Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: american_camaro

en sağlamı eski topraklardır (2006 üretim premium militan pack vs...)

• quote:

Orijinalden alıntı: decxal

quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

en sağlamı eski topraklardır (2006 üretim premium militan pack vs...)

Bide ciddi söylemiş

Hadi Zephyr falan dese neyse

• Öyle bir konuşuyorsunuz ki sizin söylediklerinize inansam 2006 üretim tüm makinaların çöplükte olduğunu düşünürdüm.2006 makina kullanıyorum minimum aralıksız 5 saat açık.Bu şekilde kullanan en az 10 arkadaşım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 5 Ağustos 2009; 23:50:12 >
  • Şu jasperlar iyi gidiyor aslında, bunlar bana güven verebilirse koyacağız ps'in yanına bir xbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Şu jasperlar iyi gidiyor aslında, bunlar bana güven verebilirse koyacağız ps'in yanına bir xbox

ben artık ne çıkarsa bahtıma dedim yarın (saat 24:00 geçti yaw bugün diyelim artık ) bir tane alıp PS3 ün yanına koyuyorum bakalım ne kadar dayanıcak.
  • quote:

Şu jasperlar iyi gidiyor aslında, bunlar bana güven verebilirse koyacağız ps'in yanına bir xbox

evet şuanlık iyi ama daha yeni sayılır jasperlar .uzun vadede ne kadar iyi olduğu önemli kullanıcılar için.
    4-5 ay daha geçsin ,belli olur ak koyun ,kara koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

ben artık ne çıkarsa bahtıma dedim yarın (saat 24:00 geçti yaw bugün diyelim artık ) bir tane alıp PS3 ün yanına koyuyorum bakalım ne kadar dayanıcak.

Hocam ben öğrenci adamım, 1 seneyi geçiremeyen konsol beni fena sarsar, ondan işi sağlama alayım diyorum

Zaten bir sene kadar oyunlara falan ara vereceğim, bu sırada jasperlar benim için denenmiş olur

• valla bana 2 yıl dayanır jasper diye düşünüyorum. Ekimde dersler başladığında anca haftasonları takılırım biraz zaten titizlikle kullanıyorum bakalım.
  • Ben cuma-cumartesi akşamları kesintisiz 8 saat oynuyorum. Ve bugüne kadarda ban bile yemedim. 2006 üretim olanlar gayet iyi çıktı. neredeyse 2 yıl olacak. bu saatten sonra 3K görsede, banlansada hiç önemli değil. Nasıl olsa parasını fazla fazla çıkardı...
    Geçen hafta falcon anakartlı cihaz alıpta 3 gün sonra 3K gören arkadaşımın kulakları çınlasın :) Ne varsa eskilerde var...

quote:

Orijinalden alıntı: chetaci

Öyle bir konuşuyorsunuz ki sizin söylediklerinize inansam 2006 üretim tüm makinaların çöplükte olduğunu düşünürdüm.2006 makina kullanıyorum minimum aralıksız 5 saat açık.Bu şekilde kullanan en az 10 arkadaşım var.
  • Valhalla'lar nezaman çıkacak kesin tarih belli mi ?
    http://www.chip.com.tr/konu/Xbox-360-Valhalla-CPU-ve-GPU-yu-birlestirecek_5617.html
  • bugün jasper boardlı xbox 360 aldım ve ilk izlenimlerim olarak cihazı çok beğendim.Bu benim ilk xbox deneyimim oluyor ve makineyi yaklaşık 2,5 saat kadar kullandım üstü, sağı, solu falan hiç ısınmıyor.Altı biraz ısındı o da olucak artık (PS3 üm de bu kadar ısınıyor)Öyle forumda bahsedilen aşırı ısınma gibi bir duruma rastlamadım
  • quote:

bugün jasper boardlı xbox 360 aldım ve ilk izlenimlerim olarak cihazı çok beğendim.Bu benim ilk xbox deneyimim oluyor ve makineyi yaklaşık 2,5 saat kadar kullandım üstü, sağı, solu falan hiç ısınmıyor.Altı biraz ısındı o da olucak artık (PS3 üm de bu kadar ısınıyor)Öyle forumda bahsedilen aşırı ısınma gibi bir duruma rastlamadım

hayırlısı olsun arkadaşım.aldığın makinede hdd yoksa hemen bir hdd alıp oyunları harddiskten oynamanı tavsiye ederim.
    o fanlardan daha yüksek ses çıkaran lanet cd rom sesinden böylelikle kurtulmuş oluyosun
  • Bende 2006 Ntsc-J Premium var, 2006 baharında almıstım yada oyle birsey tam olarak hatırlamıyorum beni bir kere yolda bıraktı. Özkan Elektroniğe götürdüm ve uzun zamandır sorunsuz calısıyor sadece Dvd Rom'da sorun basladı sanırsam.

Birkac ay sonra yeni cihaz alabilirim bu sıradada Jasper'ın ne olduğunu daha iyi belli olur
  • Alnıom NaN! Jesperli X360 alıcakdım MS 3k için yeterli önlemi almamış,3k korkusuyla oyunmu oynanır bu telaş ve korkuyla 2 aya kalmaz psıkolojıyıde bozarım zatii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bende 2006 Ntsc-J Premium var, 2006 baharında almıstım yada oyle birsey tam olarak hatırlamıyorum beni bir kere yolda bıraktı. Özkan Elektroniğe götürdüm ve uzun zamandır sorunsuz calısıyor sadece Dvd Rom'da sorun basladı sanırsam.

Birkac ay sonra yeni cihaz alabilirim bu sıradada Jasper'ın ne olduğunu daha iyi belli olur

Hmm yeni dvdrom'un zamanı gelmiş.Seni buraya alalımhttp://forum.donanimhaber.com/m_33451562/mpage_1/key_//tm.htm#33451562

• Benim de 1,5 yıl kullandığım falconunm,öyle ısınma felan da yokken E74 verdi,üstelik tamir de edemediler:(

quote:

bugün jasper boardlı xbox 360 aldım ve ilk izlenimlerim olarak cihazı çok beğendim.Bu benim ilk xbox deneyimim oluyor ve makineyi yaklaşık 2,5 saat kadar kullandım üstü, sağı, solu falan hiç ısınmıyor.Altı biraz ısındı o da olucak artık (PS3 üm de bu kadar ısınıyor)Öyle forumda bahsedilen aşırı ısınma gibi bir duruma rastlamadım
  • 2006 üretimli cihazımda 2.5 senden sonra 3 kırmızı gördü

tam yeni cihaz almaya hazırlanirke şimdi bu konuyu gördüm demekki microsft da bu iş maliyetli yapmıyorlar galiba

1 yıl garantili satan yerler varsa gidip ordan alacağım hiç değilse bir sene kafam rahat eder
  • jasper boardlar tamir edilebiliyor mu? tamiri diğerlerine göre daha zor diye duymuştum..
  • @NecronLord:

Jasper Arcade Pack alıp almama olayım kesinlessin. O zaman tam olarak ilgilenirim. Bkoydeyim zaten elden teslim alırım

@the breaking_point:

Yeni olduğu için henüz tamir olayı tam olarak oturmadı bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Benim de 1,5 yıl kullandığım falconunm,öyle ısınma felan da yokken E74 verdi,üstelik tamir de edemediler:(

quote:

oooo kavgada adama söylenmez bu yaw bari 1-2 gün ses çıkarmasaydın da huzur içinde oyun oynasaydım bende

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.