Herkese selamlar 2 gün önce borca harca girip bir arac aldim.350.000 liraya Istanbulda memlekete getirdim .Binanın karşısında arada kalmış bir bahçe var.Bos bulan arabasını koyar. Ben de oraya bıraktım. Bahçenin yanındaki binada da müstakil evi olan 20 yıllık abim dedigim bir komşum var. Yasi 60 'ya yakin.Bu adam balkonunda mangalini yapar rakisini icer gece dahi balkonda takilir.Aramiz dostlugumuz da iyidir . Neyse bu adamın balkonundan 3-4 metre de uzağa bırakmıştım araci.Bu sabah geldim aracin kaput uzeri ve sileceklerin oradaki aralik sigara izmaritleri dolu.Kaputtan tavana kadar da kiraz çekirdekleri yapışmış. Onun balkonu haricinde bunun gelme ihtimali yok. Bağırdım aşağıdan niye attın bunlari dedim.Senin araban bu değildi ki diyor. Kimin arabasi olursa olsun böyle hayvanlık olur mu araba yansa ne olacaktı dedim sönüktü hepsi fln dedi Kalp ameliyati oldu geldi başıma bela olur diye arabaya zor binip uzaklaştım. Hala sinirden basim ağrıyor. Anlam veremiyorum bu adamın 20 yıldır en ufak isi olsun yardımcı oldum komsu olarak.Hadi başkasının arabası zannetti be adam 4 metre ileriye yediğin zıkkımı atmaya calisacagina balkonunun dibine atsana !Çöpe atsana ! Insanlarda ar edep kalmamis .Yaşla felan da alakası yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 31 Mayıs 2021; 8:31:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |