Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun 8 Haziran'da tüm Türkiye'de satılacak mı? Gecikme olur mu?
  • sabah resmi olarak satışta bizim dükkanda da var fakat türkçe değil sanırım bakmadım.. Sony ürünleri yine bugün içinde bizim elimizede gelir
  • Hem basın, hem akşam yapılan lansmana katıldığım için şu an kafam biraz dağınık, İbrahim bile bi ara başım döndü dedi Nuhaaaaaa. Tam oyunu alıp, almayacağımızı konuşurken görevlinin verdiği sayı ile full oyunu kazandı.

Harika bir lansmandı gerçekten, Killzone 3 için yapılandan daha başarılı buldum. Organizasyonda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bu arada sayın Murat Gebeceli oyunlar ile içli dışlı olan, işinin hakkını veren, son derece iyi bir insan, sonunda kendisiyle tanıştığım için ayrıca mutlu oldum. Favori oyununun Modern Warfare 2 olduğunu söyledi. Eminim ki bundan sonraki projelerde büyük emekleri olacak ve önemli sürprizler ile karşımıza çıkacaktır. inFamous 2'yi de bayağı denedim, bana ilk oyun gibi biraz monoton geldi ama teknik detayları ve bilhassa Türkçe seslendirme olayı harikulade, 23 Studios çalışanları ve sayın Semih Sancar'ın ellerine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 8 Haziran 2011; 1:21:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İnfamous lansmanindan ciktik cekilisle 5 kisiye infamous 2 verdiler, birini ben kaptim infamous 2 tshirt ve sapka da dagittilar onlari da aldim. Organizasyon cok keyifliydi Türkiye şartlarina gore harika bir yer, harika bir lansmansi. Forumdan ICOSolidEye ve merlininkazani okuyucusu Şükrü ile takıldık. Murat gebeceli ile sohbet ettik epey suan hoteldeb yaziyorum detaylari ve Gebeceli' nin birkac surprizini sizinle yarin paylasirim.

Acaba Uncharted beta kodu çıkacak mı TR de satılan oyunlardan onu sordun mu ?? ben soracaktım fakat sonra vazgeçtim.... Bedava oyun çıkınca seni orada olduğunu anladım yoksa yanına gelirdim muhabbet falan ederdik.

bu arada verdikleri T-shirt ve şapkalar bunlar arkadaşlar

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU]

• D&R'ın sitesinde oyun 156 lira. %15 indirimli 133 lira. Bu indirim sadece internete özel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 8 Haziran 2011; 1:33:50 >
  • hepsiburada fiyatı : 110,08 TL +KDV KDV Dahil : 129,89 TL | Peşin fiyatına 12 x 10,82 TL Havale / EFT : 124,70 TL (KDV Dahil)

tepkileri görünce fiyat inmeye başladı.bunun başka bir anlamı olamaz.sony
  • T - Shirt güzelmiş
    Bu arada İbo çok şanslısın . Oyunu kapmışsın
  • Ben Spacial Edition siparişi verdim ama onlar 1 hafta sonra gelicekmiş.Bir hafta daha bekliycem
  • UK hesabı olanlar TR oynayamıyormu illa tr psnmi açmak lazım böyle bir şey olmadığını söyleyin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

UK hesabı olanlar TR oynayamıyormu illa tr psnmi açmak lazım böyle bir şey olmadığını söyleyin bana

Malesef öyle bir şey var.Turkçe demo için TR psn şart.
  • demo değil full oyun diyorum
  • bende ilk oyuna bakarak 2.oyun kötü olur diye düşündüm ama dün demosunu indirip oynayınca oyun baya sardı fiyatı düşünce alıp oynamayı düşünüyorum acana multi bölümü varmı yoksa sadece single olarakmı oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

bende ilk oyuna bakarak 2.oyun kötü olur diye düşündüm ama dün demosunu indirip oynayınca oyun baya sardı fiyatı düşünce alıp oynamayı düşünüyorum acana multi bölümü varmı yoksa sadece single olarakmı oynanıyor

bölüm yaratma var
  • İlk oyun kötü değil ki , nasıl böyle 1 konuya vardınız ?

çıktığı zaman eşine az rastlanır oynanışa sahipti. Bilmiyorum tuhaf geldi beğenmemeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

İlk oyun kötü değil ki , nasıl böyle 1 konuya vardınız ?

çıktığı zaman eşine az rastlanır oynanışa sahipti. Bilmiyorum tuhaf geldi beğenmemeniz.

Valla hocam beni hiç sarmadı 1saat zor oynayabildim ne biliyim benim zevkime uymadı sanki ama 2.oyunu baya sevdim demosunu oynadım oynanışı olsun görüntüleri olsun konuşması filan çok güzel geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

oyunu alan var mı? güç içinde bekliyoruz haberi. uncharted 3 beta kod ve dil seçiminde ingilizce var mı kritik sorular bunlar

Goldpunch'a sorabilirsiniz . Dün kendisi Lansman'da Çekilişe Katılmak İstiyorum [] diyip bir adet inFamous kazanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
    oyunu alan var mı? güç içinde bekliyoruz haberi. uncharted 3 beta kod ve dil seçiminde ingilizce var mı kritik sorular bunlar

Ben aldım. Içinde iki tane kod var, biri Store'dan ilk inFamous oyununu indirmede fiyatta %50 indirim sağlıyor, diğer kod ise Uncharted 3 beta kodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    İnfamous lansmanindan ciktik cekilisle 5 kisiye infamous 2 verdiler, birini ben kaptim infamous 2 tshirt ve sapka da dagittilar onlari da aldim. Organizasyon cok keyifliydi Türkiye şartlarina gore harika bir yer, harika bir lansmansi. Forumdan ICOSolidEye ve merlininkazani okuyucusu Şükrü ile takıldık. Murat gebeceli ile sohbet ettik epey suan hoteldeb yaziyorum detaylari ve Gebeceli' nin birkac surprizini sizinle yarin paylasirim.

Tüh be bu seferkini kacirdik ama Uncharted 3 de mutlaka katilicam.

• oyunu aldım ama ilk başladığım bölüm ingilizce, Türkçe görmedim henüz. Şu an Infamous 1'in sonunu bitirtiyor sanırım
  • Oyunu spottan takas yaptım, oyun Türkçe değil.Şimdi geri götürüyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

oyunu aldım ama ilk başladığım bölüm ingilizce, Türkçe görmedim henüz. Şu an Infamous 1'in sonunu bitirtiyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.