Yüzbaşı
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 280 (Bu ay: 24)
Gönderileri
Elimde , bir adet 5.1 lg'nin ev sinema sistemi var . sistemin kendi dvd playerı var . üzerinde OPTİK çıkış da var .

Ama ben sadece KOLONLARI OPTİK ÇIKIŞI İLE başka bir optik girişli cihaza bağlayıp filmlerimi izlemek istiyorum şimdi sorum şu ,

kolonları dvd player'a bağlayıp Optik çıkışından diğer cihazın optik girişine bağladığımda 5.1 sistemi işler mi ? lg'nin dvd playerını kullanmak istemiyorum film vs içn. sadece 5.1 sistemi dvd playera bağlayıp o cihazın optiğinden kendi film izleyeceğim cihazın Optiğine bağlayıp 5.1 ses almak istiyorum ..

Yardımcı Olursanız Sevinirim.. Saygılar..
selam.. windows 8 de eski model AirTies modemimiz ile sorunla karşılaştık biraz araştırdım ve modemin Wireless-N modem olması daha hızlı daha verimli kullanmasını sağlıyormuş...

şimdi soru şu ..

Wireless -N modemler'i normal telefon hattını direk takabiliyormuyuz ? yoksa başka bir modemle birleştiripmi kullanıyoruz ??
Yıllardır hiç tarzımı değiştirmeden CrossMotor'ların neredeyse çoğunu denemişimdir..Yamaha,Kawasaki,Honda,Rks,AsyaMotor ..tabi ben kişisel deneyimlerim ve yaşadığım şeyler açısından yazıyorum bunu herkesin kendi bakış açısı kendinedir...

CrossMotor kullanmak düz yolda alıyım kullanıyım diye asla bakılmamalı...ozaman scooter alın basın gidin =) .. bir yarış motoru ve chopper motorla neredeyse kıvrak hareket etmek zor sayılır çünkü ağır makineler.....

Dağ tepe engel çukur mukur doğada geziyim diyenler zaten Cross alır bu bir gerçek.. Neyse ben yeni alacaklar yeni deneyecekler için yazmak istedğim bütçelerine önem verenler için .. çünkü cross'la düşüp kalkmak ilk başlayanlar için çok masraflı oluyor..Yamaha XT kullandım yıllarca ilk başlarda güzel aa oo yamaha falan .. ama o çıkma inme işlerine başlayınca orası çizildi burası kırıldı şurası çıktı diye diye sürekli değişim içinde oluyorsunuz parçaları gidip almakla meşgül olunuyor.. E tabi marka olunca Parçada ona göre fiyat biçiliyor... 4-5 ay önce yamahımı satıp günlerce araştırma yaptıktan sonra LİFAN GY-200 modelini aldım.. Gerçekten bir canavar ve asla yolda ne bıraktı ne bişey.. Acaip ekonomik, parçası olsun Benzini yemesi olsun ... Zaten derince araştırıldığı zaman MotoCross yarışlarına katılan bir cihaz buda beni çekenşeylerden biriydi...

CrossMotor alacak olanlara tavsiye ederim ilk başlayanlara başlıyacak olanlara ... Zaten siyah modelini bulursanız kaçırmadan alın derim..Turistik bir yerde yaşıyorum ve sezon zamanı şu an.. Motoru park ediyorum foto çekenler inceleyenler bunlar önemli değil ama tadı tuzu oluyor.. Alıp düz motora binmekle fark var ... Gücü,egzozu,2 kişi binildğindeki performansı vs herşeyi süper ..
Yakında satıcağım yüksek CC için.. Ama bir yarımda kalsın arada binersin diyo =) Fotoları paylaşmak zaten farz oldu artık =) , zaten ilk aldığım hali ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var ... Herkese İyi forumlar..

Ben yaşadığım şeylerden yola çıkarak tavsiye etmek istedim.. Seçme hakkı herkesin kendine aittir..

"Motor kullanırken Marifet hız yapmak değil Hızlı düşünmektir."

Diğer Resimi TIKLAYIN !!
asus 660ti var 2 adette 24'' monitörüm var . Normalde 2 ekranı bazen bir olarak kullanıyorum ama film ve oyunlarda AKTİF olmuyor TEK Ekrana düşüyor.. Programı falan mı var hem film hem Oyun oynarken 2 Ekranı Tek Ekranmış gibi görmek için..

Şmdiden Tşk'ler.
Bugun gezinirken gördüm bu ekranı film saçma bişey ama konu xbox olunca Paylaşmak istedim..

Çok dalmışım oyuna çıktığımda ise :D .... BÜYÜK RESİM HALİ TIKLA

PSN'den Resurrection'ı satın aldım... İndirme bölümünde bir sürü MOON map download çıktı.. birde World at war Zombie Map'leri download çıktı.. şimdi bu Resurrection sadece Moon map mi ? başka birşey yokmu oyun içinde ? sadece zombie bölümünde moon haritası çıkıo başka bişey çıkaramadım ben.. birde indirme bölümündeki download'ların hepsi aynı sadece boyutları farklı ??? tam olarak ne yapmam gerekiyor ???? Tşk'ler..
!!!
Modemde hiçbir sorun yok tüm ışıklar yanıyor..

İnternet sayfasını her açtığımanda """http://212.156.1.15/domain.html """ Adresinde sürekli kendi kendine sayfayı yenile yapıyor ekranada birşey gelmiyor..

. hiçbirşey yapamıyorum hiçbiyerede giremiyorum..

Modemde hata arama yaptığımda ISP diye bir hata buluyor.. yeni modem aldım sorun hala devam ediyor... Yardımcı olursanız sevinirm...
Bulletstorm taktım update yaptı makina şimdi açıyorum herşey çalışıyor ama EKRAN YUKARI DORU KAYIYOR SONRA AŞŞADAN TeKRAR ÇIKMAYA BAŞLIYOR neden acaba ????
Hakkında
Meslek: Satış Uzmanı
İlgi Alanları: Pc,Konsol,Figür Koleksiyonu, Çizgi Roman
Forum İmzası:
Ürün Alıp-Sattıklarım..
onoffon,OssiiE,gamexir,cpt.lahzar,x-gen,myfranco,xms,ataruz,federaL,pLayer,racer007,owbilo,dargmen ,ilyus,smela,dragonstory,bahadir_bado
NebiForeverFatalist,Saygili,mazhar,huso,cani_beykozlu,tolgatokuc,Prosatarus,maystor ,porki,Manyackt,
rEaDy_for_aCtion,conquerer_ist,kurban50,Sfred,hothor,Ticcky,Pcdunyasi,Öztin,magiK,KRALL,fizboz,garuda,hitex
Forum İkinci El İmzası:
Ürün Alıp-Sattıklarım..
x-gen,myfranco,xms,ataruz,federaL,pLayer,racer007,owbilo,dargmen ,ilyus,smela,dragonstory,bahadir_bado
NebiForeverFatalist,Saygili,mazhar,huso,cani_beykozlu,tolgatokuc,Prosatarus,maystor ,porki,Manyackt,
rEaDy_for_aCtion,conquerer_ist,kurban50,Sfred,hothor,Ticcky,Pcdunyasi,Öztin,magiK,KRALL,fizboz,garuda,hitex
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Extreme
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox 360
Steam
scream0fdeath
TV
LG
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Lenovo
PSN ID
screamofdeath-
Xbox Live GamerTag
FearMaker
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.275
İkinci El Bölümü Mesajları: 810
Konularının görüntülenme sayısı: 17.706 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.