|
Evet bu macerayı an be an sizlerle de paylaşayım dedim. Özetle; bir arkadaşım kanal açmış içerikler yüklüyordu, ben çok ciddiye almamıştım. Ama bir tane videosu 70 bin izlendi yorumlar vs de geldi para kazanması da açılıyor şimdi. Ben de başlayayım ne kaybederim dedim. Gün 1: Youtube'dan youtube kanal açma, video gelirleri, shorts gelirleri yerli yabancı kanal gelirleri vs. epey bir video izledim. Normal videolar shorts videolarına göre 30-50 kat daha çok para kazandırıyor. Ancak normal video yapmakla uğraşamayacağıma karar verdim. Shorts videoları olacak, ingilizce içerik olacak, kanal konsepti bende kalsın. Metinleri chatgpt'ye yazdırıyorum. Metinlerin sesini Elevenlabs ile oluşturuyorum. Şimdilik stock videolar kullanıyorum. Capcut senelik üyelik + Canva aylık üyelik satın aldım. Youtube kanalını oluşturdum. İlk videomu yayınladım. 2 saatimi aldı videoyu oluşturmak. Gün 2: 2. videoyu oluşturdum. Bu sefer 50 dk sürdü (daha hızlı yaptım). Youtube kanal adımı değiştirdim, AI ile güzel bir profil resmi yaptım. Tiktok ve Instagram sayfaları da oluşturdum videoları oradan da paylaşacağım. Şu an YT'da 2. video yayınlı, Tiktok ve Insta'da 1. video yayınlı. YT'da yayınladığım videoları bir gün sonra Tiktok ve Insta'ya yükleyeceğim. Hedef: Aylık 1500 usd gelir Güncel İstatistikler: Aboneler - Youtube: 2 - Tiktok 0 - Instagram 1 İzlenmeler -001. video - Youtube 137 - Tiktok 45 - Instagram 123 -002. video - Youtube 10 |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt