Şimdi Ara

### IntelliscreenX ortak satin alma basligi ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
6
Favori
24.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekleme : İsteyene başlığı devredebilirim.

18.03.2012 Saat : 13.00 itibariyle güncel

UYARI !

Uygulamayı satın alan gruptaki kişiler uygulamayı arka arkaya yüklemesinler. Cydia durumu farkediyor ve hesabı belli bir süre askıya alıyor. Bu durumda lisans işini gecikmeli olarak yapıyorsunuz. 1-2 saat bekleyip teker teker yapmakta fayda var.

Nasıl yükleneceği en altta yazıyor

1. Grup ( satın alındı ödemeler Nikola Tesla'ya)
    sentencedTR ( gonderdi )
    Nikola Tesla ( odemeyi alacak kisi )
    N-HakaN
    @bdullah ( gonderdi )
    T.orrent ( gonderdi )

2. Grup ( satin alindi odemeler bahadr35e )
    cheRnogod ( gonderdi )
    bahadr35 ( odemeyi alacak kisi )
    Ahmet© ( gonderdi )
    halukkilic ( gonderdi )
    cihanyildiz ( gonderdi )

3. Grup ( satin alindi odemeler kutri'ye )
    Jadgo ( gonderdi )
    GhostBalaclava ( gonderdi )
    kutri ( odemeyi alacak kisi )
    m_1907 ( gonderdi )

4. Grup ( satin alindi odemeler venedik'e )
    The Catalyst ( gonderdi )
    venedik ( odemeyi alacak kisi )
    Ryan O'reily' ( gonderdi )

5. Grup ( satin alindi odemeler arifiyely'ye )
    sirkumsali ( gonderdi )
    Hakan.Turan ( gonderdi )
    arifiyely ( odemeyi alacak kisi )
    CentilBoy ( gonderdi )
    Vatov ( gonderdi )

6. Grup ( satin alindi odemeler T®an©e Addi©T'e )
    Gri ( gonderdi )
    A ®h Pozitif
    prooge ( gonderdi )
    onurr1905
    T®an©e Addi©T ( odemeyi alacak kisi )

7. Grup ( satin alindi odemeler cotyoraozgur'e )
    Diary Of a MadMan ( gonderdi )
    Seng ( gonderdi )
    venedik ( gonderdi )
    underdog ( gonderdi )
    cotyoraozgur ( odemeyi alacak kisi )

8. Grup ( satin alindi odemeler Selimsé'ye )
    HiPoKondRiyaK_07( gonderdi )
    Selimsé ( odemeyi alacak kisi )
    Dicklers( gonderdi )
    neverktulu ( gonderdi )
    abercrombia ( gonderdi )

1. Grup icin banka hesap bilgileri ;

ÖDENDİ

2. Grup icin banka hesap bilgileri ;

ÖDENDİ

3. Grup icin banka hesap bilgileri ;

ÖDENDİ

4. Grup için banka hesap bilgileri ;

ÖDENDİ

5. Grup için banka hesap bilgileri ;
    ÖDENDİ

6. Grup için banka hesap bilgileri ;
    ÖDENDİ

7. Grup için banka hesap bilgileri ;
    ÖDENDİ

8. Grup için banka hesap bilgileri ;
    ÖDENDİ

Arkadaşlar ödeme konusuna açıklık getireyim. İster PayPal'la ister banka hesaplarına havale,EFT yapılabilir. Eğer satın alan kişi için uygunsa kontör,bilyoner vs. gibi ödemelerle de yapılabilir. Satın alan arkadaşlar bana pmlerse bilglerini buradan yayınlarım yoksa konu içinde kayboluyor takip edemiyorum. Surekli duzenlerim ,en azindan derli toplu bi basligimiz olur.

Soru 1:
    Nasıl yüklenir ?

Cevap:
    -Uygulama gmail hesabı ile paypal aracılığıyla satın alınır. Satın alan kişi uygulamayı indirir, yükler. Yükledikten sonra respring yapar cihaz. Daha sonra uygulamayı açtığında "download purchase license" kısmına tıklar. Eğer "Daemon connection failed" hatası verirse telefonu kapatıp açın tekrar deneyin. Sorunsuz şekilde parayı ödeyen kişi yükler,lisanslı hale getirir.

Soru 2:
    Peki gruptaki diğer kişiler nasıl lisanslı hale getirecek ?

Cevap:
    -Uygulamayı açarsınız, aynı "download purchase license" kısmına tıklarsınız.Sizde gmail hesabı sorar. Satın alan kişi gmail hesabı bilgilerini girersiniz sizin de aktif olmuş olur.

Soru 3:
    Her şeyi yaptım ama hala aktif hale getiremiyorum ?

Cevap:
    -Cydia'yı açın. Manage Accounts'a girin. Gerekli bilgileri girin (beni hatırla seçeneğini İŞARETLEMEYİN) ve oturum aç'a tıklayın.
    "Link..." yazan yere tıklayın ve hesap ile telefonunuzu eşleştirin. Sonrasında Installable Purchases'a girin, IntelliScreenX'e tıklayın.
    Karşınızda yeşil bir kutu içinde "Package officially purchased" yazısı gelecektir. Bunun altındaki kutucukta da "eğer intelliscreenx'i daha önceden indirdiyseniz, buraya tıklayarak yeni lisansın indirilmesini sağlayınız" yazar, bu kutucuğa tıklayarak işlemi sonlandırabilirsiniz. Hayırlı olsun.
    (GhostBalaclava'ya teşekkürler.)

Soru 4:
    Restore yaptıktan sonra da kullanabilir miyiz?

Cevap:
    -Uygulamalar imei kayıtlı olarak değil UDID kayıtlı olarak çalışıyor .Telefonunuzu kaç kere format atıp işletim sistemi kursanızda uygulamayı tekrar kurduğunuzda full olarak çalışacaktır.

Soru 5:
    Ödemeler nasıl ve kime yapılacak ?

Cevap:
    -Uygulamayı satın alma işi gruptan bir kişiye verilecek. Ödemeleri grup adına uygulamayı satın alacak kişi toplayacak. O kişinin ; ister PayPal'ına ister banka hesaplarına havale,EFT yapılabilir. Eğer satın alan kişi için uygunsa kontör,bilyoner vs. gibi ödemelerle de yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 18 Mart 2012; 12:58:56 >

• Parası önemlı değilde cıhazı hem yavaşlatıyor hemde donmalara neden oluyor ...
  • videosunda gayet stabildi aslında
  • Bende varım
  • videosunda stabil olmayan hangi uygulama
    varki dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

cok sarj yiyor para vermeye degmez bence

Bu tür şehir efsaneleri hiç bitmez. (bir X uygulaması çok şarj yiyor, bir de JB'li telefondan bankacılık işlemleri konusu)

Geçtiğimiz Eylül ayından beri iPhone 4 kullanıyorum. Bunun ilk 1 yılı JB'li, iOS 5 çıktığından beri geçen süresi JB'siz, iOS 5.0.1 untethered JB çıktığından beri olan süresi de tekrar JB'li ve IntelliscreenX yüklü olarak.

İnanın bana bu üç kullanım şeklinde de batarya ömrü bakımında en ufak fark yok. Ki bende bütün bildirimler, lokasyon, data hattı vs. sürekli açıktır. JB'li veya JB'siz, IntelliscreenX yüklü olsun olmasın, her zaman geceleri %3-4, gün içerisinde de kullanımıma bağlı olarak %30-35 şarj gidiyor, rahat bir şekilde minimum 2 gün kullanabliyorum.

Konuya dönecek olursak, IntelliscreenX kesinlikle vereceğiniz her kuruşu hakeden bir uygulama. Başka bir konuda da yazmıştım, sanki yepyeni bir telefon kullanıyormuşum gibi hissettim kendimi. Telefon kilidini bile açmadan e-mail'lerimi, Facebook'u, Twitter'ı, RSS bildirimlerimi kontrol ediyorum, SMS gönderiyorum. Yapabilecekleriniz sizin ne tür widget'lar kuracağınız ile orantılı.

• Liste guncellendi. Aksama kadar herkesin talebini alacagim. Talep cok fazla o yuzden diger gruplarida alabilirim. Foruma bi faydamiz olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 31 Aralık 2011; 13:32:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamanın aktivasyon kısmında 1 lisans 1 cihaz için diyor. Acaba daha önce deneyen var mı? Sorun çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 31 Aralık 2011; 13:46:23 >
  • bende almak istiyorum ama paypal yok
  • paypal sart mı
    banka hesabınıza atılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Uygulamanın aktivasyon kısmında 1 lisans 1 cihaz için diyor. Acaba daha önce deneyen var mı? Sorun çıkmasın

Bu önemli bir konu. Dikkat edin lütfen.
  • Banka hesabim var. Ben uygulamayi paypalla alacagim ama su lisans isi cozuldukten sonra halledebiliriz. Konu acikliga kavussa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Bu tür şehir efsaneleri hiç bitmez. (bir X uygulaması çok şarj yiyor, bir de JB'li telefondan bankacılık işlemleri konusu)

Geçtiğimiz Eylül ayından beri iPhone 4 kullanıyorum. Bunun ilk 1 yılı JB'li, iOS 5 çıktığından beri geçen süresi JB'siz, iOS 5.0.1 untethered JB çıktığından beri olan süresi de tekrar JB'li ve IntelliscreenX yüklü olarak.

İnanın bana bu üç kullanım şeklinde de batarya ömrü bakımında en ufak fark yok. Ki bende bütün bildirimler, lokasyon, data hattı vs. sürekli açıktır. JB'li veya JB'siz, IntelliscreenX yüklü olsun olmasın, her zaman geceleri %3-4, gün içerisinde de kullanımıma bağlı olarak %30-35 şarj gidiyor, rahat bir şekilde minimum 2 gün kullanabliyorum.

Konuya dönecek olursak, IntelliscreenX kesinlikle vereceğiniz her kuruşu hakeden bir uygulama. Başka bir konuda da yazmıştım, sanki yepyeni bir telefon kullanıyormuşum gibi hissettim kendimi. Telefon kilidini bile açmadan e-mail'lerimi, Facebook'u, Twitter'ı, RSS bildirimlerimi kontrol ediyorum, SMS gönderiyorum. Yapabilecekleriniz sizin ne tür widget'lar kuracağınız ile orantılı.

bi gece' de sabaha kadar %1oo' den %70' e düşüş yaşadığım için söyledim yoksa tweek güzek garezim yok, cihaz iphone 4 farklı bir cihaz değil. Herkes deneyimlerini paylaşabilir değil mi? efsane olarak algılıyorsunda

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 18 Şubat 2012; 18:20:21 >
  • İpyrdm.net
    Alanlar var 5kisi bizde ordan sonraki 5 kisi olarak biraz önce satın aldım diğer arkadaslara accont ve şifreleri verdim bakalım bir olumsuzluk olursa yazarim
  • Şuradaki mesajda arkadaş 3 kişi kullandıklarını belirtmiş. Acaba doğru mudur?

Edit: Pm ile sordum. gokhanthn nickli arkadaş sorunsuz kullandığını belirtti.

Afyonteam'in şifreyi verdiği kişiler de onaylarsa sorunsuz alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 31 Aralık 2011; 16:59:40 >
  • quote:

quote:

quote:

bi gece' de sabaha kadar %1oo' den %70' e düşüş yaşadığım için söyledim yoksa tweek güzek garezim yok, cihaz iphone 4 farklı bir cihaz değil. Herkes deneyimlerini paylaşabilir değil mi? efsane olarak algılıyorsunda

Ben de %100'den %70'e düşüşün ISX'ten kaynaklanmadığını anlatmaya çalışıyorum. Deneyimlerinizi elbette paylaşabilirsiniz ama sizin telefonunuzdaki şarj sorunu başka bir sebepten kaynaklanıyor bence.

ISX'in şarja etkisi sadece Notification Center'ı açtığınız zaman olur. Her açtığınızda Mail, RSS, Facebook vs. hesaplarını eklediyseniz internete bağlanıp veri alışverişi yapıyor. Ancak telefon kilit modundayken şarja en ufak etkisi yok. Dolayısıyla siz gece uyuduğunuz sırada şarjın %30 düşmesinin sebebi ISX olamaz.

• Ha uygulamaya girmişsin veri alışverişi yapmışsınız ha bu tweak ile şarja etkisi olduğunu görmedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de %100'den %70'e düşüşün ISX'ten kaynaklanmadığını anlatmaya çalışıyorum. Deneyimlerinizi elbette paylaşabilirsiniz ama sizin telefonunuzdaki şarj sorunu başka bir sebepten kaynaklanıyor bence.

ISX'in şarja etkisi sadece Notification Center'ı açtığınız zaman olur. Her açtığınızda Mail, RSS, Facebook vs. hesaplarını eklediyseniz internete bağlanıp veri alışverişi yapıyor. Ancak telefon kilit modundayken şarja en ufak etkisi yok. Dolayısıyla siz gece uyuduğunuz sırada şarjın %30 düşmesinin sebebi ISX olamaz.

Sonuna kadar katiliyorum. Twitter bildirimi haric herseyini aktif olarak kullaniyorum ISX'in, kullanim haricinde sarj konusunda bir anormallik yok. Telefonumda en az 10 tane tweak kurulu, geceden sabaha tas catlasin %2 azalmis oluyor.

• ben de almak istiyorum
    liste yaparsanız beni de ekleyin lütfen..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.