Bildirim
### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ### (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bizim grup değişmiş.
5. Grup ( satin alindi odemeler arifiyely'ye )
sirkumsali
Hakan.Turan ( gonderdi )
arifiyely ( odemeyi alacak kisi )
CentilBoy ( gonderdi )
Vatov
-
-
teşekkürler bekleyelim bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
şöyle bir uyarı alıyorum
art arda farklı cihazlara yükleme yapıldıgı için hesap bloke olmuş anlaşılan.ne zaman açılır bilemem ama 1 gün falan beklersen düzelir büyük ihtimal
Benim 2gundur bi sekilde ve duzelmedi...
Halen bekliyorum.
Couple weeks diyor.
Birkac hafta surebilir yani...
-
quote:
6.grup adina uygulamayi aldim,gruptaki arkadaslarim odemeyi yaptiklari zaman gerekli bilgileri yollayacam.
@gri nickli arkadasimiza odemeyi yaptigi icin gerekli bilgileri yolladim.
Teşekkür ederim hocam, problemsiz şekilde aktivasyonu gerçekleştirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gri
quote:
6.grup adina uygulamayi aldim,gruptaki arkadaslarim odemeyi yaptiklari zaman gerekli bilgileri yollayacam.
@gri nickli arkadasimiza odemeyi yaptigi icin gerekli bilgileri yolladim.
Teşekkür ederim hocam, problemsiz şekilde aktivasyonu gerçekleştirdim.
rica ederim.güle güle kullanın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Hocam keşke indirmeden önce videolarını izleseydiniz. Bu uygulama zaten mail,fb,twitter,rss desteği veriyor. E sizde de mail haricinde herhangi bir hesap yokmuş o yüzden ihtiyaçlarınızı karşılamıyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için, normalde araştırırım ama bu kadar çok talep görünce program merak ettim açıkçası ve hevesle indirdim :). -
quote:
Orijinalden alıntı: cotyoraozgur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
şöyle bir uyarı alıyorum
art arda farklı cihazlara yükleme yapıldıgı için hesap bloke olmuş anlaşılan.ne zaman açılır bilemem ama 1 gün falan beklersen düzelir büyük ihtimal
Satın alan arkadaş dağıtmayı sırayla yaparsa bu sorunlarla karşılaşmazsınız... Biz öyle yaptık şimdiye kadar kimseden arıza gelmedi, dimi ekip?
Alakasi yok.
Ben satin aldim ve her bir arkadsa mail adresi ve sifreyi verirken arada en az 3-4 saat fark vardi. Hatta 1 inde sadece 3-4 saat vardi, diger arkadaslarda 12 saatten fazla zaman vardi. Ve her arkadasa sifremi vermeden degistirip verdim.
Ancak yine bu hata alindi.
-
Bende blok engeline takıldım.
Şansızlığıma doymiyim -
Forumda başlık isminin başında onay bekliyor yazıyor. Ne anlama geliyor ? -
Satın alınan hesap account limit'e takıldığı için ben başka biriyle anlaşıp aldım. Gerekli kişilerin haberi olsun. -
Beni çıkartabilirsiniz. -
arkadaslar
bir sey soracagım ıznınızle
paypala sadece kredi kartı ile mi para aktarılıyor ?
ya benım cydıa dan falan baska seylerde alasım ama paypalım yok
sanırım hesap acmak ücretsiz ama para aktarmak sadece k kartı ıle galiba ?
yanı birine verecem parasını o kartından benım hesaba yukleyecek bu sekılde mı ? -
Listeler güncel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
arkadaslar
bir sey soracagım ıznınızle
paypala sadece kredi kartı ile mi para aktarılıyor ?
ya benım cydıa dan falan baska seylerde alasım ama paypalım yok
sanırım hesap acmak ücretsiz ama para aktarmak sadece k kartı ıle galiba ?
yanı birine verecem parasını o kartından benım hesaba yukleyecek bu sekılde mı ?
Artık bankamatik kartlarını da kabul ediyor. Başka nasıl olabilir ki ? -
Arkadaşlar bu program nedir, ne işe yarar tam olarak? Bende almak isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ocean Mist
Arkadaşlar bu program nedir, ne işe yarar tam olarak? Bende almak isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=zwx9PUX_tz8 -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Orijinalden alıntı: Ocean Mist
Arkadaşlar bu program nedir, ne işe yarar tam olarak? Bende almak isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=zwx9PUX_tz8
Tamam benide yazın hocam, ödeme kime ve ne kadar hocam, hesap bilgileri ve ne zaman alabiliyoruz? -
Bende bu uygulamayı dün yükledim, trail versiyonunu kullanıyorum 3-4 arkadaşız almayı düşünüyoruz.
Ayrıca bu telefonun sarjını çok yermi az yermi pek tecrübem olmadı fakat ayarlarda bu uygulamanın ayarları içinde twitter, facebook ve RSS'lerin refresh settings diye bölümü var ilk yüklediğinizde facebook ve twitterda yenileme süresi 1 dk olarak ayarlı; bunu kendi kullanımınıza göre 20-30 dk ya çıkarmanız sarj kullanımında büyük verim sağlıyacağını düşünüyorum ayrıca uygulamayı çok beğendim özellikle kolay SMS olayı çok hoşuma gitti ;) fakat turkcell kontürlü hat kullananlar için mesajdan sonra gelen bildirim tekrar mesaj atmayı engelliyor buna sinir oldum biraz yinede herkese tavsiye ederim 3 günlük deneme sürümünü kullanarak kendinizde test edebilirsiniz ayrıca bu konuyu açan arkadaşımızada teşekkürler iyi düsünmüş ve burdan 5 kişilik gruplar şeklinde uygulamayı alabilirsiniz tabiki işlemlei düzgün yaparsanız sorun çıkmaz daha önce deneyenler var :) nese çok konuştum iyi geceler :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apathetical -- 4 Ocak 2012; 22:26:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X