Şimdi Ara

Sinüzit Geçiren Var Mı? (Yok böyle bi olay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gündür sinüslerim acayip acıyor 3 gündür antibiyotik içiyorum ağrı hala geçmedi öksürük vardı o geçti. Daha önce geçiren var mı nasıl atlatılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kronik değil akut sinüzit seninki. 2 yol tavsiye edebilirim:

1- Hemen bir tencereye su koy, evde varsa eğer okaliptüs yağı / vicks krem / mentol damlat birkaç damla.
    Kafanın üzerine havlu ört ve buharı bir süre burnundan solu.

2- Yarın eczaneye git ve "sinus rinse kit" al. Burun yıkama aletidir, kronik sinüziti olan biri olarak hayat kurtarmıştır.
    Nasıl kullanacağın internette mevcut.
    ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • tuzlu suyu burnuna çek ve tükür gelenlere çok şaşıracaksın

• sa dostum grip geçirdim 3 gün önce iyileştm ama baş ağrım ve boyun ağrım geçmedi 2 haftadır. Azaldımı azaldı ama hala tam geçmedi.

Başıma vuruyor şuan hala. Sağ sola dönüp konussam boyun ve baş ağrım baslıyor. İşe başlicam ve moralim bozuk bu sinuzitmidir? Bilen varmı ?

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Git muayene ol usta o çileyi çekmeye değmez benim 4 gündür sinüsler bombok hiçbişey yapasım gelmiyor hayattan kesildim

• Westbrook kullanıcısına yanıt
    baş ve boynun ağrıyormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Yok burun

• Sinus rise kit
    Papatya yaprakalrini kaynat onun buharini burnundan cek
    3.ise tere alacaksin limon sıkmadan gunde 5 dene yiceksin bisicgin galmaz dene gor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.