< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan.07 -- 24 Mayıs 2019; 1:1:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan.07 -- 24 Mayıs 2019; 1:1:28 > |
şu fiyatları eleştirenleri anlamıyorum kendi araçları olsa ucuza satcakmı kardesim o yıl adam zamanında 80bin tl araca bağlamış sen naptın o yıl sende bağlasaydın.
sıfır fiyatları almış başını gidiyor, vergiyi sorgula sonra gel ikinci el fiyatını sorgula. sıfırı 136bin tl olan clio adam ikinci el 2 yaş büyüğünü sana 50bin tl vericek hali yokya önce kendini sorgula nerede yaşıyorum niye bu kadar vergi ödüyorum diye. |
Düşeceğini umut etmek ütopik bir hayal
|
yaklaşık 2 sene önce benzer başlık açıp; 58 bine civic almıştım; şimdi aracım gözü kapalı 70 e gider...siz karar verin piyasa düşer mi düşmez mi???
böyle giderse 2 sene sonra 80 edecek..ne yazık ki ülkemiz de dinamikler aşağı doğru ilerliyor...kısa vadede ben herhangi bir iyileşme olacağını hiç düşünmüyorum...zaten 0. km araç satışları da ortada...insanların her gün alım gücü düşüyor... böyle giderse arabadan vs..vs.. den önce karnımızı doyurmayı konuşacağız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 24 Mayıs 2019; 17:30:29 > |
|
|
|
|