Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Şuanda Trial olanı kullanıyorum çok beğendim.Eğer PayPal'dan kredi kartı bilgisi girilmeden para aktarılabiliyorsa parayı yollarım sizden birine.

Paypal sadece kredi kartı ile ödeme kabul eder, ama ödeme alan kişiye banka hesabına göndermeyi talep edebilirsiniz.

Sağolasın. İlla bizden para çıkacak yani PayPal de ne güzel beles gelen paralar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 3 Ocak 2012; 0:02:56 >
  • quote:

quote:

quote:

Şuanda Trial olanı kullanıyorum çok beğendim.Eğer PayPal'dan kredi kartı bilgisi girilmeden para aktarılabiliyorsa parayı yollarım sizden birine.

Paypal sadece kredi kartı ile ödeme kabul eder, ama ödeme alan kişiye banka hesabına göndermeyi talep edebilirsiniz.

Sağolasın. İlla bizden para çıkacak yani PayPal de ne güzel beles gelen paralar vardı

Varsa mevcut bakiyeden gönderim yapın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

bu twitter çok şarj yiyor sadece ben istediğim zaman twitleri nasıl güncelleyebilirim sürekli akmasın istiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Varsa mevcut bakiyeden gönderim yapın zaten

Var AppRedeem sağolsun 4.59$ var ama 2€ dan fazla bir paramda var ama onu yollamıyor neyse. Şu kimlerin hangi grupta olacağı ödemenin kime yapılacağı kesinleşsin yollarım ben o kişiye olmadı bankamatikten hallederim.

• Biraz kasıyor telefon , bi update gelmesi lazım buna.. 19 tl verdik aldık.
  • Su yaziyi birisi cevirebilir mi?
    Blokenin kalkma zamanindan bahsediyor mu?
    2 hafta falan diyor sanirim?

this account is attempting to link a large number of devices too quickly

ın order to link more devices, you willneed to wait a while(on the order of a couple weeks) before tryng again...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

Su yaziyi birisi cevirebilir mi?

ın order to link more devices, you willneed to wait a while(on the order of a couple weeks) before tryng again...

Siparişin üzerinden birkaç hafta sonra.
    Diye anladım ben.
  • quote:

quote:

Siparişin üzerinden birkaç hafta sonra.
    Diye anladım ben.

Bekliyecegiz o zaman umarim haftalar surmez:(
  • bende ortak olmak istiyorum nasıl olurum
  • Güncelleme ne zmn gelir acaba
    Hızlı arama veya push mail gelme durumu varmidir eng. İyi olan birisi mail ile sorabilir mı?
  • Arkadaşlar, ben de sizlerin hevesiyle şevklendim ve deneme sürümünü indirdim ama henüz etkileyici bir özelliğine rastlamadım, bu kadar tutulmasının nedeni nedir acaba? En azından talep ettikleri ücretin (10$) karşılığında ne sunuyor bu program?

Facebook kullanmıyorum, Twitter kullanmıyorum, Gmail kullanmıyorum, RSS pek ilgimi çekmediği daha doğrusu pratik gelmediği için kullanmıyorum acaba benim gibi kullanıcılar için gereksiz mi? Tek faydası şu ana kadar görebildiğim, bildirim merkezinde e-postalarımı, önizlemeleriyle birlikte göstermesi oldu.

Lütfen yanlış anlaşılmasın konuyu baltalamak asla değil amacım tamamen bilgilenme ihtiyacı, cehaletime verin lütfen :).
  • quote:

2-3 hafta diyebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seng

Free Trial'den full sürüme geçmek sorun çıkarıyor mu?

Yarın'a kadar trial olarak bi deniyeyim dedim de :)
    Zorluyorsa hiç uğraşmıyım bi gece için :)

Denemedim ama çıkarmaması lazım diye düşünüyorum, eski gruplar öyle yapmış sanırsam
  • bir konuya açıklık getireyim program asla kasmıyor eskiden neyse şimdide o, önceki notif centerda ilk çektiğimde biraz kasıyodu şonra düzeliyordu, bundada aynı şekilde, yani program kasmıyor ve kesinlikle pile etki etmiyor, dün %100 deyken bıraktım sabah uyandım hala %100... kasıyo diyen arkadaşlar programın diğer tweak larla çakışıp çakışmadığından emin olsunlar..
  • bedava olsa bile yüklemeyeceğim gerenksiz bir program, gene de alanlar güle güle kullansın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bir konuya açıklık getireyim program asla kasmıyor eskiden neyse şimdide o, önceki notif centerda ilk çektiğimde biraz kasıyodu şonra düzeliyordu, bundada aynı şekilde, yani program kasmıyor ve kesinlikle pile etki etmiyor, dün %100 deyken bıraktım sabah uyandım hala %100... kasıyo diyen arkadaşlar programın diğer tweak larla çakışıp çakışmadığından emin olsunlar..

hocam sürüm nedir ve cihaz modeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyeyefisildayanadam

Bende almak istiorum benide bi gruba yazin hacilar

5. Grup ( satin alindi odemeler arifiyely'ye )
    klavyeyefisildayanadam
    Hakan.Turan ( gonderdi )
    arifiyely ( odemeyi alacak kisi )
    CentilBoy ( gonderdi )
    onealss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 3 Ocak 2012; 10:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

bir konuya açıklık getireyim program asla kasmıyor eskiden neyse şimdide o, önceki notif centerda ilk çektiğimde biraz kasıyodu şonra düzeliyordu, bundada aynı şekilde, yani program kasmıyor ve kesinlikle pile etki etmiyor, dün %100 deyken bıraktım sabah uyandım hala %100... kasıyo diyen arkadaşlar programın diğer tweak larla çakışıp çakışmadığından emin olsunlar..

hocam sürüm nedir ve cihaz modeli ?

ip4 ios 5.0.1 sürümü
  • 6.grup adina uygulamayi aldim,gruptaki arkadaslarim odemeyi yaptiklari zaman gerekli bilgileri yollayacam.

@gri nickli arkadasimiza odemeyi yaptigi icin gerekli bilgileri yolladim.

• quote:

quote:

bu twitter çok şarj yiyor sadece ben istediğim zaman twitleri nasıl güncelleyebilirim sürekli akmasın istiyorum

Hocam Bildirimler bolumunden intelliscreen in settings bolumune gir oradan twitter bolumune girdiginde refresh suresi var.oradan ayarlayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.