< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 1:43:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 1:43:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk aracım seat İbiza aldığım yakın arkadaşım ehli sünnet derler onun için namazında niyazında anlayacağınız. Ben aracı üstüme aldıktan ve sıkıntıları yaşamaya başlayınca söyledi motorun bitik. vs bir ton sorunu satarken birşey demedi halbuki. 15 bine aldığım araca 5 bin masraf yaptım 15 e satamadım düşünün gerisini zor bela takasa girdim 206 tek kapı ile elimden çıkardım siz size olun elden dostdan imamdan namazında niyazında tiplerden araç almayın sakal altından en çok üç kağıtı onlar yapıyor.
|
Ya adama ne yorumlar gelmiş amma abartmış bazıları
![]() Alt tarafı 15 liralık araba bakıyorsun hocam, ekspere sokarsın, km sini teyit edersin, hasar kaydını öğrenirsin, arabada içine sinmiş ise noterden satışı alırsın, atla, deve değil yani 2.el işi ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 2:15:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 18 Şubat 2018; 2:29:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 2:28:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-250C05490 -- 18 Şubat 2018; 2:52:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 11:7:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 18 Şubat 2018; 11:36:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 18 Şubat 2018; 12:8:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |