Şimdi Ara

Ilk Arızalı Jasper;Yine Gpu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
22.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.marvel

Bence xbox kutusnun içine ne koyarsan koy o kutunun boyutu değişmediği sürece içindeki hava akımı daha ii olmadığı sürece isterse karıncacell hücreli cpu koy üstünede su soutma koy yine gümler gümler :)

O kadar da abartmayalım. Tamam makine küçük ama; hava soğutma için küçük. Sıvı soğutma da işin içine girerse tabular yıkılabilir
  • ben ps3 konusunda arkadaşa katılıyorum gerekirse ebaydan gayet ucuza orjinal oyun getirilir.sonuçta oyunlar gümrükte takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: mr.marvel

Bence xbox kutusnun içine ne koyarsan koy o kutunun boyutu değişmediği sürece içindeki hava akımı daha ii olmadığı sürece isterse karıncacell hücreli cpu koy üstünede su soutma koy yine gümler gümler :)

O kadar da abartmayalım. Tamam makine küçük ama; hava soğutma için küçük. Sıvı soğutma da işin içine girerse tabular yıkılabilir

Endem Elektronik 2.5 sene evel Xbox360'ları PC kasasına yerleştiriyordu ama sanırım bu da işe yaramadı ki bu işlem pek tutmadı

sıvı soğutmada cihazın orjinalinde olmasa dahi istenirse modifiye ile yapılabilir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 9 Ağustos 2009; 17:33:01 >

• sıvı soğutmalı cihazlarda 3k gördü...
  • elinde xbox ı bile olmıyan vatandaşlar ve cok bildiğini sanan arkadaşlar ne güzel ahkam kesiyor... yok o board 3 k görmüş yok şu board 3 k görmüş,sıvı soğutma yapmışlar o 3 k görmüş peki siz gözünüzle gördünüzmü ?Sanal ortamda atip tutuyor millet koyun güzelcene resim calişintirin makineyi anlarız o zaman 3k görmüşmü görmemişmi her yazılana inanıyorsunuz... Elinde makine olmadan atip tutan vatandaşlar xbox cöptür tamammı bi haltta yaramaz bu konsoldan bir yol olmaz ok ? Adam gibi xbox kullananlar makinenin ne olduğunu biliyor zaten fazla söze gerek yok siz karalama kampanyalarına devam edin biz oyunların cıcırığını cıkarırken oturduğunuz yerden atip tutun hadi eyw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan312

elinde xbox ı bile olmıyan vatandaşlar ve cok bildiğini sanan arkadaşlar ne güzel ahkam kesiyor... yok o board 3 k görmüş yok şu board 3 k görmüş,sıvı soğutma yapmışlar o 3 k görmüş peki siz gözünüzle gördünüzmü ?Sanal ortamda atip tutuyor millet koyun güzelcene resim calişintirin makineyi anlarız o zaman 3k görmüşmü görmemişmi her yazılana inanıyorsunuz... Elinde makine olmadan atip tutan vatandaşlar xbox cöptür tamammı bi haltta yaramaz bu konsoldan bir yol olmaz ok ? Adam gibi xbox kullananlar makinenin ne olduğunu biliyor zaten fazla söze gerek yok siz karalama kampanyalarına devam edin biz oyunların cıcırığını cıkarırken oturduğunuz yerden atip tutun hadi eyw...

Eğer sıvı soğutmalı sistemin bile 3k gördüğüne inanmıyorsan açarsın foruma konu cevabını alırsın.Ben 2006 dan beri kullanıyorum o Xbox360'ı.Bi izin verde senden daha iyi bileyim bu konsolun artılarını eksilerini.Artık bırakın bu kopya fanlığınıda gerçekleri görün.Xbox 360'da kopya oyun olmasa ne yapacaktınız??

• quote:

bırakın bu kopya fanlığınıda gerçekleri görün.Xbox 360'da kopya oyun olmasa ne yapacaktınız??

Ne olacaktı çoğu PS3 alacaktı tabiki benimde bu konsolu düşünmeme tek neden orjinale para yetiştirememem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 9 Ağustos 2009; 19:22:50 >
  • arkdaslar merhaba ben steye yeni üyeyim we bu site mükemmel neyse benim xbox 360 premium 60 gb modeli we 2 gün önce tom raider underworld u oynarken dondu makina komple dondu kpattım açtım bisey yoktu sonra dün gta 4 ü oynarken makina yine dondu yin kapatıp açtım simdi makna 3 k ya gidiyor olabilir ama degisik biseyde war beni dvd rom bugünlerde acayip bisekilde calısıyo cızırtı falan geliyo sizce 3k yolcusumuyum yoksa baska bi sorunmu
  • Benim de jasper yarın geliyor,inşallah güzel bir deneme yapıp,objektif değerlendirmelerde bulunacağım.

Core pack,zephyr board,falcon board kullanmış ve maalesef aralarında falconu ebediyete uğurlamış birisi olarak,yarın için çok heyecanlıyım:)
  • cewap weren olursa swinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewil_10

cewap weren olursa swinirim

-oyunların imaj dosyalarında sorun olabilir
    -dvd kalitesinde sorun olabilir
    -dvd rom un lensinde sorun olabilir
    -Fw versiyonunda sorun olabilir
    -Gpuda sorun olabilir
    ...
  • bir arkadaş farklı bir sitede yorumunda birşeyler anlatmak istemiş.anladığım kadarıyla size aktarayım.
    "oyunları 720p yada daha yüksek çözünürlükteki görüntü formatları oynandığında xbox 360 3k yada herhangbibi arıza yapabiliyor.ama en düşük çözünürlükte oynandığında hiçbir sorun yaşanmıyor"

bana bu arkadaşın yorumu mantıklı geldi.genelde xbox360 arızaları gpu nun yada cpu nun aşırı yüke binmesinden yada aşırı ısınmasından olduğunu duyuştum.eğer yüksek çözünürlükte oyun oynanırsa pc lerde yüksek çözünürlüğü aldığımızda frame düşüşleri yaşarız.ama xbox 360 frame düşüşüne izin vermiyor cpu ile gpu ya yükleniyor.buda gpu ile cpu aşırı akım çektirecektir(güç için yem lazım)tabii doğru orantılı olarak aşırı ısı buda gpu yada cpu nun içindeki nano boyuttaki transistorlerin delinmesi arızasına yol açıyor.sonrada cihaz çöpe(gerrçi bizim ustalar gpu yu yada cpu yu değiştirebilme teknolojisine sahipler)
    ama çözünürlük minimize edildiğinde tıpkı pclerde çözünürlügü 800*600 yapıldığında nasıl grafikler akıyorsa xbox 360 da gpu ve cpu nun üzerinden yükü atacaktır.

sonradan eklenti: vehttp://forum.donanimhaber.com/m_33493900/tm.htm linkindede arkadaşımız bu olayı destekler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 11 Ağustos 2009; 1:16:16 >

• quote:

elinde xbox ı bile olmıyan vatandaşlar ve cok bildiğini sanan arkadaşlar ne güzel ahkam kesiyor... yok o board 3 k görmüş yok şu board 3 k görmüş,sıvı soğutma yapmışlar o 3 k görmüş peki siz gözünüzle gördünüzmü ?Sanal ortamda atip tutuyor millet koyun güzelcene resim calişintirin makineyi anlarız o zaman 3k görmüşmü görmemişmi her yazılana inanıyorsunuz... Elinde makine olmadan atip tutan vatandaşlar xbox cöptür tamammı bi haltta yaramaz bu konsoldan bir yol olmaz ok ? Adam gibi xbox kullananlar makinenin ne olduğunu biliyor zaten fazla söze gerek yok siz karalama kampanyalarına devam edin biz oyunların cıcırığını cıkarırken oturduğunuz yerden atip tutun hadi eyw...

Acaba Xbox'ta 3k olmasaydı ne olacaktı? Tabiki herkes Xbox alacaktı

• Orijinalden alıntı: chetaci

cewap weren olursa swinirim

-oyunların imaj dosyalarında sorun olabilir
    -dvd kalitesinde sorun olabilir
    -dvd rom un lensinde sorun olabilir
    -Fw versiyonunda sorun olabilir
    -Gpuda sorun olabilir
    ...
    kardesim benim saol cewapladıgın için beni samsung heralde dvd rom iyi dgilmi yani cod 4 eskiden iyi oynatırdı simdi cızırtı oluyo sence bunlardan hangisi olabilir tahminen ona göre tedbir alıyım
  • quote:

cok haklısın kardesim xbox sız yaşam bush un tekrar amerika baskanlıgına gelmesi gibi bisey olur
  • quote:

quote:

Evet Xbox360 almamama tek neden bu ama ben yine dayanamaz PS3'de alırdım Exculusive oyunları ve online oyunları için

• arkadaslar chetaci nin söylediklerinden hangisi bende wardır acaba cewap yazarsanız sewinirim
  • eğer sorun dvd romda ise hangi dvd romu almalıyım
  • arkadaslar lütfen cewaplarınızı bekliyorum
  • quote:

arkdaslar merhaba ben steye yeni üyeyim we bu site mükemmel neyse benim xbox 360 premium 60 gb modeli we 2 gün önce tom raider underworld u oynarken dondu makina komple dondu kpattım açtım bisey yoktu sonra dün gta 4 ü oynarken makina yine dondu yin kapatıp açtım simdi makna 3 k ya gidiyor olabilir ama degisik biseyde war beni dvd rom bugünlerde acayip bisekilde calısıyo cızırtı falan geliyo sizce 3k yolcusumuyum yoksa baska bi sorunmu

nerden aldıysan oraya danış, çok kurcalama bence
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.