Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ewil_10

arkdaslar merhaba ben steye yeni üyeyim we bu site mükemmel neyse benim xbox 360 premium 60 gb modeli we 2 gün önce tom raider underworld u oynarken dondu makina komple dondu kpattım açtım bisey yoktu sonra dün gta 4 ü oynarken makina yine dondu yin kapatıp açtım simdi makna 3 k ya gidiyor olabilir ama degisik biseyde war beni dvd rom bugünlerde acayip bisekilde calısıyo cızırtı falan geliyo sizce 3k yolcusumuyum yoksa baska bi sorunmu

"W" değil "V"
    Noktalama işaretlerinden haberin var mı?

Bu arada Türkçe yazmayı bilmeyenlere yardım edilmemesini öneriyorum. İnşallah mod'lar bu önerimi dikkate alır ki, forumda artık "QaRi$Ma YaZılıSh" görmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 12 Ağustos 2009; 17:20:15 >
  • Hayret.Dvd'yi düzgün yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewil_10

arkdaslar merhaba ben steye yeni üyeyim we bu site mükemmel neyse benim xbox 360 premium 60 gb modeli we 2 gün önce tom raider underworld u oynarken dondu makina komple dondu kpattım açtım bisey yoktu sonra dün gta 4 ü oynarken makina yine dondu yin kapatıp açtım simdi makna 3 k ya gidiyor olabilir ama degisik biseyde war beni dvd rom bugünlerde acayip bisekilde calısıyo cızırtı falan geliyo sizce 3k yolcusumuyum yoksa baska bi sorunmu

Hem Türkçe'niz hem de makineniz 3k ya doğru gidiyor. Lütfen biraz daha özenli yazın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan312

bırakın bu kopya fanlığınıda gerçekleri görün.Xbox 360'da kopya oyun olmasa ne yapacaktınız??

Ne olacaktı çoğu PS3 alacaktı tabiki benimde bu konsolu düşünmeme tek neden orjinale para yetiştirememem

Sanki ps3 kullananlar keyfinden orjinal kullanıyor ps3 kırılsın ertesi günmillet makineyi kırdırmak için atike koşarak gider.Kimse bir birini kandırmasın.
  • peki dvd den olabilirmi böyle sorunlar yani3k ya 100 de 100 mü gidiyorum
  • ben zephyr de kullandım hic 3k olayı yasamadım sanırım kasayı dık kullandıgımdan. aralıksız 27 saat evet 27 saat oyun oynadım mart ta aldıgım jasperle o gun 3k gormedıysem bı daha gormem. bu arada 27 saat res5 oynadım :D achievent kastım. gt: kkaynak sadece war hero seviyesinde bitirince acılan achievement i yapmadım onuda yapsaydım heraldi ben zombi olurdum sonunda. dun gtx 275 aldım hala xbox a trials HD yi alıp oynama derdındeyım. xbox tan sasacagımı dusunmuyorum. 2010 martına kadar en azından. god of war 3 cıkacak . microsoft kusura bakmasın anında xbox u satıp ps3 alıcam.
  • Tamiri yapıldı mı acaba jasper modelinin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Tamiri yapıldı mı acaba jasper modelinin?

yapıldı beyefendi dükkanımıza gelip teslim alabilirsiniz makinenizi.Ücreti 100 lira !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan312

quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Tamiri yapıldı mı acaba jasper modelinin?

yapıldı beyefendi dükkanımıza gelip teslim alabilirsiniz makinenizi.Ücreti 100 lira !

?? ben konunun başında bahsedilen 2009 ocak üretimli jasperın tamirinin yapılıp yapılamadığını sordum..
  • son durum nedir? jasper board hiç 3k görmedi değilmi? (en azından bu forumda)
  • daha 3k veren yok. başka hatalardan dolayı çok çok nadir sorun yaşayan arkadaşlar oldu.
    bunun dışında bu açılan konunun asılsız olduğu ortaya çıktı zamanında arkadaşlar bilir zaten , piyasada jasper kıtlığı yaşanıp,falcon lar 400 TLye düştüğü zamanlar açılan bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

daha 3k veren yok. başka hatalardan dolayı çok çok nadir sorun yaşayan arkadaşlar oldu.
    bunun dışında bu açılan konunun asılsız olduğu ortaya çıktı zamanında arkadaşlar bilir zaten , piyasada jasper kıtlığı yaşanıp,falcon lar 400 TLye düştüğü zamanlar açılan bir konu

Vay anasını ya, rezillik resmen. Demek Falcon satsın diye böyle bir konu açılmış ha.
  • Adamın Jasper satmakta işine gelir niye böyle bir konu açsın.
  • 2009 6. Cı ayı üretilen jasper bourdlu xbox makineler de hata yok gibi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Adamın Jasper satmakta işine gelir niye böyle bir konu açsın.

O zamanlar falconları bitirmeye çalışıyordu millet.
  • Dostum jasper dab baskasi yalan di, millet elinde kalan falxonlari bitirmeden jasper sipariş edemiyordu tabi sora bunlari nasil satacaz diye :) o zamanlar sadrce bireysel geliyirdu jasper lar tek tük
  • Jasper dışında hiçbir modele güvenmiyorum.Hepsinin gpuları aynı mimaride çünkü.Günleri sayılı.Jasperlarda ise gpu tamamen farklı.Ati sonunda çark etti ve xenosu hem küçülttü hem de yapısını,bileşenlerini tamamen değiştirdi.Ama belli de olmaz.Bir update gelir patır kütür gider jasperlarda 2008 updateindeki gibi.Ayrıntılı bilgi anadtechte vardı.
    http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472
  • Konsolturk nedirya kıçından sallamış tutan tutana işte
  • ya konunun açılış tarihine bakın bide bu adam fake diğe 100.000 kere denildi
  • ooh bee rahatladım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.