Ben kullanıyorum pil harici memnunum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2038. sayfa)

-
-
İOS 18.6.2 deyim şuan performansı bundan kötü olur mu diye korkuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beta 6dan beri performans gayet yerinde. Tam sürüme az kaldı zaten, bu saatten sonra bekleyin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar garip olacak ama kız arkadaşımın kardeşi telefonu havuza sokmuş video çekmek için su geçirmiyor diyip telefon arıza verdi board değiştirdik arkadaşın telefon dükkanında şimdi de çok yavaş şarj oluyor ve ses karşı tarafa çok az gidiyor. Sarj soketi ve mikrofon olan kısmıda mı değiştireceğiz :)
-
Dün gürgençleri aradım
Sordukları iki şart var yurt dışı iphone pil değişimi için
1) kayıtlı olması
2) hakkında>model noya 1 kez tıklayınca çıkan AXXXX numarasının tr için uygun model olması gerekiyor
Benimki usa modeli olduğundan ücretli değişim olmuyor!
Bana takas harici bir seçenek kalmadı. Yetkisiz yerlere çok güvenmiyorum.
benim telefonda bir değişik takılmalar ve yavaşlamalar var. fotoğraflardan whatsappa fotoğraf göndereceğim 10 saat bekliyor sonra seçilen fotoğraflar böyle taranıyor gibi oluyor. En son gönderiyor kafasına göre. arama ekranında bazen aramayı cevaplayamıyorum. sürüm 18.1
-
Selamlar, benim wifi kafayı yedi. Ağ bağlantısı kopuyor 2 sn sonra geri bağlanıyor yeniden kopuyor bağlanıyor sürekli bu işlemi yapıyor bunu günde en az 1 kere yapıyor. Telefonu kapatıp açmayınca düzelmiyor neden yapıyor anlamadım bir türlü. Sürümüm 18.6.2 Yardımcı olacak varsa teşekkürler şimdiden.
Ağ ayarlarini sifirlayip denedin mi.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim hocam aynı
Modeminiz 5ghz ve 2.4 ghz yi aynı isimle yayın yapıyorsa ondan oluyor. Bende de öyleydi. 5ghz ve 2.4 ghz ağlarının isimlerini farklı yaptım düzeldi.
Tamamdır deneyim bi teşekkürler
aynen arkadaşin dediğide olabilir.Başka modem ilede dene soru işareti kalmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X