Şimdi Ara

ilgim olmayan kaza başıma dert oldu (motorcu içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugün öğlen gidiş geliş ve çokta geniş olmayan bir caddedeyim ve geri dönmem lazım. önümü arkamı kontrol ettim yol boş ve sola doğru kırdım. arabamın büyük olması sebebiyle en az 2-3 hamlede dönebilirim. herneyse ya 2 yada 3. sefer de bir baktım motor geliyor ve patküt kaydı kendi kendine düştü.

motorcu kalktı küfür etti görmüyor musun nerden çıkıyorsun falan derken oğlum salak mısın dedim ben 1 dk dır burdan dönmeye çalışıyorum yolun ortasındayım.
    klasik türk milleti hemen toplandı suçluyu tayin edecekler ya.
    ulan siz manyak mısınız ben buna dokunmadım bile önüne bakmıyormuş beni görünce fren sıktı kaydı düştü dedim.
    biri zıpladı tali yoldan çıktın falan bana bakın delirtmeyin beni dedim ne tali yolu. burası gidiş geliş yol ve ben nizami olarak dönüyorum.
    baktılar ben geri adım atmadım motorcuyu kaldırdılar hadi git falan gönderiyorlar. motorcuyu çektim gözüm döndü dövecektim birileri geldi ayırdı bende çek git şuradan elimde kalma milletinde başını belaya sokma dedim

uzun oldu ama durduk yere başım belaya giriyordu sizlere anlatmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 21 Temmuz 2019; 15:45:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu paketçilerden biriyle bende kavga etmiştim. kaldırımda yürürken arkadan hızlıca motorla geliyor, 5 metre kalan artık ben motor sesini duyarak ne oluyor diye arkama dönüyorum, ve motor benim ayağına çarpıyor, çarpmadan öncede panikle motorcu gazlıyor sesi duyuyorum. o an önce motoru çarpan kişinin üstünden kaldırdım, özür dileyeceği halde '' ne yapıyorsun sen diye '' diklenince orada yumruklamaya başladım. güzelce 4-5 tane vurduktan sonra çevredekiler toplandı. o değilde suçlu motorcu olduğu halde millet hala onu koruyordu. yan taraftaki yol bomboş, hani desen arabalar var trafik sıkışık ama yol bildiğin bomboştu.
    quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bu paketçilerden biriyle bende kavga etmiştim. kaldırımda yürürken arkadan hızlıca motorla geliyor, 5 metre kalan artık ben motor sesini duyarak ne oluyor diye arkama dönüyorum, ve motor benim ayağına çarpıyor, çarpmadan öncede panikle motorcu gazlıyor sesi duyuyorum. o an önce motoru çarpan kişinin üstünden kaldırdım, özür dileyeceği halde '' ne yapıyorsun sen diye '' diklenince orada yumruklamaya başladım. güzelce 4-5 tane vurduktan sonra çevredekiler toplandı. o değilde suçlu motorcu olduğu halde millet hala onu koruyordu. yan taraftaki yol bomboş, hani desen arabalar var trafik sıkışık ama yol bildiğin bomboştu.
    inanırım çünkü dokunmadığım ellemediğim ilgim bile olmayan bir motor düştü diye ihale bana kalıyordu
    "Motora dokunmadim kendi kendine düştü bana ne ?"
    Mantığı pek doğru bir mantık değil.
    Geliş-gidiş yolda viraj çıkışına kamyon koyalim. Sonra çarpan adama sen suçlusun diyelim o kamyon 1 dk'dir burada hatta...

Şimdi belki denilecek ki viraj değil düz yol, ancak ülkemizdeki geliş gidiş yolda yerde çift çizgi olur. Burada dönüş yasaktir, kesik çizgilerde ise ancak gelen yok ise serbesttir.
    Motor kullanmayan birisinin asfalti bilmemesi çok normal ne yollar var, çukurlu islak veya parlak asfalt virajda fren yapsam daha iyi dedirten.

"Motor önüne bakmiyormus, " evet haklısın motorcular arabada gibi sadece onune bakmaz, omuz ustu kontrol eder her an 360° risklerin farkina varmaya calisirlar. Çünkü kirilganlar birazda aceleleri olunca, kafa dalgin olunca kaza kaçınılmazdır.

Sen neden bir sonraki tek seferde dönebileceğin kavşaktan donmuyorsan ya da kavsakta geleni gideni iyice beklemiyorsan onunda o an ne düşündüğünü bilemeyiz.

Ancak Motorcununda tabi kendi sorumluluğu güven içerisinde seyehat etmek, kendi önlemlerini almasi onemli.

Nihayetinde ne senin tutumun doğru ne de motorcunun çok sert bir şekilde tepki vermesi... eh.. tabi şu da var 30-50km/h ile giderken yere yapışan hiçbir canlı ellerinde cicekler yerde seni beklemez.

Bazen nasıl kamyonlar bizden çok büyük ve yanimizdan gecerken korkutuyor ise, motorsikletlerinde kaportası olmadığını kolay yoldan cikabilir ve hassas olmadığını unutuyor muyuz acaba ?

Yere dökülen bir şişe su bile bir motorcuyu canindan edebilir.
  • Youtube deki videolardan az çok tahmin edebiliyorum belki onlardan birine denk geldin

• quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Youtube deki videolardan az çok tahmin edebiliyorum belki onlardan birine denk geldin
    yok bu scooter paketçi video falan yok. keşke olsaydı videosu millet izlerdi nasıl motor kullanılmaz diye

• Klasik motorcu terörü, geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Klasik motorcu terörü, geçmiş olsun.
    maalesef...
    bizim türk milletide bi garip. bir anda 20 kişinin arasında kaldım ve laf anlatmaya çalışıyorum

• Millet birini linç etmeye yer arıyor. Olay olsa da aksiyon yaşasak diye dışarıda gezen var.

Goprolu biri olsa büyük ihtimal kavga olurdu ama kamera olmayınca boşuna dayak yemeyelim diye uzatmıyorlar.
  • bu paketçilerden biriyle bende kavga etmiştim. kaldırımda yürürken arkadan hızlıca motorla geliyor, 5 metre kalan artık ben motor sesini duyarak ne oluyor diye arkama dönüyorum, ve motor benim ayağına çarpıyor, çarpmadan öncede panikle motorcu gazlıyor sesi duyuyorum. o an önce motoru çarpan kişinin üstünden kaldırdım, özür dileyeceği halde '' ne yapıyorsun sen diye '' diklenince orada yumruklamaya başladım. güzelce 4-5 tane vurduktan sonra çevredekiler toplandı. o değilde suçlu motorcu olduğu halde millet hala onu koruyordu. yan taraftaki yol bomboş, hani desen arabalar var trafik sıkışık ama yol bildiğin bomboştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Millet birini linç etmeye yer arıyor. Olay olsa da aksiyon yaşasak diye dışarıda gezen var.

Goprolu biri olsa büyük ihtimal kavga olurdu ama kamera olmayınca boşuna dayak yemeyelim diye uzatmıyorlar.
    motorcu daha yerdeyken küfür etmese kalkıp yardım edecektim ama küfürü duyunca ve millet toplanınca ben delirdim
    bi olayda yok yani kaza da yok sadece fren yapmasını bilmeyen önüne bakmayan scooter düştü.

ama hemen linç edelim olayı başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bu paketçilerden biriyle bende kavga etmiştim. kaldırımda yürürken arkadan hızlıca motorla geliyor, 5 metre kalan artık ben motor sesini duyarak ne oluyor diye arkama dönüyorum, ve motor benim ayağına çarpıyor, çarpmadan öncede panikle motorcu gazlıyor sesi duyuyorum. o an önce motoru çarpan kişinin üstünden kaldırdım, özür dileyeceği halde '' ne yapıyorsun sen diye '' diklenince orada yumruklamaya başladım. güzelce 4-5 tane vurduktan sonra çevredekiler toplandı. o değilde suçlu motorcu olduğu halde millet hala onu koruyordu. yan taraftaki yol bomboş, hani desen arabalar var trafik sıkışık ama yol bildiğin bomboştu.
    inanırım çünkü dokunmadığım ellemediğim ilgim bile olmayan bir motor düştü diye ihale bana kalıyordu

• Son model bi gopro alip yollasaydin hocam kardesimizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında youtube gropro görüntün düşer
  • Gayet normal bir durum zavallı ve sahipsiz ülkemde...
    Milleti delirttiler,millet de patlaması gereken yere patlayamadığı veya patlayamayacağı için kimi bulursa ona patlıyor...Ama en az yarısı bilmiyor ki bu günleri kendi elleriyle yarattılar...
  • Hocam alıcaktın o kaskı kafasına kafasına vurucaktın
  • çakal herif çizdirdi ya karenajı, sana ödetecek aklınca..
  • Geçmiş olsun, belli ki motosikleti kullanan acemi ve sorunu başka yerde aramaya çalışmış. Burada genelleme yapanlara da yazıklar olsun diyorum. Böyle büyük topluluklara laf söyledikçe o topluluğun içindeki iyi insanların da günahını alıyorsunuz.

• Öncelikle geçmiş olsun, kaza mahalini yaptığınız betimleme ile düşününce u cekmenin yasak olduğunu tahmin ediyorum. Eğer u çekmek yasak olan yerde bu hamleyi yaptıysanız evet siz suçlusunuz.

• Motorcular bazilari özürlü oluyor evet :) mal bütün yolu kendinin saniyor ve araclardaki herkesde bukelemun gibi göz var saniyor bi gozle arkayi kesip bir gozle onume saga sola bakicam kimse aynaya bakmaz 2 3 serit yolda anca serit degistirirken bakar biri geliyor mu diye okuzler 2 arabanin arasindan saniyelik hareketler yapiyorlar cogu zaman zaten kör noktadalar aynaya baksanda goremezsin yani 2 arac yan yana gidiyoz geliyor aradan gecip onumuze atlayip yavasliyor bide sana laf yapar kactir sabrediyorum bu fastfood zincirlerinin kuryeleri yapio bunu cogunlukla biri belasini bulcak en son hergun bunlarla ugrasiyom trafikde

• Araç içi kamera çok önemli

• Sizin 2-3 dk dir dönmeye çalışmanız ne motorcuyu ne de ordan geçen hiçbir aracı ilgilendirmez.Buyuk ihtimal bı anda çıktınız motorcuda panik fren yaptı.Motorcunun düşmesi sizin hataniz ve motorda fren yapmak arabadaki kadar kolay değil.Bide kendi kendine düştü demişsiniz gerçekten çok komik.Öncelikle motorcuya daha sonrasında arabanıza bir hasar gelmediğine sevineceginize gelmiş kendi kendine düştü sinirlendi diyosunuz hala.vallahi şaka gibisiniz!

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yoo ben bayada uzatiyorum.Kameramda yok ayrıca.Kac kere artistlik yapıp ilerde dur diyip daha sonra kacanla karşılaştım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.