Kia xceed mi skoda kamiq mi
-
-
Kamiq elite biraz fazla sade içi, donanım olarak tatmin etmeyebilir ama ben tsi+dsg binmek istiyorum seviyorum diyen alabilir.
XCeed motor baya iyi, donanım da öyle. Bence fiyat olarak da satışa çıktığından beri en makul zamanı.
-
Xceed benim de radarımda...motor şanzıman ve donanım olarak oldukça iyi. -
Xceedin ikinci eli ölü piyasası yok satarken çok zorlanirsin . Kamiq hem daha kaliteli hemde piyasası çok daha iyi -
Kamiq mi xceed'den kaliteli -
O fiyat bantına multijet avantajıyla compass yada daha sevimli olduğu için renegade , 3008 , tiguan , 2017 Q2 falan daha gösterişli ve mantıklı geliyo bana 1.5K civarı verdiğin bi araba ben burdayım demeli. Ama illaki ikisinden biri olucaksa ikinci eli zayıf olmasına rağmen xceed alırdım daha cezbedici duruyor , kamiq çok sıradan basit bir araba ve jip hissi vermiyor öyle bir ruhu yok binek araba gibi skoda markasıda zaten toyota reno gibi emekli yaşlı adam arabası vibe intibası çok kötü.
-
Millet ezbere yorum yazıyor. Kamiq'in koltuğu bile o kadar sert ki ben B sınıfım diye bağırıyor. -
Xceed daha iyi ama ikinci elini bilemiyorum. Kamiq’i bir türlü sevemedim. 2021 civarı boş paketi çok boş gelmişti bana. 1.5tsi olanı alacaktık gereksiz de pahalı geldi o dönem. -
kia
-
bu arkadaş ne diyosa tam tersi doğrudur, otomobil konusunda turnusol gibi kendisi
-
Xceed daha iyi bir üretim.Kamik bir alt sınıf ilaveten.
-
Xceed alınır. Fiyatı da diğer araçlara göre uygun kaldı. -
Hiçbir halttan anlamadığı belli
-
Bugün bayide inceledim. Xceed Elegance plus. Araç güzel. Şu anda fırsat aracı gibi duruyor. 1500 bandındaki diğer araçlarada bakmak lazım.
Arona fr plus a 1400 dedi bayi. Kamiq le xceed i kıyaslamam bile. Otomobilden anlayan kimsede kıyaslamaz zaten. -
Hızlı bir karşılaştırma ;
Kia XCEED 1.5 DCT Elegance Plus C Sınıfı Crossover 1590 TL (Metalik Boya dahil)..Skoda Kamiq 1.5 Premium DSG (Hediyesi dededen kalma el freni ve DSG piyangosu bedava) B Sınıfı SUV cuk 1915 TL+20 TL Metalik boya farkı
Kia XCEED ,kampanya kapsamında bu ay 200.000 TL indirim yapmış vaziyette..Kamiq e göre çok daha kaliteli ,bir üst sınıf, bagajı, boyutları ve aks mesafesi dolayısı ile arka koltuk diz mesafesi daha fazla..yol tutuşu ve sessizliği de ayrıca dile getiriliyor.
Kia yaksa yaksa 0,5 lt fazla yakar Skoda dan ve 0-100 km si de 1 sn daha geridir..Bunlarda kafaya takılacak şeyler değil..Zevkler renkler ama XCEED çok daha yakışıklı araç
Kia grubunun dayanıklılığı , arıza düşüklüğü konusundaki müşteri memnuniyeti ,çıtanın Avrupa ya göre çok daha yüksek olduğu USA da bile tescillenmiş durumda. Bakınız J.D Power
Biri pireyse öbürü deve yani..Gittim gördüm beğendim..Şu an müsait olsam bu fiyata XCEED çok çok uygun..Ama sanırım gelecek sene sonu ya XCEED yeni kasa gelirse onu alacağım..ya da kesinlikle K4 Hatchback adı altında Ceed in devamı bir araç çıkaracaklar onu alacağım..
Karşılaştırmak gerekirse XCEED in karşılaştırılacağı araç Kamiq değil Focus Active dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 11 Ekim 2024; 8:55:7 >
-
xceed tartışmasız kamiqten çok daha kaliteli ve olmuş bir araç. -
Skoda ceosuna sorsan xceed der. Kamiq dedigin yukseltilmis fabia, arona dedikleri de yukseltilmis ibiza. Daha fazlasi degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Ekim 2024; 23:46:29 > -
Skoda CEO su ile görüştüm..''Abi bunaldım VAG bütün fabrikaları kapatıyor..artık Çinli olup tüm üretimi oraya kaydıracaklarmış ben de istifa edip kaçıyorum, ömür boyu maymun beyni, domuz billuru yiyemeyeceğim para uğruna'' dedi..Japon'dan G.Kore'liden şaşmayın diye de ekledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Kasım 2024; 20:41:8 > -
-
Çok saçma bir versüs. Net şekilde Xceed. Üstte gerekli açıklamalar yapılmış zaten. Sadece son gelen multimedya ekranın kablosuz Car Play ve A. Auto desteği vs. var mı ondan emin değilim, önceki sene yoktu ama yenilediler diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ekim 2024; 13:31:17 >
bu arkadaş ne diyosa tam tersi doğrudur, otomobil konusunda turnusol gibi kendisi |
Millet ezbere yorum yazıyor. Kamiq'in koltuğu bile o kadar sert ki ben B sınıfım diye bağırıyor.
|
Skoda ceosuna sorsan xceed der. Kamiq dedigin yukseltilmis fabia, arona dedikleri de yukseltilmis ibiza. Daha fazlasi degil
|
Kamiq mi xceed'den kaliteli
|
Hızlı bir karşılaştırma ; Kia XCEED 1.5 DCT Elegance Plus C Sınıfı Crossover 1590 TL (Metalik Boya dahil)..Skoda Kamiq 1.5 Premium DSG (Hediyesi dededen kalma el freni ve DSG piyangosu bedava) B Sınıfı SUV cuk 1915 TL+20 TL Metalik boya farkı Kia XCEED ,kampanya kapsamında bu ay 200.000 TL indirim yapmış vaziyette..Kamiq e göre çok daha kaliteli ,bir üst sınıf, bagajı, boyutları ve aks mesafesi dolayısı ile arka koltuk diz mesafesi daha fazla..yol tutuşu ve sessizliği de ayrıca dile getiriliyor. Kia yaksa yaksa 0,5 lt fazla yakar Skoda dan ve 0-100 km si de 1 sn daha geridir..Bunlarda kafaya takılacak şeyler değil..Zevkler renkler ama XCEED çok daha yakışıklı araç Kia grubunun dayanıklılığı , arıza düşüklüğü konusundaki müşteri memnuniyeti ,çıtanın Avrupa ya göre çok daha yüksek olduğu USA da bile tescillenmiş durumda. Bakınız J.D Power Biri pireyse öbürü deve yani..Gittim gördüm beğendim..Şu an müsait olsam bu fiyata XCEED çok çok uygun..Ama sanırım gelecek sene sonu ya XCEED yeni kasa gelirse onu alacağım..ya da kesinlikle K4 Hatchback adı altında Ceed in devamı bir araç çıkaracaklar onu alacağım.. Karşılaştırmak gerekirse XCEED in karşılaştırılacağı araç Kamiq değil Focus Active dir |
Hiçbir halttan anlamadığı belli |
Bugün bayide inceledim. Xceed Elegance plus. Araç güzel. Şu anda fırsat aracı gibi duruyor. 1500 bandındaki diğer araçlarada bakmak lazım.
Arona fr plus a 1400 dedi bayi. Kamiq le xceed i kıyaslamam bile. Otomobilden anlayan kimsede kıyaslamaz zaten. |
Benzer içerikler
- opel 1.2 t motor nasıl
- yetkili serviste airbag değişimi
- renault fluence touch 1.5 dci edc 110 bg yorumlar
- otomatik vites a ne demek
- toyota yaris en çok tutulan modeli hangisi
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X