Herkese selamlar 2 gün önce borca harca girip bir arac aldim.350.000 liraya Istanbulda memlekete getirdim .Binanın karşısında arada kalmış bir bahçe var.Bos bulan arabasını koyar. Ben de oraya bıraktım. Bahçenin yanındaki binada da müstakil evi olan 20 yıllık abim dedigim bir komşum var. Yasi 60 'ya yakin.Bu adam balkonunda mangalini yapar rakisini icer gece dahi balkonda takilir.Aramiz dostlugumuz da iyidir . Neyse bu adamın balkonundan 3-4 metre de uzağa bırakmıştım araci.Bu sabah geldim aracin kaput uzeri ve sileceklerin oradaki aralik sigara izmaritleri dolu.Kaputtan tavana kadar da kiraz çekirdekleri yapışmış. Onun balkonu haricinde bunun gelme ihtimali yok. Bağırdım aşağıdan niye attın bunlari dedim.Senin araban bu değildi ki diyor. Kimin arabasi olursa olsun böyle hayvanlık olur mu araba yansa ne olacaktı dedim sönüktü hepsi fln dedi Kalp ameliyati oldu geldi başıma bela olur diye arabaya zor binip uzaklaştım. Hala sinirden basim ağrıyor. Anlam veremiyorum bu adamın 20 yıldır en ufak isi olsun yardımcı oldum komsu olarak.Hadi başkasının arabası zannetti be adam 4 metre ileriye yediğin zıkkımı atmaya calisacagina balkonunun dibine atsana !Çöpe atsana ! Insanlarda ar edep kalmamis .Yaşla felan da alakası yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 31 Mayıs 2021; 8:31:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Insanlar neden bu kadar ahlaksızlasti?

-
-
Özürü kabahatinden büyük. O öküzün bırak balkonun dibine atmasını hiç atmaması lazım. Sokak çöplük mü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam gençken belali bi tipmis. Gören uzak durur zaten de bizim komşuluk bağımız vardi bir sıkıntımız yoktu.Ancak dedigin gibi hayvan herkese hayvan .Sokaga bile atmamasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de 2. Aracımın sağ arka kapısını boydan astara inene kadar çizmişler. Araba aynı sokakta, camdan bakınca görüyorum, normalde koyduğum yerin 3 araç gerisine koydum ertesi sabah kalkıyorum ve aracın kapıda devasa çizik. 1 gece orada kaldı diye arabanın içinden geçmene gerek varmıydı? Sileceği kaldır korna çal veya birine sor illaki kapımı gösterirdi 15 senedir bu sokakta oturuyorum gerek varmıydı yani 1. derece yakınlarına beddua yemeye... Bizim millet milli servet düşmanı vallahi, ek olarak kıskançlığından da geberiyor. Birisi iyi bir mal satın alsın hemen kudururlar.
İnsan anlamakta zorlanıyor.Balkonda oturuyorsun sigaran bitti 4 metre uzaktaki araca atmak için uğraşıyorsun
Hic kimse olmasa colugundan çocuğundan eşinden utanırsın ama yok .
tamamen eğitim ve kültürle alakalı birsey
Bu arada şimdi aklıma geldi benim yanımdaki arac çok eski bir arac ve onda birsey yok
Tam adilik iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 29 Mayıs 2021; 11:52:51 >
Aracımı bayiden çıkarıp eve geldim. Evin önünde park yeri yoktu yan sokağa koydum. Sabah işe gitmek için aracın yanına geldiğimde sıfır aracın üstüne yanık halde sigara bırakıldığını gördüm. Civic'in sırtı kamburdur balkondan atsa orada durmaz belli ki biri özellikle koymuş. Yakalasam o anki sinirle ne yapardım bilmiyorum.
Daha sonrasında bagaj ve ön kaputa da yanık sigara bırakıldı. Allah'tan boyası sağlammış iz kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 30 Mayıs 2021; 2:43:48 >
Aracın hayırlı uğurlu olsun, rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Komşunun yaptığı cehalet soslu büyük ahlaksızlık, tanısanda tanımasanda kimsenin arabasına zarar verilmez.
Benim burada var rafadan yumurta ile soğan atmışlardı. Çöpün yanına çekmiştim arabayı, oraya atmak istemiş 5. kattan herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ediyorum
Zaten çer çöp de var
Herif kirazi yemiş sallamış ve uğraşmış bilerek denk getirmek için. Yapışmış kalmış
Hasi onlaei anladık da sigara nedir ya ?
Hic mi ahlakin yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 29 Mayıs 2021; 12:19:6 >
ama kabul et simdi
komsunun ahlaksizligindan hondanin boya kalitesine guzel bagladi
-
Ben bıraktım sattım hondayi siz birakamadiniz
Araç düşündüğünüz gibi kötü değil ve ulke şartlarında tercih edilebilecek bir arac
Neyse mevzu tabi honda değil
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35İnsan anlamakta zorlanıyor.Balkonda oturuyorsun sigaran bitti 4 metre uzaktaki araca atmak için uğraşıyorsun
Hic kimse olmasa colugundan çocuğundan eşinden utanırsın ama yok .
tamamen eğitim ve kültürle alakalı birsey
Bu arada şimdi aklıma geldi benim yanımdaki arac çok eski bir arac ve onda birsey yok
Tam adilik iste
Arkadaşın kapısının önüne bir adet kül tablası bırakın, o mesajı alır. Ben denemiştim bir daha apartman kapısının önünde izmarit görmedim
Sokağa koydunuz arabaya gelecek zarar sizi üzüyor, sinir stres oluyorsanız, borca harca girip 350.000 TL araba almayın veya kapalı garajlı bir eve taşının. Sokakta arabanın başına her şey gelebilir, bilerek çizen olur, çocuklar bisiklet ile çizer , top vurur, kediler tırmalar vs.. sizin işinizin zor gibi duruyor.( gelişmiş ülkelerde araba = sarf malzemesi , bizde yatırım aracı.)
50 binlik arac olsa yine kızarım ben bu duruma
Diger yandan maalesef çok yakında,350.000 liralar bile yetersiz kalabilir araba için
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D
Sokağa koydunuz arabaya gelecek zarar sizi üzüyor, sinir stres oluyorsanız, borca harca girip 350.000 TL araba almayın veya kapalı garajlı bir eve taşının. Sokakta arabanın başına her şey gelebilir, bilerek çizen olur, çocuklar bisiklet ile çizer , top vurur, kediler tırmalar vs.. sizin işinizin zor gibi duruyor.( gelişmiş ülkelerde araba = sarf malzemesi , bizde yatırım aracı.)Sizin de dediğiniz doğru. Daha iyi bir muhite veya kapalı/açık otoparkı olan bir ev tercih edilebilir ama burada kasıtlı yapılan bir zarar verme var. Yanlışlıkla yapan adam gelir özür diler zararın varsa karşılayayım der helalleşir gider bu adam pişkin pişkin bilerek kasten zarar veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Ben bıraktım sattım hondayi siz birakamadiniz
Araç düşündüğünüz gibi kötü değil ve ulke şartlarında tercih edilebilecek bir arac
Neyse mevzu tabi honda değil
ben sormadan sen cvplamışsın. ne aldın şimdi? tiguan mı?
-
İşte onu diyorum sokakta her şey gelebilir bir arabanın başına bunu görüp tahmin etti konu sahibi, bir sonraki ne olabilir bilemeyiz. Yani sokağa koyacağın araba için uzulmeyecegin fiyatta olmalı borç harca girilmemeli bence ..
Hasetlik, fesatlık, kıskançlık bizim ortadoğu toplumlarının en meshur meziyetlerindendir.
Komşusu kendininkinden daha iyi birsey aldığında içten içe kin beslerler, nevirleri döner.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuga aldim
Aslında araci tanitma basligi acacaktim bugun güya sinirimden buraya geldi konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 29 Mayıs 2021; 12:51:51 >
eskiden motor almak için garaj şarttı çalınmasın diye şimdi de araba almak içöin kapalı garaj sart bisey olmasın diye
Özürü kabahatinden büyük. O öküzün bırak balkonun dibine atmasını hiç atmaması lazım. Sokak çöplük mü?
|
Hasetlik, fesatlık, kıskançlık bizim ortadoğu toplumlarının en meshur meziyetlerindendir.
Komşusu kendininkinden daha iyi birsey aldığında içten içe kin beslerler, nevirleri döner. |
İnsanlar son zamanlarda ahlaksızlaşmadı aslında hep içten içe bu vardı ama utanıyorlardı toplum beni dışlar diye düşünüyorlardı. Son yıllarda cahillik, kabalık, bilmiyorsan bile en çok bağıran sen olmalısın mottosu yaygınlaştı. Artık utanmaları da kalmadı ayrıca caydırıcı ceza da yok. |
Benim de 2. Aracımın sağ arka kapısını boydan astara inene kadar çizmişler. Araba aynı sokakta, camdan bakınca görüyorum, normalde koyduğum yerin 3 araç gerisine koydum ertesi sabah kalkıyorum ve aracın kapıda devasa çizik. 1 gece orada kaldı diye arabanın içinden geçmene gerek varmıydı? Sileceği kaldır korna çal veya birine sor illaki kapımı gösterirdi 15 senedir bu sokakta oturuyorum gerek varmıydı yani 1. derece yakınlarına beddua yemeye... Bizim millet milli servet düşmanı vallahi, ek olarak kıskançlığından da geberiyor. Birisi iyi bir mal satın alsın hemen kudururlar.
|
Sokağa koydunuz arabaya gelecek zarar sizi üzüyor, sinir stres oluyorsanız, borca harca girip 350.000 TL araba almayın veya kapalı garajlı bir eve taşının. Sokakta arabanın başına her şey gelebilir, bilerek çizen olur, çocuklar bisiklet ile çizer , top vurur, kediler tırmalar vs.. sizin işinizin zor gibi duruyor.( gelişmiş ülkelerde araba = sarf malzemesi , bizde yatırım aracı.)
|
Adam gençken belali bi tipmis. Gören uzak durur zaten de bizim komşuluk bağımız vardi bir sıkıntımız yoktu.Ancak dedigin gibi hayvan herkese hayvan .Sokaga bile atmamasi lazim |
Karşı komşum mercedes g63 amg almış. Nevrim döndü, ne yapsam? Kezzap kaldırır mı boyayı? Almayacaktı o g63 ü |
ama kabul et simdi komsunun ahlaksizligindan hondanin boya kalitesine guzel bagladi |
İnsan anlamakta zorlanıyor.Balkonda oturuyorsun sigaran bitti 4 metre uzaktaki araca atmak için uğraşıyorsun Hic kimse olmasa colugundan çocuğundan eşinden utanırsın ama yok . tamamen eğitim ve kültürle alakalı birsey Bu arada şimdi aklıma geldi benim yanımdaki arac çok eski bir arac ve onda birsey yok Tam adilik iste |
Benzer içerikler
- araç on cam değişimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler
- 1.3 tce motor
- megane 1.5 dci yakıt tüketimi yorumları
- lpg gaz kesici arızası
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- kia ev 3 fiyat
- byd menzil
- volkswagen fiyat listesi 2025
- byd dolphin menzil
- ami buggy
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X