Şimdi Ara

İnsan bu kadar mı aciz olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnsan bu kadar mı aciz olur?

İnsan bu kadar mı aciz olur?

Bu maili sözde GARANTİ BANKASI yollamış bana
    İyi dedim ne güzel Garanti Bankasında hesabım olmamasına rağmen beni müşteri yapmışlar.
    Açtım maili okuyalım bakalım dedim.O da ne "G" ile başlayan bütün müşterilerinin email adresleri gözüküyor.
    Talihsizlik işte.

İndim aşağılara doğru gönderilen metni aynen kopyalıyorum.

Sayin Musterimiz...

Internet bankaciliginda guvenliginiz icin bankamiz GPLUS guvenlik kalkani sistemini bankamizda kullanmaya basliyacaktir. Bu sistem ile artik butun girisleriniz ve yaptiginiz islemler kayitlanarak e-posta ile size haftalik/aylik olarak bildirilecektir. Bu sistemi butun musterilerimizin internet bankaciligi uzerinde kullanmasi gerekmektedir. GPLUS sayesinde yaptiginiz butun islemler ip adresi/tarih saat olarak size bildirilecek ve isterseniz e-posta yolu ile onaylama sistemide aktif edilecektir. Internet Bankaciligindan gerceklestirdiginiz butun islemlerde belirteceginiz e-posta adresinize gonderilen bir onay kodu sayesinde havale/eft islemleri daha guvenli hale getirebileceksiniz. GPLUS sistemini butun musterilerimizin kullanmasi gerekmektedir. Bunun icin sistemde E-POSTA adresinizi belirlemeniz gerekmektedir. Lutfen buraya tiklayarak bankamiz web sitesi uzerinden internet bankaciligini kullanarak e-posta adresinizi belirtininiz. Eger internet bankaciligina henuz uye degilseniz buraya tiklayarak web sayfamiz uzerinden kayit olabilirsiniz.

O da ne Garanti Bankası Türkçe bile yazamıyor.Ama hemen altında bir uyarı logosu ve tüm karakterler Türkçe.

Hotmail önemsiz postaya attığı için mailde linkleri kısıtlamıştı izin ver dedim Garanti Bankasına ve sonrada çıkan linki görünce dedim.(Zaten biliyordumda böyle bişe çıkacağını)
    garanti.com.tr domain adresinden mail gönderen banka kayıt için ise gcgturk gibi anlamsız bir subdomain kullanmış.
    Şansıma ise ben daha kayıt yapamadan link kapanmış.

----------------------------------------------------------------------------------------
    Bu maili görünce vaybe dedim İnsan bu kadar mı aciz olur?
    Yaptığıda bişeye benzese içim yanmıyacak.
    Neyse arkadaşlar böyle lamerlere dikkat edin.
    Bu kadar basitçe ve saçma sapan yapsalar bile bu işten çok canı yanan oldu.

Saygılar

• mıllet artık işi cakallığa dokmus ıllakı bır tane eleman dusuyordur bunların tuzagına yazık
    4 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Da Olmaz ... !!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.