Şimdi Ara

Bu forumdakiler niye boyle ENIGMATICAL basta olmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumdakiler niye boyle ENIGMATICAL basta olmak üzere

BANA BU LAFLARI EDEN ENIGMATICAL KAMU DAVASINA DONCEKMIS YA

Sırf 2 3 erkeğe salladım diye bana kamu davasına döner ceza yer diyen yaşım büyük diyip olgunluk taslayan arkadaş. hak ettigin şeyleri söyleyemiyorum .

Bu insanı koruyabiliyorsun ya umarım bir kızın olur .Hani yasin büyük ya umarım bir kızın olur ve bunlardan daha beter insanlar karşına çıkar.

Siz adaletsiz iğrenç insnalarsiniz. Hemcinslerinizin bize hakaretini normal mesru kılıp tepki verdiğimizde duyar kas,a fikir ozgurlugu diyip insanliktan yoksun insanliktan çok uzak tavırlar gösterip

Kadinlar size aynısını yapınca kadınlar patlayinca kamu davası acilcak diyen iki yüzlü kötü insanlarsinz

Isterske en zengini ile evlenmek isteyelim hakaret edemezsiniz abi? Ahlak kasıp hakaret ediyorsunuz. Hakareti hak ettigimizi soyluyorsunuz. Madem oyla nasıl utanmadan biz patlayıp karşılık verince kamu davasina donmeli falan diyorsunuz.

Bi video izledim kız şop yapmis sonra çocukla bulusunca çocuk ona değil arkadaşına bakmış.herkes kıza niye adamı kandirmaya calisiyorsn diyor. Erkek tipe bakıp bi kızı reddedip arkadasi ile olunca kimse ahlak kasmiyo kimse erkeğe ahlaksiz demiyor

Ama siz kadınlar nasıl paraya bakar hugg diyip hunharca hakaret etmeyi hak görüyorsunuz.

Misal fakir bir erkek kadını kandirsa param var diye muhremeln oh olsun dersiniz paralı erkeğe bakan hak etti dersiniz. Ama kadin erkekler güzelliğe bakıyor diye sop yapinca erkeğe oh olsun asla demezsiniz.

Çünkü paşa erkekler en güzelini hak ediyor kadin onu nasıl kandırabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enigmatical adlı kişi instani verir misin burdaki kimseye nu kadar bilenmedim. Umarım ilerde kızın olur burdaki erkeklerdne daha beter erkekler çıkar karsisina.

O kadar kötü birisin ki bana yok ifadesi alınır yok şikayet edilir dedim 2 3 erkeğe laf ettiğim için ama üstteki kadın düşmanı arkadasi koruyorsun. Bi de üstüne sanki bana demiş gibi davraniyorsun.

BEN DE SENI DAVA EDECDGIM HADI BAKALIM. İğrenç bir isnansin.

İşte bundan bahsediyorum ben. Bu forumdakiler normal ders konusu bile açsam bana saldiriyor. Dalga geciyor. Sen ee sen erkeklerle dalga geçmeyi kendine hak goruyrosun onlar niye gecmesin diyorsun. Sence Ben mi başlattım?

Tamam hadi diyelim ben de yapiyroum ama ben yapınca yargilayip erkekler yapınca hak ediyorsuna getiremezsin.yanlisin.ben de buna kiziyroum. Hemcinslerine ne kada rolgunsunuz helal olsun ben olsam daha fazlasını yapardim diyorsun. Ama kıza gelince yükleniyorsun,

İnşallah bir kızın olur ve senden daha kötü bu forumdakilerden daha kötü insnalar çıkar karşısına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.