Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Çeviri zor iştir, katılıyorum. Ingilizcesini dinleyince normal gelen şeyler, türkçe dinleyince bazı cümle ve kelimelerde sırıtabiliyor. Film, dizi çevirilerindede öyle. Zor iş. O anki duruma, sahneye uygun laflar kullanmak lazım ama her zaman bunu tutturmak cidden çok zor..Katılıyorum size
    Diger arkadaşlarda oynayınca yazarlar altyazı, çeviri kısımlarını. Siz çevirmişsinizdir ama uygulamada bug olmuş olabilir belki. Çünkü kasıtlı yapılacak birşey degil.

Çizgiroman vari ara sahneleride türkçe dublaj yaptınız mı ? Yoksa onlarda sadece altyazımı kullanıldı ?

Hacı hem korsan oynuyorsun hem de yarısı ingilizce diyorsun. O oynadığın sürümü kendin çeşitli yollarla türkçe yaptın, tabii ki saçmalıklar olacak oyunda.

Hayır tv konuşmalarının, çizgi romanların ingilizce olmasının, bizim korsan oyuna kendimizce yaptığımız yöntem yüzünden olduğunu rahatlıkla anlaması lazım birinin. Kalkıp her şeyi türkçe yapıp onları ingilizce yapacak değiller.

• İyide orada bir sürü dil dosyası var. Türkçe olanlar belli, 2 tane. Başkada dosyayı ellemedik. Ha diyorsanki ingilizce dosya içinde türkçe yazılar varmıştır, o zaman başka..Zaten bende merak ediyorum, normal şekilde oynandıgındada böyle olacakmı acaba diye..Belki hesabın bölgeye göre başka dosyalar içindende ona göre seçiyordur, olabilir.
    Menüye niye koymamışlar dil seçimini, onuda anlamış degilim zaten..Türkçe oynamak için herkes türkiye hesabı açmak zorunda o zaman. Peki bu durumda adamın diger hesabında kazandıgı trophyle ne olacak ?
    Ben anlamadım bu işi. Neye göre seçiyor dili başka ?
    Edit : BLES - BLUS olayıda olabilir. Ama sonuçta ülkeyi nasıl belirleyecek ? anca hesabın oldugu bölge geliyor aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 6 Haziran 2011; 11:33:08 >
  • core.psarc'tan şüpheleniyorum ben. tv konuşmaları falan o dosyada sanırım ve oyunun idsine göre ayarlıyor bence. bcus koduyla oynuyoruz. tr sürümü çıkmadığı için onun id si ne olacak bilmiyoruz henüz. belli olunca klasörün id yi ve param.sfodaki id yi tr id ye çevirip denemek lazım bence.
  • Önceki sayfalarda yoklukta gideri var demiştim oyun için. Bu sözümü geri alıyorum. Oyun oynadıkça kendini dahada belli etti. Open world mevzusu gerçekten başarılı. Dublajda keza epey başarılı olmuş. Kz3'ü ingilizce oynadım ben şahsen dublajı beğenmediğim için. Fakat bu oyunda dublaj farklı bi tat katmış oyuna. Dediğim gibi sözümü geri alıyorum yokluktada varlıktada her türlü gideri var oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

gamespot 7.5 ign 9 ilginç...

İlginç bir durum söz konusu değil aslında, gamespot devam oyunlarında puan kıran bir site, beklentileri yüksek tutuyor sürekli ve hikayeden çok kırmış,bazı seçimlerin hikayeye işleyişini kötü bulmuş vs. vs. haksızda sayılmazlar bazı noktalarda

evet, ign'de öyle ama gamespot'ın verdiği puanlar en çok hakedenler genelde yani adam gibi oyluyor o adamlar olabilir beğenmemeleri için sebeler ign ilk oyunuda çok sevmişti ign bi garip zaten. ama gamespot'a güvenebilirsiniz notlarda. gametrailers'da o tarz verebilir.

Şahsen ben de gamespot'u takip ediyorum ancak gamespot'un güvenilirliği tartışılır. Hele ki Army of Two'da olaydan sonra resmen para ile incelemelerdeki değişiklik ortaya çıkınca. Biliyorsunuz ki gamespot'tan ayrılanlar Giantbomb'u kurdu.

İşin özü, farklı incelemeleri okuyarak, videoları izleyerek kendin karar vermekte.

Gamespot Infamous'a 9.0 vermişti, şimdi 7.5 vermesi bence mantıksız olmuş. Oyunun gelişmiş olduğunu görmek için bile demo yetiyor. Video incelemesini izlerseniz sebeplerini görebilirsiniz. Gamespot seri oyunlara direk olarak düşük puan ile başlıyor, hele ki PS3 oyunu ise korkun zaten. O kadar Xbox yandaşı bir site ki, aynı anda çıkan oyunlar önce xbox'da inceleyip diğelerini haftalar sonra inceliyorlar. Sırf boş konuşmamak için ekran görüntüleri almıştım ve işin garibi insanların da bunun farkında olunca gamespot kendini savunma yazısı yazdı, yine xbox bölümüne koydu. Açıkçası, şu anda sadece Kevin Vanord'un incelemeleri hoşuma gidiyor. Bazen biraz sert de olsa, incelemeleri güzel oluyor.

Bana göre Infamous 2, ilki kadar güzel hatta daha güzel görünüyor ama tabi tam versiyonu oynayıp karar vermek gerekir. Infamous, buradaki arkadaşlar her ne kadar pek tutmasa da, yaklaşık 2 milyon adet satmış bir oyundur.

• bu infamous 2 de ki canavar neye benziyor resmini bulan baylaşsın lütfen
  • Oyunda , Dünyadaki Felaketi süper yansitmislar.
    Oyunun %25 lerinde bir bosla karsilastim süperdi.Film gibiydi resmen.Godzilla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 6 Haziran 2011; 17:47:35 >
  • Arkadaşlar sadece Türkçe olmayacak değil mi, İngilizce de olacak? Türkçe oyun oynamayı sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Arkadaşlar sadece Türkçe olmayacak değil mi, İngilizce de olacak? Türkçe oyun oynamayı sevmiyorum.

Tabiki de var hocam bu da soru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 6 Haziran 2011; 18:43:56 >
  • sevilmezmi türkçe oyun ya bence zaten infamousun türkçe olmasının nedeni ps3 ü alana hediye verilmesiydi kıllzone 3 de oyle bu sayede çok sattı ve turkçe yaptılar
  • bu oyun izmirde ne zaman çıkıcak bilen varmı ? aralmı getiricek sonymi vede sony 140 tl den satıcak deniliyor doğrumu eğer öyleyse sözler ne olucak çok merak ediyorum...birde oyuna 7.5 biraz az gibi 8 olsa daha iyimiş ilk oyuna göre grafik bence biraz ilerlemiş oynanış daha rahat olmuş pek gelişme yok aslında pek ilgilenmiyorum bu oyunla ama türkçe olması yeterli ona destek amaçlı alıcam bide dublajları kaliteli olmuş.ama bu fiyata satılırsa sözler uçuyor sonrada elalem spot alanlara kızıyor ha spotta 130 sonyde 140 olursa yine ordan alırım gerçi 110 bile olsa yinede gider sonyden alırım ama sözlerinde durmayıp fiyatları yukarı çekiyorlar insanda inadına gidiyor spotçulara...
    bu arada hepsi sonyde oyun çıkmış sanırım bi bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 7 Haziran 2011; 19:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

bu infamous 2 de ki canavar neye benziyor resmini bulan baylaşsın lütfen

Bu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

bu oyun izmirde ne zaman çıkıcak bilen varmı ? aralmı getiricek sonymi vede sony 140 tl den satıcak deniliyor doğrumu eğer öyleyse sözler ne olucak çok merak ediyorum...birde oyuna 7.5 biraz az gibi 8 olsa daha iyimiş ilk oyuna göre grafik bence biraz ilerlemiş oynanış daha rahat olmuş pek gelişme yok aslında pek ilgilenmiyorum bu oyunla ama türkçe olması yeterli ona destek amaçlı alıcam bide dublajları kaliteli olmuş.ama bu fiyata satılırsa sözler uçuyor sonrada elalem spot alanlara kızıyor ha spotta 130 sonyde 140 olursa yine ordan alırım gerçi 110 bile olsa yinede gider sonyden alırım ama sözlerinde durmayıp fiyatları yukarı çekiyorlar insanda inadına gidiyor spotçulara...

Şuan 17 inceleme yapılmış hepsinin ortalaması 85

• quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

bu oyun izmirde ne zaman çıkıcak bilen varmı ? aralmı getiricek sonymi vede sony 140 tl den satıcak deniliyor doğrumu eğer öyleyse sözler ne olucak çok merak ediyorum...birde oyuna 7.5 biraz az gibi 8 olsa daha iyimiş ilk oyuna göre grafik bence biraz ilerlemiş oynanış daha rahat olmuş pek gelişme yok aslında pek ilgilenmiyorum bu oyunla ama türkçe olması yeterli ona destek amaçlı alıcam bide dublajları kaliteli olmuş.ama bu fiyata satılırsa sözler uçuyor sonrada elalem spot alanlara kızıyor ha spotta 130 sonyde 140 olursa yine ordan alırım gerçi 110 bile olsa yinede gider sonyden alırım ama sözlerinde durmayıp fiyatları yukarı çekiyorlar insanda inadına gidiyor spotçulara...

Şuan 17 inceleme yapılmış hepsinin ortalaması 85

hakediyor 85 i

• Lansman etkinliğinden bildiriyorum;

Ortam çok güzel bir şekilde hazırlamış, tüm cihazlarda oyun hazır halde, isteyenler için G27'li GT5'ler falan da var. Yiyecek, içecek hizmeti özenle hazırlanmış. Özellikle alkolün de ücretsiz olması beni bir hayli mutlu etti. Oyun tanıtımı henüz başlamadı, insanlar tanışıp genel oyun muhabbetlerinde girdiler.

Gelişmeleri aktarmaya çalışacağım. DH'den şu an burada olan varsa, girişte kırmızı tişörtlü MacBook bilgisayarlı kişi benim. Bir selamı eksik etmeyin.

Görüşmek üzere..
  • Oyun En sonunda bitti
    Gercekten oynanmasi gereken oyunlardan biri.
    Ilk Defa bu tarz oyun oynamama ragmen cok begendim.Atmosfer cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Oyun En sonunda bitti

Kaç saat sürüyor oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Oyun En sonunda bitti

Kaç saat sürüyor oyun?

Hocam direk Ana görevleri yaptim ben 8-10 Saat arasi sürdü.
    %46 da bitirdim oyunu
  • Merhaba arkadaşlar.Oyuna gametrailers.com sitesi de 9.2 vermiş

inceleme videosu da bu linkte :

http://www.gametrailers.com/video/review-infamous-2/714737
  • İnfamous lansmanindan ciktik cekilisle 5 kisiye infamous 2 verdiler, birini ben kaptim infamous 2 tshirt ve sapka da dagittilar onlari da aldim. Organizasyon cok keyifliydi Türkiye şartlarina gore harika bir yer, harika bir lansmansi. Forumdan ICOSolidEye ve merlininkazani okuyucusu Şükrü ile takıldık. Murat gebeceli ile sohbet ettik epey suan hoteldeb yaziyorum detaylari ve Gebeceli' nin birkac surprizini sizinle yarin paylasirim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.