Şimdi Ara

İnsanlar kaldırımda yürümeyi bile bilmiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
10.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınların bu aymazlığı yalaka erkeklerden kaynaklanıyor.birkaç gün önce 2 esnaf kadın kaldırımın ortasına tabureyle oturmuş bacak bacak üstüne atmış güneşleniyordu.kaldırımın %90'ını işgal etmişlerdi.motorumla yoldan gidiyordum kaldırıma çıkıp bu iki kadının ortasından hızlıca geçtim korkudan bacaklarını jet hızıyla çektiler.yaptığım yanlış olsa da öyle saça böyle tarak gerek.

Yaptığım iş gereği hemen hemen her milletten insan,manken gibi kadınlar ve erkekler tanıdım ama bizim millet kadar yalaka erkek görmedim.tanımadığı bir kadın az kırıtsın sonra da erkeğin ağzına etsin bizim erkek ses çıkarmaz.bizim kezban kızlardaki hava kibir diğer milletlerdeki manken gibi kızlarda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de yürüyerek sigara içenler var ki onlar daha da beter. Sigara kullanan birisiyim ben de ama asla yürürken içmem. İlle de oturacağım ya da sabit bir şekilde kalacağım. Lisedeyken hıyarın biri gitti sigarasını kolumda söndürdü. Hala izi duruyor. Dikkat etsene lan diye bağırdı bir de bana.

Bunun bir üst maddesi ise araba kullananlarda oldu. Adam acelesi varmış (!) hızlıca bana çarptı. Ayağımda kırık oluştu . O günden beri spor yapamıyorum,koşamıyorum,ayakta duramıyorum. Lisanslı sporcuydum spordan atıldım bu yüzden. Basketbol hayatım bitti. En ufak bir futbolda topa vurduktan sonra ayağım şişiyor ve ağrıyor. Ama ne şişlik

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle,daha da kötü günler gelecek.Adamın ülkesi yıkılmış umrunda değil her sene çocuk yapıyor.İlerleyen günlerde bide rahata kavuşsun....

• Bir çok şeyi yapmayı bilmediğimiz gibi yolda yürümeyi de bilmiyoruz. Daha yolda yürümeyi bilmeyen bir insandan saygılı olmayı nasıl bekleyebiliriz ki? Sadece kendimize saygımız var başkasına gelince asla! Bu durum ise özellikle kadınlar da var. Yürüdükleri kaldırımı dahi kendi malı gibi görüyorlar. Üniversitede bile bu durum aynıydı. Kaldırımın ortasını kendilerine mesken tutmuşlar, erkekler de ana yoldan yürüyorlardı. Ama işte lafa gelince herkes den çok onlarda saygı,edep ve görgü var!.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gün malzeme almak için Karaköy'e giderken İMÇ'nin önünde adamın biri pantalonunu sıyırmış resmen kaldırıma sıçıyordu ya, kim bunlar nereden gelmişler memleket ne günlere kaldı ya...

• bir de bebek arabası taşıyan anneler anneanneler babaanneler var ki sorma. dozer gibi üstümüze üstümüze sürüyorlar bebek arabasını. son çare kaçacak bir yer bulup yol vermek zorunda kalıyoruz. tamam geçiş önceliği zaten sizde fakat öylesine ezmeye çalışır gibi üzerimize gelmek de saygısızlık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Omuz-oturduğum koltuk hizasını geçmeyecek kadar evet. Ayının biri bacağını açar, mandanın biri karşı koltuğa ayağını uzatır, çantasını koyar... Sorun cinsiyetlerden çok insanlarda, toplumda.

Aynen öyle, geçenlerde metroda 2 tane 18 yaşlarında kız karşı koltuğa ayaklarını uzattıklarını gördüm.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Bir resmini cekseydin bakardık.

Kaldırımların darlığına dikkat ceken kimse olmamış , Bursa'da Ortadoğu ve Balkanların yükselen değeri denilen İhsaniye Mahallesine bi iş için oraya gitmiştim bir arka sokakta yürürken kaldırım yok! arabalar da geçio çarpmasın diye sokakta 50 metre kadar koşmuştum.

bir de kaldırımda insan olmasa da geniş kaldırım olsa da bir sorun var: her taraf dizel araç. dumanı leş gibi. o yüzden de kaldırımlarda yürünmüo. bazen kaldırım üstüne sinmiş dizel kokusu gelio, nefesimi tutup direkt koşmaya başlıom ta ki temiz hava gelene kadar, dışardan gören beni salak deli falan sanıodur :|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Bursa'da caddede karşıdan karşıa geçerken bebek arabasını kalkan gibi öne süren kadınlar gördüm yani bebek arabasını öne uzatınca gelen araçlar bebek arabasını görüp ekstra anlayış göstersinler hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

kimse toplumun kanayan yarasından yani kol kola yürüyen kızlardan bahsetmemiş.Ağır ağır yürüyüşleri yok mu...

birde eğer arkalarından yürüyorsan büyük sıkıntı. ikide bir kafa çeviip bakıyorlar acaba bizimi dikizliyor, takip ediyor diye . uyuz oluyor insan her dönüp bakışlarında

• Aynı durumdan muzdaribim...

Günün en az 2 saatimi yolculuk yaparak geçiriyorum.

Tramvay, metro gibi araçlardan inen yolcuları beklemeden içeriye dalan davarlar mı

Kaldırımın ortasından ortasından giden hamam böcekleri mi

Telefondan kafasını kaldırmadan yürüyenler mi

Kol kola kaplumbağadan yavaş yürüyenler mi daha beter hiç bilmiyorum.

Bir de kaldırımda yürürken sigarasını yakıp dumanını deliler gibi üfleyen hıyarlar var en beterlerinden biri. Doğru dürüst yürüyeme, temiz bir nefes bile alamaz olduk şu lanet olası şehirde...

• Burada kimse dolmuşa bindiğimizde seyir halinde giderken yaşlı teyzelerin binip gözünüzün içine bakması yok mu oğlum kalk orası benim yerim der gibi ....

Sanki tapulu yeri kadının...

• Karşı kaldırıma tırmanıyorum ben 😅

• Benim en çok sinirimi bozan daracık kaldırımda bi anda duranlar niçin neden duruyorlar kimse bilmiyo ablacım müsaade eder misin ? hareket yok abla geçicem banamısın demiyo çarparak geçince dikkatli ol hayvan oluyoz

• İnsan bencil ve nankör bir varlıktır nokta bu herkes için geçerli yazılanları ben de yapıyorum konu sahibi de

• Bugün bebek arabasını üstüme sürüp ayağıma arkadan geçiren yardım etmediğim için "mal mıdır nedir" lafını işittim. Ne güzel memleket.

• Bunu en çok bisiklet yolu olmayan yerlerde hissediyorum. Bir gün birine çok pis çarpacagım ama hayırlısı

• Erkekler bir şekilde yol veriyor, yaşlılara tolerans gösteririm fakat kadınlar yürümeyi kesinlikle bilmiyor. 100 cm olmayan dar bir yolda iki kişi geliyorlar üstelik yan yana telefonla konuşuyordum o sıra sinirli idim yol verir diye bekliyordum vermedi, omuz atıp geçtim arkamdan gerizekalı diyor. Dua etsin acelem vardı saçları başları ayrı oynuyor.

• Şu Otobüsteki bencilleri cidden sevmiyorum kendisi binince yer yok diyorlar. Eğer kendisi dışarıdaysa işe gidicem geç kalıcam vs. diyip binmeye çalışıyor. Özellikle otobüslerin hepsinde arka kapı boş oluyor kimse ilerlemiyor. Şarkıyı açıp dinliyorlar.

• hocam çoğu konuşmayı bilmiyor yürüse ne olur yürümese zombi sürüsü

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.