< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 21 Temmuz 2019; 15:45:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 21 Temmuz 2019; 15:45:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klasik motorcu terörü, geçmiş olsun.
|
Millet birini linç etmeye yer arıyor. Olay olsa da aksiyon yaşasak diye dışarıda gezen var.
Goprolu biri olsa büyük ihtimal kavga olurdu ama kamera olmayınca boşuna dayak yemeyelim diye uzatmıyorlar. |
bu paketçilerden biriyle bende kavga etmiştim. kaldırımda yürürken arkadan hızlıca motorla geliyor, 5 metre kalan artık ben motor sesini duyarak ne oluyor diye arkama dönüyorum, ve motor benim ayağına çarpıyor, çarpmadan öncede panikle motorcu gazlıyor sesi duyuyorum. o an önce motoru çarpan kişinin üstünden kaldırdım, özür dileyeceği halde '' ne yapıyorsun sen diye '' diklenince orada yumruklamaya başladım. güzelce 4-5 tane vurduktan sonra çevredekiler toplandı. o değilde suçlu motorcu olduğu halde millet hala onu koruyordu. yan taraftaki yol bomboş, hani desen arabalar var trafik sıkışık ama yol bildiğin bomboştu.
|
|
Son model bi gopro alip yollasaydin hocam kardesimizi
|
"Motora dokunmadim kendi kendine düştü bana ne ?"
Mantığı pek doğru bir mantık değil. Geliş-gidiş yolda viraj çıkışına kamyon koyalim. Sonra çarpan adama sen suçlusun diyelim o kamyon 1 dk'dir burada hatta... Şimdi belki denilecek ki viraj değil düz yol, ancak ülkemizdeki geliş gidiş yolda yerde çift çizgi olur. Burada dönüş yasaktir, kesik çizgilerde ise ancak gelen yok ise serbesttir. Motor kullanmayan birisinin asfalti bilmemesi çok normal ne yollar var, çukurlu islak veya parlak asfalt virajda fren yapsam daha iyi dedirten. "Motor önüne bakmiyormus, " evet haklısın motorcular arabada gibi sadece onune bakmaz, omuz ustu kontrol eder her an 360° risklerin farkina varmaya calisirlar. Çünkü kirilganlar birazda aceleleri olunca, kafa dalgin olunca kaza kaçınılmazdır. Sen neden bir sonraki tek seferde dönebileceğin kavşaktan donmuyorsan ya da kavsakta geleni gideni iyice beklemiyorsan onunda o an ne düşündüğünü bilemeyiz. Ancak Motorcununda tabi kendi sorumluluğu güven içerisinde seyehat etmek, kendi önlemlerini almasi onemli. Nihayetinde ne senin tutumun doğru ne de motorcunun çok sert bir şekilde tepki vermesi... eh.. tabi şu da var 30-50km/h ile giderken yere yapışan hiçbir canlı ellerinde cicekler yerde seni beklemez. Bazen nasıl kamyonlar bizden çok büyük ve yanimizdan gecerken korkutuyor ise, motorsikletlerinde kaportası olmadığını kolay yoldan cikabilir ve hassas olmadığını unutuyor muyuz acaba ? Yere dökülen bir şişe su bile bir motorcuyu canindan edebilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|