|
Aracıma arkadan bir araç vurdu. Tampon düzeltilecek, boyanacak. Kaportacı, araç yatış ve değer kaybı da al dedi. Derken, 1 hafta sonra arandım. Expertiz şirketinden aradıklarını, iban numarası vermemi istedi. Buraya kadar normal. Daha sonra aracınızın değer kaybını ve yatış parasını da alalım dediler. Noterden kendilerine vekâlet verilmesini söylediler. Ben ilk başta normal sandım. Bu işlere bakan avukat arkadaşım var ona sordum. Sakın verme, expertiz firması değil onlar dolandırıcı dedi. Şöyle ki, sizden vekâlet aldıktan sonra gerçekten de davaya bakıyorlar. Davadan gelen para 10 bin diyelim. 10 bini ceplerine indirip, size de 20 bin avukatlık ücreti çıkarıyorlar. Hele vekâlet örneğine dikkat etmezseniz, aracınızın satış yetkisini bile vermiş olabilirsiniz. Ben kendisine, kendi avukat arkadaşım var dedim. Onlar komisyon alıyor bir almıyoruz expertiz firması olduğumuz için dedi. Bak bak, babasının hayrına yapıyor yani 😆 İlk başta da iban isteyip güven veriyor size sözde. Aracın parasını yatıracağız diye. Belki bir çok kişi bilmiyor bunu. Yarın bir gün bu yöntem haber kanallarına bile çıkabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt