Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

bugün jasper boardlı xbox 360 aldım ve ilk izlenimlerim olarak cihazı çok beğendim.Bu benim ilk xbox deneyimim oluyor ve makineyi yaklaşık 2,5 saat kadar kullandım üstü, sağı, solu falan hiç ısınmıyor.Altı biraz ısındı o da olucak artık (PS3 üm de bu kadar ısınıyor)Öyle forumda bahsedilen aşırı ısınma gibi bir duruma rastlamadım

hayırlısı olsun arkadaşım.aldığın makinede hdd yoksa hemen bir hdd alıp oyunları harddiskten oynamanı tavsiye ederim.
    o fanlardan daha yüksek ses çıkaran lanet cd rom sesinden böylelikle kurtulmuş oluyosun

hdd yok ama ilerleyen zamanda alacağım.CD rom sesi canımı sıkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

bugün jasper boardlı xbox 360 aldım ve ilk izlenimlerim olarak cihazı çok beğendim.Bu benim ilk xbox deneyimim oluyor ve makineyi yaklaşık 2,5 saat kadar kullandım üstü, sağı, solu falan hiç ısınmıyor.Altı biraz ısındı o da olucak artık (PS3 üm de bu kadar ısınıyor)Öyle forumda bahsedilen aşırı ısınma gibi bir duruma rastlamadım

hayırlısı olsun arkadaşım.aldığın makinede hdd yoksa hemen bir hdd alıp oyunları harddiskten oynamanı tavsiye ederim.
    o fanlardan daha yüksek ses çıkaran lanet cd rom sesinden böylelikle kurtulmuş oluyosun

hdd yok ama ilerleyen zamanda alacağım.CD rom sesi canımı sıkıyor

inan bana oyunları hdd,den oynamaya başlıyınca xbox,tan çıkan ses ince bi fısıltıdan farksız oluyo

• Valhalla board yılbaşına kadar çıkarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

Valhalla board yılbaşına kadar çıkarmı acaba

Yok.2010da natalla birlikte gelecek.jasper al jasper.
  • Valhalla board için 2009'un sonu deniyor yabancı sitelerde ki bence mantıklı 2005-xenon,2006-Zephry,2008-Falcon,2009-Jesper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Natal'ın çıkış tarihi 2010 mu ? ozaman hiç 360 alınmaz biliyorsunuz MS yeni konsol çıkarırsa eskisinden hemen desteğini çekiyor hatırlayın 360 çıkınca hemen Xbox 1'den desteklerini çekmişlerdi ama SONY için aynı şey geçerli değil neredeyse PS4 çıkacak ama hala deli gibi PS2 oyunu çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

Natal'ın çıkış tarihi 2010 mu ? ozaman hiç 360 alınmaz biliyorsunuz MS yeni konsol çıkarırsa eskisinden hemen desteğini çekiyor hatırlayın 360 çıkınca hemen Xbox 1'den desteklerini çekmişlerdi ama SONY için aynı şey geçerli değil neredeyse PS4 çıkacak ama hala deli gibi PS2 oyunu çıkıyor

Natal ayrı bir konsol değil.Xbox 360'da kullanılacak aksesuar.

• İki çekirdek aynı pakette birleşeceğine göre valhalla daha küçük bir konsol olacak.Soğutması,kasası,boardı değişecek demektir.Ps3 slim gibi olur tahminimce.
  • peki bu kez Valhalla kesinlikle işe yarar mı 3K tamamen tarih oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaci

quote:

quote:

quote:

Natal ayrı bir konsol değil.Xbox 360'da kullanılacak aksesuar.

ozaman bir sonraki Xbox, Xbox720 adıyla piyasaya çıkacak herhalde değil mi ?
    bir aralar bu Natal'ın MS'nin bir sonraki konsolunun adı olacak diye konuşuluyordu

birde bu olay gösteriyorki Xbox360'ın en az 2.5, 3 yıl daha zamanı var

• quote:

ozaman bir sonraki Xbox, Xbox720 adıyla piyasaya çıkacak herhalde değil mi ?
    bir aralar bu Natal'ın MS'nin bir sonraki konsolunun adı olacak diye konuşuluyordu

birde bu olay gösteriyorki Xbox360'ın en az 2.5, 3 yıl daha zamanı var

Yeni konsolun isminin ne olacağı hakkında bir kesinlik yok.Chip gibi bazı yayın organlarının yanlış bilgilendirme yapması sonucu Natal yeni bir konsolmuş gibi gösterildi.
    Her yeni boardda 3k tamamen yok olacak şeklinde bakıldı fakat sonuçları ortada.Bu sebeple yeni çıkacak boardlarada temkinli yaklaşmak lazım.
    Şuan donanımsal yeniliklerde eskisi gibi yüksek bir ivme yok.Bu sebeple hem Microsoft hem Sony 2012 den önce konsol çıkarmayı pek düşünmez.
  • quote:

peki bu kez Valhalla kesinlikle işe yarar mı 3K tamamen tarih oluyor mu ?

Ms isteseydi tarih olurdu.Nxe updatinden sonra e74 vakaları %400 artmış.Hatırlarsan o zaman e74 sadece 1 sene garanti kapsamındaydı.Komplo teorisi gibi gözüküyor ama amaç konsol sattırmak olunca insanın aklına gelmiyor değil.
     Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu
  • Valhalla'dan tek umudum çok daha köklü bir değişikliğie gidecek olması

ondan evelki modeller yapı olarak hemen hemen aynılar zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 8 Ağustos 2009; 15:30:30 >
  • ben 360 i satali bir sene oldu, kurtuldum live a para ödüyordum ne zaman bozulacak diye stres icindeydim, aldim bir ps3 hic stres im yok multi de bedava ,pa3 oyunlarini ucuz yerlerden ve 2 inci el aliyorum uzun vadede 360 a göre daha kazancliyim,360 da 5 yl verip oyun oynayanlar,makina bozulunca ne kadar kazancli ciktiklarini mukayese ederlerdir sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefeci___

ben 360 i satali bir sene oldu, kurtuldum live a para ödüyordum ne zaman bozulacak diye stres icindeydim, aldim bir ps3 hic stres im yok multi de bedava ,pa3 oyunlarini ucuz yerlerden ve 2 inci el aliyorum uzun vadede 360 a göre daha kazancliyim,360 da 5 yl verip oyun oynayanlar,makina bozulunca ne kadar kazancli ciktiklarini mukayese ederlerdir sanirim

bende PS3 sahibiyim ve 2 gün önce bir de xbox 360 aldım.Senin söylediğinin tam tersini düşünüyorum bende
  • quote:

ben 360 i satali bir sene oldu, kurtuldum live a para ödüyordum ne zaman bozulacak diye stres icindeydim, aldim bir ps3 hic stres im yok multi de bedava ,pa3 oyunlarini ucuz yerlerden ve 2 inci el aliyorum uzun vadede 360 a göre daha kazancliyim,360 da 5 yl verip oyun oynayanlar,makina bozulunca ne kadar kazancli ciktiklarini mukayese ederlerdir sanirim

Tamir edilemezse parça parça satarsın.Her türlü Xbox360 kullananlar daha karlı...
  • quote:

ucuz derken kaça ve nerden alıyorsun
  • quote:

quote:

40tl ye 2007 nin oyununu alıodur ikinci elden başka noolcak...

• Bence xbox kutusnun içine ne koyarsan koy o kutunun boyutu değişmediği sürece içindeki hava akımı daha ii olmadığı sürece isterse karıncacell hücreli cpu koy üstünede su soutma koy yine gümler gümler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaci

quote:

quote:

40tl ye 2007 nin oyununu alıodur ikinci elden başka noolcak...

40TL çok ucuz değil Kadıköy'de ki çoğu yerde geçen senenin oyunları 50TL hatta ambajında olanlar bile var yine Xbox360 kadar avantaj sağlayamaz şu Valhalla'yı da bir görelimde alırız olmazsa

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.