< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
geri görüş kamerası dediği şey o 3 aynanın göstermediği her şeyi gösteriyor. Hani geri giden arabanın altında kalan çocuklar oluyor ya işte onlar o aynalara bakanların bir kısmı tarafından eziliyor.
Ya hiç geri görüş kamerası görmedin yada iş olsun diye sallıyorsun. 3 Ayna da kontrol edilmeli ama geri görüş kamerası her arabaya mecburi olmalı. |
Nişanlısı geldi ve sana birşey demeden nişanlısına söve söve arabaya bindirdi gelen adam öyle mi?
İnanalım mi, bu kısmı iyi yazamamışsın gibi geldi bana Art niyet bir amaç kurgu var Forumda bu kurguyu sehvetle destekleyip karalama yapacaklar çok sayıda ama Allah tan Ülkemiz geneline vurunca azınlık durumdasınız |
![]() ![]() |
kesinlikle din düşmanı vs değilim
Tmm |
İlkokul bilgisi; duran arabanın arkasından önünden geçilmez.
Bize ilkokulda böyle öğrettiler.Araba çalışır vaziyette duruyorsa arkasıdnan önünden geçilmez. Kavşaktayken kavşakta olan arabaya yol verilir.Temel trafik kuralı bunlar. Bizim zamanımızda ilkokulda öğretiliyordu bunlar. Düzeltme: hala öretiyorlarmış ilkokul5 bilgisihttp://www.sinifogretmeniyiz.biz/5.Sinif-Trafik-Guvenligi-Yaya-soru_ayrintisi-10659.asp |
Herkes teknoloji kullanımını eleştirmiş, ayna var demiş. Ama kör noktaları yok eden zaten bu teknolojiler. Arkadaş aynadan baktım dese "aracına park sensörü taktır, geri görüş kamerası taktır" diyeceklerdir muhtemelen...
|
Valla, böyle bir kesim var, yorumlarda yazılanlara da hak veriyorum. Bunun siyasetle dinle alakası yok. Seviyesiz, eğitimsiz, anlayışsız tipler. Nereden buluyorlar bu kadar parayı hayret
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipisipispis -- 17 Şubat 2018; 16:11:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracarys41 -- 18 Şubat 2018; 14:5:47 > |
|
|
|