Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler aldınız mı ? alalımmı intelliscreenx7
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Beyler aldınız mı ? alalımmı intelliscreenx7

kardes satin almak isterseniz ben alabilirim size su an icin ben almiycam cunku zaten sarjim hemen bitiyir birde bu tweak olunca hic dayanmaz eger almak isteyen olursa paypalinizda paraniz varsa tweak i sizin icin alabilirim bu sayede bende paypal de olan parami kredi kartima cekebilirim;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    paypay kullanmıyorum 5 kişi bulalım parayı göndeririz senin karta paypaldan alıp dağıtırsın. parada hesabına gecmiş olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

paypay kullanmıyorum 5 kişi bulalım parayı göndeririz senin karta paypaldan alıp dağıtırsın. parada hesabına gecmiş olur :)

olur valla sorun yok almak isteyen varsa mesaji alintilasin sende liste yap alayim size de rahatlayin kirilmisi cikmiycak anlasilan ama betasini yuklemis begenmemisdim ben ios6 daki gibi degildi gelisdimi peki full surumde?

Valla her sürümde geliştirme düzeltme yapıyolar. şuan baya güzel duruyor. sürekli geliştirme yaptıkları için almayı istiyorum bende. zaten 5 kişi olunca 5 lira cok para değil bu tweak için..
  • serif61
    taskinfener
    reJim
    ..
    ..

son iki kişi kaldı

edit: iptal oldu @reJim ardaştan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinfener -- 16 Mart 2014; 18:11:38 >
  • Arkadaşlar almak isteyen varsa beni de yazın, 2 tane lisans alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummetcivi

Arkadaşlar almak isteyen varsa beni de yazın, 2 tane lisans alıcam.

2 kisi daha bulunursa alabilirim kimse talep etmiyor nedense :-)

• Ben dayanamayıp aldım iki gün önce.
    Ama lockinfo daha iyiydi. Bunu lockinfo çıkana kadar kullanacam sonra silecem.
    Sizinle nasıl paylasacam programı?? Kendi gmail hesabıma aldım.

• bende satin aldim ve bir kac hakkini 6 tl ucret karsiligi paylasicam ayni zamanda hesapda daha bir suru tweak var onlarda hesabiniza gecicek
    kontor veya paypal odemesi olarak saticam

pwntunes ios 7 de var hesapda ama o nedense resimde cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 17 Mart 2014; 20:54:39 >

• intelliscreenx satin alan arkadaslar cevap yazabilirmi sizlerde de ayni sekil intelliscreenx(ios6 library) seklindemi satin alinanlarda cikiyor bu beni kuskuda birakti biraz yahu

Hocam hâlâ hak var mı elinizde? Eğer varsa hemen alabilirim, paypal ödemesi ile. @serif61

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

Hocam hâlâ hak var mı elinizde? Eğer varsa hemen alabilirim, paypal ödemesi ile. @serif61

ne yazikki intelliscreenx lisans hakkim kalmadi jb i de kaybetdim ios7.1 e gecmek zorunda kaldim 7.1 e jb cikarsa artik kismet

• Intelliscreenx7 lisansı arıyorum. Ödemeyi hemen paypal ile yapabilirim.
  • Valla ios6 da almistim cok guzeldi intelli ama 7 de nedense hic begenmedim kullanmiyorum. Mywi si olan bir arkadasla takas yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.