< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Şu forumda güya gençler çoğunlukta ama konu pek bir sakin. Tren ve bisiklet diye kafa ütüleyenin konularına destek mesajı yağarken burda hepi topu 11 kişi mesaj atmış.
|
Aynı konudan muzdaribim. Konu sahibine buradan selamlar. İnsanlara yaya olmak, kaldırımda yürümek için de ehliyet verilmeli diyeceğim ama ehliyette de keramet yok. Ehliyetli sığır şoförleri düşününce hele... Ne yapsan boş bu insanlara. Gram beyin kullanma yok. Evrendeki tek varlık kendisi gibi davranıyor. Ulan ben bir halt ediyorum ama acaba birisini olumsuz etkiler miyim diye düşünmek yok. Hayati fonksiyonlar dışında beyin kullanımı sıfır. Kendi başına böyle bir olay gelse, yolu kesilse, gözüne şemsiye sokulsa bunlardan ders almak da yok. Bugün başına bir iş gelsin, yarın aynısını kendisi yapar. Allah sabır versin cümlemize diyorum. Başka diyebileceğim bir şey yok. Beynini kullanan, empati yapan insanların sayısının artması dileğiyle
![]() |
Metrobüsten yer vermek için iniyorum ki insanlar içeriden sıkışarak inmesin diye, sonrasın da neredeyse ben kendim binemeyecek duruma geliyor.
Ha bundan sonra inmeden yer vereceğim diye karar verip cahillik etmeyeceğim. Ben yine de her zaman bu şekilde davranmaya özen göstereceğim. Bir gün insanlar mutlaka empati yapacak, bir gün insanlar mutlaka eğitilecek. |
İstanbuldaki otobüslerin ön tarafında ne var arkadaş? Yaprak mı var herkes oraya toplanıyor. İlerlemeyi de bilmez çoğu insan. Bildiğin koyun sürüsü.
|
cezayı bazlama şeyli kadın diye yedi galiba benzetme efsane
![]() |
Koca basenleriyle kaldırımın 3/2 sini kaplayan hanımlar, 3te 1lik bölüme de çocuklarını davar otlatıyormuş gibi salıyorlar ya, ona ayar oluyorum. O çocuk illa gelir üzerine doğru koşar ve çarpar. Kaçamadığın için sen suçlu olursun.
Bir de otobüste dur şu hanfendi ile arama mesafe koyayım da otobüs sallandığında onu fortluyormuş konumuna düşmeyeyim diye kendini zorlarsın. Sen çekildikçe o gelir , ne kadar yamulursan ona değmemek için o kadar senin alanını işgal eder ve yine çarptığında suçlusu sen olursun. |
Geçen biri elimde kalıyordu önümden çekilmiyor ayağına Bir tekme attım yapacak gerçekten başka birşey Yok. Ne oluyor lan dedi beni görünce tirsti boy 1.90 bilader sahildemi yürüyorsun dedim mal mal güldü...
|
Bir de seni yol verirken izleyip sen yolvermek icin indigin gibi senin yerini kapan ve o inmek isteyen insanlarinda yolunu tikayanlar yok mu. Toplu taşıma kurallarını bilmeyen 45 50 yasina gelmis davarlar olur bunlar genelde. Ne sana saygisi vardir ne de topluma.
Biz yine de kendimizi bozmayalim arkadaslar. Toplum kurallarini baskalari ihlal ediyor diye biz de ihlal etmeyelim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 5 Mart 2018; 23:39:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |