Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Oyunu spottan takas yaptım, oyun Türkçe değil.Şimdi geri götürüyorum
    quote:

oyunu aldım ama ilk başladığım bölüm ingilizce, Türkçe görmedim henüz. Şu an Infamous 1'in sonunu bitirtiyor sanırım

Oyun Hangi bölge ? 1. 2. 3. ?
  • kutunun arkasında 2.bölge yazıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Oyunu spottan takas yaptım, oyun Türkçe değil.Şimdi geri götürüyorum
    quote:

oyunu aldım ama ilk başladığım bölüm ingilizce, Türkçe görmedim henüz. Şu an Infamous 1'in sonunu bitirtiyor sanırım

Oyun Hangi bölge ? 1. 2. 3. ?

• ankarada oyunu bulan var mı ben heryere baktım ama bulamadım
  • Benim oyunda da yok Türkçe ama olsa bile öncelikli olarak İngilizce oynayacaktım zaten, pek bir önemi yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 8 Haziran 2011; 15:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
    oyunu alan var mı? güç içinde bekliyoruz haberi. uncharted 3 beta kod ve dil seçiminde ingilizce var mı kritik sorular bunlar

Ben aldım. Içinde iki tane kod var, biri Store'dan ilk inFamous oyununu indirmede fiyatta %50 indirim sağlıyor, diğer kod ise Uncharted 3 beta kodu.

Bu uncharted beta kodunu girdiğimde açılmıyor.kodun altında 13/07/2011 tarihi yazıyor acaba bu tarihten önce girilemiyormu bu kod?
  • bu yaptığımız bölümleri parayla satabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

bu yaptığımız bölümleri parayla satabiliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

oyunu alan var mı? güç içinde bekliyoruz haberi. uncharted 3 beta kod ve dil seçiminde ingilizce var mı kritik sorular bunlar

Ben aldım. Içinde iki tane kod var, biri Store'dan ilk inFamous oyununu indirmede fiyatta %50 indirim sağlıyor, diğer kod ise Uncharted 3 beta kodu.

Bu uncharted beta kodunu girdiğimde açılmıyor.kodun altında 13/07/2011 tarihi yazıyor acaba bu tarihten önce girilemiyormu bu kod?

U3 betası başladıktan sonra o kodu girerek indirebileceğiz betayı, şimdi değil.

Beta PS+ için 28 Haziran, tüm kullanıcılar için 4 Temmuz'da başlayacak.

• Arkadaşlar oyun stoklarda olması lazım Sony center'larda bizde 2 gündür var oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony_urunler

Arkadaşlar oyun stoklarda olması lazım Sony center'larda bizde 2 gündür var oyun

ankarada spotculara bugün geldi ama sony center larda hala yok ısrarla sony den almaya devam edicem bakalım ne zaman gelicek....
  • quote:

oyunun tam sürümü türkiye psn'de 129 lira.

evet az önce alışveriş işlemini yaptım iniyor ;) 129.99 cd derdi yok hddye yüklenecek 15 gb ne kadarda inicek bakalım çok yoğun değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

quote:

evet az önce alışveriş işlemini yaptım iniyor ;) 129.99 cd derdi yok hddye yüklenecek 15 gb ne kadarda inicek bakalım çok yoğun değil aslında

CD ile alsan daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

quote:

CD ile alsan daha iyi olurdu

valla heryere sordum bulamadm artık bende aldım storedan napıyım dört gözle bekliyorum bu para tr ye gidiyo dimi ? yani ülkeye faydam olmuştur umarım zaten 4 5 dk oldu 560 mb indi heralde bi 4 saate 7 gb olur sabaha biter

• Psn den aldık bizde iniyor şuan 15 gb püfffff...
  • psnden alınmaz bu unc3 beta yok
  • Sanırım yurt dısında turkce yok veya ben göremedim.oyunun dil seçeneğini nerden değiştirebiliyoruz? Bide baskalarının yaptıgı bölümleri nasıl açabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony_urunler

Arkadaşlar oyun stoklarda olması lazım Sony center'larda bizde 2 gündür var oyun

Oyunn bles kodu ne tam olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Psn den aldık bizde iniyor şuan 15 gb püfffff...

sabaha kadar açık bırakıcam kardeş ben makineyi bişi olmaz dimi slim makine ısınması yok pek ?
  • bugun spottan aldım bende ..ingilizce +ingilizce alt yazı...bırakın türkçe yi menü bile yok oyunda direk başlıyor...ne iş anlamadım..aradım satıcıyı yarın iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

psnden alınmaz bu unc3 beta yok

salla unc 3 betayı ya .. nasıl olsa store ye gelecek..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.