Şimdi Ara

İnternet Hızım Çok Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Paketim 8 mbs kotasız ttnet'den aldığım tek ben kullanıyorum 3-4 gün önce bilgisayara bir virus girdi[Sality] onu sildimve format attım ondan sonra birden internet hızım bu hale geldi Arkadaşım leptopundan test ettim 6-7 mb hız gösteriyor bende ise 0,1 arası felan Nasıl çözebilirim Pc nin garantisi halen var ama işlerim sebebiyle götürmek istemiyorum En kısa yoldan nasıl çözebilirim. bide pc'de herhangi donma gibi sorun felan yok.

İnternet Hızım Çok Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -vSky -- 28 Aralık 2011; 8:45:35 >

Adil kullanım kotasını aşmış ve ttnet bunun sonucunda hızınızı düşürmüş olmasın?

Adil Kullanım kotası diye bir şey mi var ?

quote:

TTnet adil kullanım kotasını uygulamıyor mümkünse modem arayüzüne girerek aldığınız değerlerin SS ini koyabilirmisiniz.

Hangi değerler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -vSky -- 28 Aralık 2011; 8:40:33 >
  • Sınırsız Yazsa Bile Bazı Sınırlar Var 15 Gb Den Sonra 1 Mbss Ye Düşüyor Die Biliorm ama Benim Net Saçma Biraz benmkide 8 mbss kotasız 12 mbss geliyor bize :D ve 2 ay kadar önce 90 gb yaptım hiç düşme olmadı :S

Sınırsız Yazsa Bile Bazı Sınırlar Var 15 Gb Den Sonra 1 Mbss Ye Düşüyor Die Biliorm ama Benim Net Saçma Biraz benmkide 8 mbss kotasız 12 mbss geliyor bize :D ve 2 ay kadar önce 90 gb yaptım hiç düşme olmadı :S

Pc de virus var diye korkuyorum ama bilmiyorum ya sorun olur mu yada nasıl düzelir ?
    İnternet hızım düştü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

TTnet adil kullanım kotasını uygulamıyor mümkünse modem arayüzüne girerek aldığınız değerlerin SS ini koyabilirmisiniz.

Onuda kim söyledi, hiç belli olmuyor bazen uygulayıp bazen uygulamayabiliyor, ben 2 yıldır 8'e kadar kullanıyorum sadece 1 ay adil kullanım kotası uygulandı oda ayrı konu. Ama kesinlikle uygulamadığını söyleyemeyiz..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.