla abartmıyor musunuz? Yani bazı arkadaşlar var öyle yorumlar yapıyorlar ki telefona gerçekten sahip olduklarından bile şüphe ediyorum. Telefon daha yeni çıktı. Yazılım yeni. Bir durum yahu. Pilin teorik olarak daha iyi gitmesi gerekiyor. Güncellemelerle düzelir. Nedir bu evham?
Kamera konusunda güncelleme ile düzelen şey ise titreme sorunuydu. Sensör kaydırma sesi değil. Duyduğunuz ses, kaydırma prensibiyle çalışan optik stabilizörlü sensörler. Donanımsal bir parça hareket ediyor. Aynı ses 13 Pro’larda da vardı, ama neredeyse duyulmuyordu. Bu sefer pek çok ekstra fonksiyona sahip, daha donanımsal, daha çok hareket eden / sabitlemeye ihtiyaç duyan, 2. Nesil bir optik sensör var. Bu gibi nedenler daha fazla ses çıkarmasına neden oluyor olabilir. 3. Parti uygulamalarda bunun ekstra olması ise yazılımsal bir durum olduğuna işaret eder. Donanımsal olsaydı ses aynı şiddette normal kamera uygulamasında da çıkardı. Elbette telefonları eleştireceğiz, ben de eleştiriyorum, ancak dünyanın sonuymuş gibi davranıp yerden yere vurmaya gerek yok. Cidden komik kaçıyor. |
Kardeşim sana o telefonu hediye eden, o parayla aç falan doyursaydı öğrenci okutsaydı da şu konu rahat kalsaydı. Bu ne arkadaş ne nefret. |
Benzer içerikler
- iphone şarj döngüsü öğrenme ios 16
- mekke apple store
- iphone xr alınır mı
- true tone nedir
- yolcu beraberi kaydedilen cihaz
- samsung itest
- iphone 13 pro max özellikleri
- iphone 12 5g destekliyor mu
- iphone 14 pro max ağırlık
- iphone 12 pro vs 13 pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X