Şimdi Ara

Internetteki 2.el araba siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. el araçları aşağıdaki sitelerden takip ediyorum.
    www.Sahibinden.com
    www.Arabam.com
    www.Araba.com
    www.DOD.com.tr

Ayrıca markaların kendi 2.el sayfaları.

Bunların dışında önereceğiniz adresler varsa yazarmısınız.

tesekkurler,

• bence en iyilerini yazmışsınız.
  • araba comu 2.sıraya koy.Dod'u da çıkart aradan.İlk 3 oldu şimdi....
  • Valla eskiden hep arabam.dan ara sıra araba.com sitesinden bakıyordum ancak sahibindeni bulduktan sonra o sitelere ugramaz oldum
  • İşimi hep oldukça kısa sürede ve kolayca sahibinden.com'dan görüyorum.Hem site yapısı itibariyle çok başarılı tasarlanmış.Şu anda da bu siteler içinde en çok tıklananı.
  • Sahibinden'de gezinti yapmak ve aradığı bulmak çok kolay. Onun için ben de sahibinden'i keşfettikten sonra diğerleriyle selamı sabahı kestim. Araç ilanlarına bakarken isteğim kritelerlere göre rahatlıkla arama yapabiliyorum. Diğer her şeyi alırken de yine favorim sahibinden.
  • Kullanım rahatlığı açısından sahibiden götürüyor, zaten araç satacak olan sahibinden'de ilan verdikten sonra ne olur ne olmaz birde araba.com a atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +01
    quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İşimi hep oldukça kısa sürede ve kolayca sahibinden.com'dan görüyorum.Hem site yapısı itibariyle çok başarılı tasarlanmış.Şu anda da bu siteler içinde en çok tıklananı.
  • sahibinden.com ve ona alternatif olarak arabam.com'u kullanıyorum ilan vermek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 13 Mayıs 2010; 20:41:45 >
  • Sahibinden bilinirligi en yüksek olanı. Hemen her marka ve model oto ilanı mevcut. Ancak şişirme ve fake ilan sayısı da az değil. Arabam da ilanlar biraz daha makul gibi geldi bana
  • arabam.com arama ayarlarını ve resimli gösterimi geliştirse idi başarılı olurdu. bu haliyle kalırsa giderek unutulacak bir site gibi.... yoksa sahibinden.com açık ara önde gidyor.... .
  • İcralık araçlar hangi sitede satılıyor?Bilen varmı?
  • sahibinden bu sıralar ilan arama kriterinden 'satılık - kiralık' araçları ayırma seçeneğini çıkarmış.. en gıcık olduğum ilanlar da kiralık araç ilanları..
    bunlara ayrı bir sayfa açsalar da kurtulsak ...

araba.com sayfasıda biraz iyileştirme yapmış eskisi gibi değil.. ama plaka vermeden ilan koydurtmuyordu en son, şuan halen ölemi bilmiyorum
  • sahibinden en iyisi ben artık diğerlerine uğramıyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

sahibinden bu sıralar ilan arama kriterinden 'satılık - kiralık' araçları ayırma seçeneğini çıkarmış.. en gıcık olduğum ilanlar da kiralık araç ilanları..
    bunlara ayrı bir sayfa açsalar da kurtulsak ...

araba.com sayfasıda biraz iyileştirme yapmış eskisi gibi değil.. ama plaka vermeden ilan koydurtmuyordu en son, şuan halen ölemi bilmiyorum

ona bnde sinir oluyorum.fiyata göre sıralayınca hemen tepeye yerleşiyorlar.illa sol taraftan satılık seçmek gerekiyor
  • ikinci el yabancı siteler hangisidir acaba. Almanya ve fransada olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

ikinci el yabancı siteler hangisidir acaba. Almanya ve fransada olabilir?

us.automobile.de benim ilk aklima gelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

quote:

us.automobile.de benim ilk aklima gelen.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Arkadaşlar,

2. el araçları aşağıdaki sitelerden takip ediyorum.
    www.Sahibinden.com
    www.Arabam.com
    www.Araba.com
    www.DOD.com.tr

Ayrıca markaların kendi 2.el sayfaları.

Bunların dışında önereceğiniz adresler varsa yazarmısınız.

tesekkurler,

yazdığınız bu siteler en popüler sitelerdir.. özellikle sahibinden.com bu işte gayet iyidir. ikinci sıraya ise araba.com u koyabilirim..

illa başka site istiyorsanızhttp://www.hurriyetoto.com adresini de deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 16 Mayıs 2010; 14:45:32 >

• quote:

www.mobile.de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.