Şimdi Ara

İGUANA İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
34.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bi üyenin igunasını gördüm nasıl güzel bi hayvandır o öyle ya boyuda 1.80 olmuş bende bi iguna almaı düşünüyorum alırken tabikiki bulabildiğimin en küçüğünü alıp büyütücem şimdi besleyenlere bi kaç bişey sormak istiyorum

1- ne yerler,su içerlermi ,tuveletlerini nasıl yaparlar

2-hastalanırlar mı,aşı yaptırılır mı

3- boyları kocaman olduğunda bahçeye bağlasam olur mu,kedilere bişey yapar mı

• en önemlisi ısırır mı bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

en önemlisi ısırır mı bunlar?
    Bende isterdim ama annem tırsar bundan şimdi alamam ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

Bende isterdim ama annem tırsar bundan şimdi alamam ki...

Alıntıları Göster
    benim annemde istemiyo bende resti çekicem ya iguana bu eve gelir ya ben iguana'nın yanına taşınırım
  • dün nerdeydin? dün konusu vardı.

http://forum.donanimhaber.com/m_23729909/mpage_1/key_//tm.htm#23733968

Iguana ısırmaz. Fantazi kırbaç saldırısı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

dün nerdeydin? dün konusu vardı.

http://forum.donanimhaber.com/m_23729909/mpage_1/key_//tm.htm#23733968

Iguana ısırmaz. Fantazi kırbaç saldırısı yapar
    Çok küçükken sosyalleştirirsen bir köpek gibi evcil olur aynı resimdeki gibi severken uyur ama sosyalleştirmezsen doberman gibi bidaha yanına yaklaşamazsın, eline almaya çalışırsan bile iğne gibi tırnaklarla heryerini kanatır, ısırmaz zaten dişi yok.. Tuvalet eğitimi rahatlıkla alabilir, benimki gazeteye yapıyordu mesela. Aşısı falan yok, bağlanıcak bi hayvan da değil. Yaşayacağı ortam soğuk olursa ölür, vucut ısısı 28 derecenin altına düşmemeli yediklerini sindirmesi için özel ısıtmalı kaya gibi malzemeleri var üstüne çıkacağı vs. Sadece yeşillik yer otobur kısaca ama yememesi gereken meyve ve sebzelerde var. En seveceği şeyler brokoli, muz, yeşil salata vs. Su çok nadir içer ama vucudunu ıslatabilecei bi yere ihtiyacı var yoksada günde 1 kez spreyle ıslatırsın renkleri ve derisinin sağlığı için gerekli
     İGUANA İSTİYORUM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 6 Haziran 2008; 16:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermaltake

Çok küçükken sosyalleştirirsen bir köpek gibi evcil olur aynı resimdeki gibi severken uyur ama sosyalleştirmezsen doberman gibi bidaha yanına yaklaşamazsın, eline almaya çalışırsan bile iğne gibi tırnaklarla heryerini kanatır, ısırmaz zaten dişi yok.. Tuvalet eğitimi rahatlıkla alabilir, benimki gazeteye yapıyordu mesela. Aşısı falan yok, bağlanıcak bi hayvan da değil. Yaşayacağı ortam soğuk olursa ölür, vucut ısısı 28 derecenin altına düşmemeli yediklerini sindirmesi için özel ısıtmalı kaya gibi malzemeleri var üstüne çıkacağı vs. Sadece yeşillik yer otobur kısaca ama yememesi gereken meyve ve sebzelerde var. En seveceği şeyler brokoli, muz, yeşil salata vs. Su çok nadir içer ama vucudunu ıslatabilecei bi yere ihtiyacı var yoksada günde 1 kez spreyle ıslatırsın renkleri ve derisinin sağlığı için gerekli
     İGUANA İSTİYORUM YARDIM

Alıntıları Göster
    1 Sadece ot yerler
    2 Uygun ortamı sağlayamassın hastalanırlar,aşısı yok bildiğim kadarıyla veterinere götürmen gerekir..
    3 Bahçeye koyamassın hayvan ölür,evde besliyeceksin hayvan içinde bir kafes yaptırıcaksın sıcaklık,nem,ışık herşeyi koyucaksın arada eline alabilirsin,elinle yedirebilirsin güzel hayvanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 6 Haziran 2008; 16:29:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

1 Sadece ot yerler
    2 Uygun ortamı sağlayamassın hastalanırlar,aşısı yok bildiğim kadarıyla veterinere götürmen gerekir..
    3 Bahçeye koyamassın hayvan ölür,evde besliyeceksin hayvan içinde bir kafes yaptırıcaksın sıcaklık,nem,ışık herşeyi koyucaksın arada eline alabilirsin,elinle yedirebilirsin güzel hayvanlar..

Alıntıları Göster
    Buarada çok pis kedi döver komşumun kaşınan kedisi az dayak yemedi.

• quote:

Buarada çok pis kedi döver komşumun kaşınan kedisi az dayak yemedi.

Alıntıları Göster
    ankarada bilkent centerdaki petshopta satıyolardı 125ytlmiş fiyatı çok güzel hayvan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

ankarada bilkent centerdaki petshopta satıyolardı 125ytlmiş fiyatı çok güzel hayvan ya

Alıntıları Göster
    1.fanusda besliyeceksin
    2.soğukkanlı hayvan olduğu için içine ısıtıcı lamba koyacaksın.
    3.ot yerler alacağın yer anlatır sana ne yiyip ne yememesi gerekdiğini.
    4.bir adet tasma alacaksın gezdırmek istersen.
    5.kış uykusuna yatabılırler.
    6.fanuslarından sıkça kaçıp 1 ile 4 gun içinde evin içinde kaybolabilirler nerde olduğunu asla anlayamazsınız.
    7.genelde ısırmaz ama dişleri jılet kadar keskindir.

Not:Almanı tavsiye etmem çünkü bir süre sonra hayvandan bıkacaksın ve beslemek bile zor gelicek o yuzden hiç kalkışma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forlove -- 6 Haziran 2008; 17:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Forlove

1.fanusda besliyeceksin
    2.soğukkanlı hayvan olduğu için içine ısıtıcı lamba koyacaksın.
    3.ot yerler alacağın yer anlatır sana ne yiyip ne yememesi gerekdiğini.
    4.bir adet tasma alacaksın gezdırmek istersen.
    5.kış uykusuna yatabılırler.
    6.fanuslarından sıkça kaçıp 1 ile 4 gun içinde evin içinde kaybolabilirler nerde olduğunu asla anlayamazsınız.
    7.genelde ısırmaz ama dişleri jılet kadar keskindir.

Not:Almanı tavsiye etmem çünkü bir süre sonra hayvandan bıkacaksın ve beslemek bile zor gelicek o yuzden hiç kalkışma derim.

Alıntıları Göster
    Komodo Dragon al daha iyi google a yaz gorursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

onları yıllardır severim yıllar önce bi haberde okumuştum 2 metrelik ejdere 2.10'luk duvar yapmışlar o da yan taraftaki dişi ejderi gebertmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: midye_tava

quote:

onları yıllardır severim yıllar önce bi haberde okumuştum 2 metrelik ejdere 2.10'luk duvar yapmışlar o da yan taraftaki dişi ejderi gebertmiş.

Alıntıları Göster
    bu hayvanların ilk alınırken yapılan ve sonra yapılan masrafları ortalama ne kadar tutar eğer çok pahalıysa alamam bahçede bir sürü kedi bakıyorum ayıp olur sonra bizim nafakamızdan kesip igunalarla yiyo demesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: midye_tava

bu hayvanların ilk alınırken yapılan ve sonra yapılan masrafları ortalama ne kadar tutar eğer çok pahalıysa alamam bahçede bir sürü kedi bakıyorum ayıp olur sonra bizim nafakamızdan kesip igunalarla yiyo demesinler

Alıntıları Göster
    1 kerelik bi masraf yapıyorsun daha sonra aylık masrafları 15-20 ytl yi geçmez. Ama kedi falan iguana küçükken sakat olur yemese bile öldürebilirler hayvanı yazık olur.
  • quote:

1 kerelik bi masraf yapıyorsun daha sonra aylık masrafları 15-20 ytl yi geçmez. Ama kedi falan iguana küçükken sakat olur yemese bile öldürebilirler hayvanı yazık olur.

Alıntıları Göster
    O sırtındakiler diken mi tüy mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

O sırtındakiler diken mi tüy mü?

Alıntıları Göster
    Diken gibi gözükenler diken değil nerdeyse yumuşak onlar. Doğada avcıları aldatması açısından diken gibi gözüküyor. Bu arada resimdeki 7 yaşında bir iguana

İGUANA İSTİYORUM YARDIM

İGUANA İSTİYORUM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 6 Haziran 2008; 23:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Alıntıları Göster
    quote:

• bende laguna istiyorum ama alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bende laguna istiyorum ama alamıyorum

Herkes ister bir laguna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bende laguna istiyorum ama alamıyorum

Herkes ister bir laguna

Alıntıları Göster
    BEdava verseler almam tırsarım lan ben bundan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.