Şimdi Ara

Ilandaki klasik mercedes alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-orjinal-mercedes-280-s-192.000-km-tertemiz-200879547/detay

arkadasim bugun bakmaya gitmis 1978 model,4 cam otomatik, h.d direksiyon... lpg de km basina 40 kurus tuketimi varmis 192.000 orjinal km eski irak buyukelcisinin arabasiymis

sadece lokal boyalar varmis degisen yok...kaportanin birkac yerinde ufak tefek noktasal paslanma baslangiclari varmis onlarda halledildi mi masrafsiz binilebilirmis. Nasil bu arac alinir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır tabiki de otomatik olsaydı daha iyi para ederdi aslında.
    Döneminin en iyi aracıdır bana göre.
    Pazarlık yapıp alın mutlaka.
    Bakımları tam olduğunda da sorun çıkarmaz.
    Kesinlikle alınır diyorum tam zevk arabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Motor sağlamsa alınır, araç çok temiz duruyor. Ancak neden ucuz fiyat istemişler, o biraz düşündürücü. Çünkü klasik diye bu araçlara 50-60.000TL fiyat çekenler oluyor. Eğer koltuklar orjinalse araç çok iyi.

37 yaşındaki bir arabadan bahsediyoruz. Ayrıca bu araba klasik statüsünde bile değil. 50-60.000 TL'yi geçtim 20.000 TL veren varsa bu arabalara aklından şüphe duyarım.
  • Bu Araçların bazılarının motoru alüminyum Gövde oluyor . Motor arızası var ise yapacak usta bulamazsın. Parçasını da bulamazsın. Ancak yurtdışı sipariş. Iyice kontrol ettirmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

quote:

Motor sağlamsa alınır, araç çok temiz duruyor. Ancak neden ucuz fiyat istemişler, o biraz düşündürücü. Çünkü klasik diye bu araçlara 50-60.000TL fiyat çekenler oluyor. Eğer koltuklar orjinalse araç çok iyi.

37 yaşındaki bir arabadan bahsediyoruz. Ayrıca bu araba klasik statüsünde bile değil. 50-60.000 TL'yi geçtim 20.000 TL veren varsa bu arabalara aklından şüphe duyarım.

Bu araç klasik statüsünde de, kült bir model değil. Bu bağlamda bu araç evet 50-60 etmez. Ama duruma göre 20 civarı edebilir. Fiyat bana da düşük geldi. Bu araba gerçekten mükemmelse ve aksesuarları eksiksizse, bana göre 5000-6000TL daha pahalı olabilirdi.

Koltuk döşemelerinin orjinal olduğunu sanmıyorum. Ancak koltuklar orjinal. Döşemenin orjinaline mümkün olduğunca uygun yapılıp yapılmadığını, dönemin mercedes klasikçileri daha iyi bilir. Benim pek fikrim yok. Ben Amerikan'cıyım abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

quote:

Bu araç klasik statüsünde de, kült bir model değil. Bu bağlamda bu araç evet 50-60 etmez. Ama duruma göre 20 civarı edebilir. Fiyat bana da düşük geldi. Bu araba gerçekten mükemmelse ve aksesuarları eksiksizse, bana göre 5000-6000TL daha pahalı olabilirdi.

Koltuk döşemelerinin orjinal olduğunu sanmıyorum. Ancak koltuklar orjinal. Döşemenin orjinaline mümkün olduğunca uygun yapılıp yapılmadığını, dönemin mercedes klasikçileri daha iyi bilir. Benim pek fikrim yok. Ben Amerikan'cıyım abi.

Ya hocam şimdi Türkiye şartlarında mecuburz 20 vermeye. Fakat 37 yaşında bir arabaya 20.000 TL bağlamak bana saçma geliyor. Hele günlük kullanmak için bu arabayı almak mantıksız. Malum güvenlik konusundan dolayı sıcak bakamıyorum bu arabalara.

• quote:

Ya hocam şimdi Türkiye şartlarında mecuburz 20 vermeye. Fakat 37 yaşında bir arabaya 20.000 TL bağlamak bana saçma geliyor. Hele günlük kullanmak için bu arabayı almak mantıksız. Malum güvenlik konusundan dolayı sıcak bakamıyorum bu arabalara.

Günlük kullanılmaz bence de. Ama haftasonu gezmeye falan kullanılır, neden olmasın.

Valla bende direksiz 2 kapı 57 Belair V8 var. Elimi öpene 90.000 TL'ye satabilirim (ama nah satarım, orası ayrı). ABD'de bu bakımda, bu orjinallik seviyesinde satış fiyatı 30.000$'ın altına düşmez. Bu klasik işi Türkiye'ye has bir durum değil. Türkiye'de evet daha pahalı. Ama bu ara modeller konusunda haklısınız. Değerinin çok üstüne satılan çok araba var. 80 Pontiac Trans-am klasik olmuş 35 kağıda satılıyor memlekette. Dünya'da hali hazırda 300.000 tane sokakta olan araba. Trans-am serisinin en çirkini olabilir üstelik. 72 trans-am satsa 35'e gene bir nebze, anlarım.

Para etmeyecek eski araba merakı Devlet Bahçeli'de var mesela. Kült olmayan bir gangalaz Volvo, bir gangalaz Merco var adamda. Dünya paraya çok az km'de bir reno 12 almış sanırım yenilerde... Klasikle eskiyi ayıran ince bir çizgi var. Mercedes'in birçok modelinde bu çizgi belirsiz oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda CR-Z alinir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Fluence ZE alinir mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Günlük kullanılmaz bence de. Ama haftasonu gezmeye falan kullanılır, neden olmasın.

Valla bende direksiz 2 kapı 57 Belair V8 var. Elimi öpene 90.000 TL'ye satabilirim (ama nah satarım, orası ayrı). ABD'de bu bakımda, bu orjinallik seviyesinde satış fiyatı 30.000$'ın altına düşmez. Bu klasik işi Türkiye'ye has bir durum değil. Türkiye'de evet daha pahalı. Ama bu ara modeller konusunda haklısınız. Değerinin çok üstüne satılan çok araba var. 80 Pontiac Trans-am klasik olmuş 35 kağıda satılıyor memlekette. Dünya'da hali hazırda 300.000 tane sokakta olan araba. Trans-am serisinin en çirkini olabilir üstelik. 72 trans-am satsa 35'e gene bir nebze, anlarım.

Para etmeyecek eski araba merakı Devlet Bahçeli'de var mesela. Kült olmayan bir gangalaz Volvo, bir gangalaz Merco var adamda. Dünya paraya çok az km'de bir reno 12 almış sanırım yenilerde... Klasikle eskiyi ayıran ince bir çizgi var. Mercedes'in birçok modelinde bu çizgi belirsiz oluyor.

Abi ben 72 Torino alacaktım hurdasına 20.000 TL istiyorlar. Aynı arabayı ABD'de bakımlısını 3000 Dolar gibi bir fiyata buldum. Yine ABD'de para etmeyen Cadillac ve Lincoln'lar ateş pahası bizde.

• Sağında solunda çürük yoksa, motorda iyiyse alınır

• quote:

quote:

trans am'ın o kasasını ben çok seviyorum aslında

Ilandaki klasik mercedes alinir mi ?

ilandaki mercedes çok temiz duruyor, fiyat bana da baya ucuz geldi o paraya bence gayet alınır tabii idda edildiği gibi sorunsuzsa.

• benim de yakın dönemde almayı planladığım 77-90 arası caprice classiclere 30 bin dolara kadar para istiyor millet. fiyatlar uçmuş gitmiş o nedenle bu araç denildiği gibiyse bence çok ucuz.
  • Şu sahibindene girip klasik araç fiyatlarına bakıyorum, dehşet yüksek yahu biraz kafi olsa yine alınabilir de istedikleri paralar çok fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.