Derin mor bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (328. sayfa)

-
-
Bugun ABD den aldigim 14 pro max elime ulasti. Cihaz sorunsuz acildi, iphone 11 imden aktarma baslatip dusa girdim. Dondugumde iphone 11 ekraninda aktarim tamamlandi yazisi gordum ancak iphone 14 pm nin ekrani acilmadi. Ekran hicbir tepki vermiyor tusa bassam da sarja taksam da, inanilir gibi degil. Cihaz modeli A2651
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beko türkiye
iPhone 14 Pro 512GB Gümüş | iPhone Telefon Modelleri | Elektronik | Beko Türkiyehttps://www.beko.com.tr/iphone-telefon-modelleri/iphone-14-pro-512gb-gumus-cep-telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.beko.com.tr/iphone-telefon-modelleri/iphone-14-pro-1tb-uzay-siyahi-cep-telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.beko.com.tr/iphone-telefon-modelleri/iphone-14-pro-1tb-derin-mor-cep-telefonu
https://www.hepsiburada.com/iphone-14-pro-256-gb-p-HBCV00002W48M7?url_src=and-product-detail
Gümüş de var. Satıcı HB
iPhon 13 Pro Max’i 14 Pro Max’e aktarırken birebir aynısı başıma geldi. Şarj bile almadı cihaz dediğiniz gibi. 14 Pro Max’de ses açma ve power tuşuna aynı anda bastım, ekran tepki verene kadar basılı tuttum ve ekran geldi. Bir deneyin isterseniz
https://www.hepsiburada.com/iphone-14-pro-256-gb-p-HBCV00002W48M8?url_src=and-product-detail
16.0.2 de düzeltildi bu sorun. Cihazı hard reset yapın ve güncellemeleri gerçekleştirin.
-
O kadar parayı mor bir cihaza vermezseniz zaten apple sizden zorla almıyor o parayı. O kadar parayı mor bir cihaza verecek olanlar alıyor cihazı.
-
Şu renk konusunu kapatin artik lutfen........ şaka mısınız
Bi renk tercihi yapıp da aklı diğer renklerde kalan ve yaptığı tercihin diğer insanlar tarafından onaylanmasını bekleyenler... Gerçekten sıktınız artık...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En az 40 bin lira para sayıp aldığınız su cihazları bi salın artık Allah aşkına. Yok pil yüzdesi yok şarj nasıl olmalı yok rengi yok o bu. Ya arkadaşlar bu cihazlarla gömülmeyi düşünmüyorsunuz herhalde değil mi? Max 3-5 sene sizin iletişiminize yardımcı olacak bir kaç fotoğraf
Video çekeceksiniz haberlere bakacaksınız veya sosyal medyaya içerik üreteceksiniz bu cihazlarla. Nedir alıp veremediğiniz. Siz ne yaparsanız yapın nasıl şarj ederseniz edin bu cihazın ve pilin bir ömrü var bitecek BİTECEK ya eninde sonunda pil değişecek. Muhtemelen bu cihaza 40 bin veren insanlar 5 sene kullanmayacak en az yüzde 70 i seneye tekrar değiştirecek. Pil sağlığı 90 a gelmeden satıp yenisini alacaksınız alacağız. Bırakın saçma sapan paranoyak düşünceleri de telefonu kullanmaya bakın. Renk tercihi de kimseyi alakadar etmez kim hangi rengi severse veya hangi amaçla aldıysa aldı. Konuşacak başka konu mu yok Allah aşkına telefonla ilgili bu kadar sığ mısınız gerçekten? Bıktırdınız harbiden. Kıçı kırık pil için sayfalarca konuşuluyor ya bi durup düşünmüyor musunuz ben ne diyorum diye. Binlerce mühendis çalışıyor apple da binlerce emin olun sizin aklınıza gelen bütün senaryolar deneniyor boşuna kendinizi yediğinizle
Kalıyorsunuz. Takın abi gece şarja sabah alın araç kullanıyorsanız takın araç kullanırken inerken çıkarın ofiste çalışıyorsanız takın şarja lazım olunca çıkarın sonra tekrar takın ya siz kullanım alışkanlıklarınızla bu pillere zarar veremezsiniz bu kadar basit mi bu. 3310 kullanmıyoruz. Telefon yüzde 80 olunca kendi şarjı yavaşlatıyor ısınınca şarjı kesiyor ekranı kısıyor zaten sizin yerinize yapılması gereken herseyi yapıyor. Kullandığımız cihazlar su ana kadar üretilmiş en ileri düzey cihazlar zaten. Oldu olacak düşük güç moduna alın öyle kullanın aman
Şarjı bitmesin aman günde 15 saat ekran süresi alayım. Ya hepinizin elinin altında öyle veya böyle elektrik var yoksa bile bi powerbank var. Takın abi şarja geçin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yani var ya su yorum akil alir gibi degil. Bir insan bir renk icin boylesine uzun uzadiya bir yorum atamaz. Ben de sizin siyah/gumus alip mor almadiginiz icin ve aslinda aklinizda da bir yandan mor kaldigi icin boyle bir yorum atarak kendinizi avuttugunuzu dusunuyorum.
Yahu saka misiniz siz, herkesin zevki kendine. Niye pisman olsun millet arkadasim? Neyin tribindesiniz? Ugrasip su yorumu yazman bile icinde ukte kalan psikolojini direkt olarak yansitiyor. Gercekten cok garip insanlar var su forumda.
Baska bir telefon dusunmeyin hic. Bekleyin.
Tesekkurler, aldigim iPhone'u beklemeye karar verdim.
Ben aslinda Blackberry telefonlarindan oldukca memnunum. Onceki telefonum da Blackberry Passport idi ve yine 4 yildan fazla kullanmistim. Su an Blackberry Key2 da 4 sene gecti ve hala tas gibi ancak Blackberry maalesef telefon uretmeyi birakti ve piyasada ayni kalitede fiziksel klavyeli baska bir telefon yok. Ayrica artik yanimda DSLR kamera tasimak yorucu olmaya basladi, o yuzden kamerasi iyi bir telefona ihtiyacim vardi. Blackberry kamerasi maalesef yeterli degil. O yuzden mecburen Blackberry'den sonra en iyi secenek iPhone olur diye dusundum. Fiziksel klavye yok ama kamerasi isimi gorur diye dusunuyorum.
-
ya yazmiyim diyorum ama bana inanılmaz saçma geliyor abi, renk tercihini insan neden başkasına sorar ki mantığım buna el vermiyor. Sonuçta bu aldığın ürünü sen kullanacaksın buna sen karar versene be adam. Bir elbise alacam yada bir araba bunu gidip başkasına mı soracağım hangi renk alayım diye
aşırı derece komik ve saçma geliyor bana. Bu senin ürünün sanane başkasının tercini sen başkalarına göre mi yaşıyorsun bu hayatı. İnsanın kendi tercihi olmaz mı ya başkasının tercihlerinden sanane kardeşim. Arkadaşlar bugün hangi renk boxer giyiyim diye soruyor musunuz acaba ?
-
😀😀😀😀😀😀 boxer muhabbeti komediydi
Yurtdışından aldığım mağazada ilk gün her renk her GB seçenek vardı. Gitmeden deep purple için parasını da ödemiştim siparişim hazırdı, ama hepsi var kararınızı değiştirebilirsiniz dediler store'da, sabah 10'du henüz. Uzun uzun baktım kurcaladım yan yana koydum yine de kararımı değiştirmedim. 1 ay olucak hala çok memnunum masadan kaldırıp bakıyorum bazen renge. Ama çevremde çok "yakışmamış" vs diyen de oldu. Herkesin kendi zevki burda renk için akıl verenleri hayretle izliyorum. Kaldı ki bir de stok da yok, olmayan ve gözle göremediği renkler için tartışıyor, geriliyor çoğu kişi.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X